gravidute si mamici de Timisoara (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Mihaela sau Ank sau cine mai stie nu ne schimbati capitolul ??

Ank felicitari lui tati ca a stiut cand sa caste gura , felicitari pentru si ce repede trece timpul , acusica vedem poze de familie ca 4 membrii ... si lasa partea urata a sistemului medical romanesc . Am o intrebare -- pentru ca am citit in urma ca il recomanzi pe Dr chirurg ortoped Tepeneu- policlinica Hipocrate cam cum decurg lucrurile pentru ca si noi trebuie sa consultam un medic ortoped si ma gandeam sa-i facem tot lui o vizita ( ca doar e recomandat , nu )

FANCY nimic nu se stie ??

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Fetele nici eu nu stiu nimic de Lucia (Fancy)
I-am trimis un mesaj, insa nu am primit raspuns! Sper sa fie totul ok si sa fie ocupata cu bubulina si super fericita.

Oti chiar ma gandeam la voi...si noi o sa vizitam un chirurg ortoped...unde e Hypocrate?

Yasmi eu stiu ca pe langa odobescu e un salon de tatuaje si unul pe take ionescu

Va pup! Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna seara burtici, mamici si pitici.
Eu cred ca intru acusi in febra cumparaturilor, dar inca sunt total dezorientata.
Of, daca ar fi asa de simplu... dar sunt o gramada de tipuri de carucioare, saltelute, patuturi, deja mi se invart toate prin cap.

Vad ca multe fete se orienteaza spre carucioarele 3 in 1. Eu ma tot uit la cele 2 in 1, dar asta numai pentru ca landoul mi se pare asa de inutil si uratel. Voi ce ziceti? Nu se poate folosi scoica, cel putin in primele luni?

32+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

MIHA MULTUMESC FRUMOS. eu stiu doar de cel de pe take ionescu. stii cum se numeste cel de langa odobescu??

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Mihaela , www.cmhypocrate.ro/orar_functionare.php" target="_blank">Centrul Medical Hypocrate e site-ul oficial si cred ca e pe aceeasi strada cu spitalul de copii si policlinica de copii

M-am gandit sa ma uit la mamicile de iulie-august 2008 si uite ce am gasit :

Anais Iman fetita de narcisa.s 25.10.1974
17.07.2008 - 3,150 kg, 50 cm, Apgar 9, 38 saptamani
felicitari narcisa.s

si am mai "cautat" la membrii iar despre simidav si Mhaim nimic (pai la doar 1-2 mesaje ...) - asa de curiozitate . Am sa ma uit si la celelalte cu "vechime"

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

si uite ce am mai gasit :

31 Martie Darius Laurentiu,3600 g,52 cm, Apgar ?-adriella (15.06.1975),??s,cezariana,Sp. Odobescu-Timisoara,Dr. Ctin. Olaru felicitari adriella

21.07.2008 Miruna - 3,250 kg, cm, Apgar , cezariana, 39 saptamani Violeta_m_tm 22.10.1982 felicitari Violeta_m_tm

rrralu - nimic doar 1 mesaj munca mea de e tare ingreunata

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Buna fetelor!!!
M-sm intors si eu acum de la control si am aflat ca nu prea am nici o sansa sa nasc cu medicul care mi-a urmarit sarcina!!!M-a lasat la dr Murariu.Ce stiti de el?Sau dati-mi un sfat ce ati face in locul meu ati merge la medicul recomandat sau ati cauta pe altcineva?

Diana
35+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Ceau fetelor,

N-am scris de mult dar sa stiti ca v-am citit (sunt la curent cu noutatile).
Bun venit viitoarelor mamici si felicitari pt cele care au nascut .

MIHA sau ANCA am si eu o rugaminte cind schimbati capitolul sa corectati la mine ,nastere prin cezariana.Multumesc .

DYANIRA si SERBANICA ,am citit ca ati fost lasate la dr.Murariu pt nastere. Este medicul meu si pot sa va asigur ca n-o sa regretati daca veti naste cu el.Este foarte de treaba si chiar daca este tinar sa stiti ca are experienta.La fel cum a spus Anca vine seara si simbata si duminica la pacientele lui .Daca va mai intereseaza ceva despre dr.Murariu puteti sa ma intrebati ,va raspund cu placere.

Elatim si Victor Mihai 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Elatim eu as vrea mai multe detalii despre dr. Murariu.Cat de tanar este?Am vazut ca ai scris ca ai nascut prin cezariana.Ai avut indicatie?Eu cred ca dr.Murariu se comporta bine cu pecientele lui dar eu am fostlasaat la el nu am mai mers deloc pana acuma la el de aceea nu stiu ce sa cred si sunt super ingrijorata.M-am gandit sa imi fac o programare la el la particlar saptamana asta sa discut toate detaliile cu el si sa vad ce imi spune.
Daca poti sa imi dai mai multe detalii sau daca poti sa imi lasi o adresa de mail sau id de mess sa vb mai mult despre dr. ti-as fi tare recunoscatoare.

Diana
35+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Elatim mi-ai luat o piatra de pe inima mai ales ca am citit ca ai nascut prin cezariana.Poti sa imi spui te rog frumos cam cit ai dat la dr?Eu ma duc miine la el la clinica la Grigoras ca acolo are cabinet si o sa vorbim cine stie poate o sa ma si interneze.Oricum iti multumesc inca o data chiar daca nu ajungi sa imi raspunzi la intrebare!

Mergi la inceput