gravidute si mamici de Timisoara (17)
Raspunsuri - Pagina 20
serbanica spune:
quote:Nu am nici o sansa sa il prind ca se intoarce la 1 septembrie si eu pina in 18 august trebuie sa nasc,as putea sa stau pina in 21 august dar e bebe prea mare.Nu stiu cum e dr Murariu ca nu am fost la el la control ma duc marti si daca nu ma interneaza am sa iti spun atunci.Tu nu ai de ce sa iti faci griji ca daca nasti normal poate ai sa nasti cu dr tau.Tu la cine mergi?
citat din mesajul lui dyanira
Serbanica nu ai nici o sansa sa il prinzi pe dr Grigoras sa se intoarca din concediu?La dr Murariu ai fost?Cum e?Ca am inteles ca dr meu lasa pacientele tot la dr Murariu acuma in august.Eu inca sper ca BB sa astepte pana se intoarce medicul din concediu.Eu am DPN 1 sept si dr se intoarce in 22 august.Om vedea ce o fi...
Diana35+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
_irina_ spune:
pupici la burtici si mamici,
noi suntem bine, casa e cu totul intoarsa pe dos ca se cinuie mestrerii sa puna centrala asa ca e infernal. si cand ma gandesc cat mai avem... imi vine sa imi iau campii.
In alta ordine de idei, revin cu intrebarea mea. As merge la un eco 3/4D numai ca sa am si eu o poza cu bebelina. Dar nu o sa sune ciudat? As merge la Grigoras la clinica, dar sunt atatia doctori acolo... sa sun si sa spun ca vreau programare la orice doctor numai sa imi faca poze?
Nu suna ciudat?
32+
- Andreea
dyanira spune:
quote:
citat din mesajul lui serbanicaquote:Nu am nici o sansa sa il prind ca se intoarce la 1 septembrie si eu pina in 18 august trebuie sa nasc,as putea sa stau pina in 21 august dar e bebe prea mare.Nu stiu cum e dr Murariu ca nu am fost la el la control ma duc marti si daca nu ma interneaza am sa iti spun atunci.Tu nu ai de ce sa iti faci griji ca daca nasti normal poate ai sa nasti cu dr tau.Tu la cine mergi?
citat din mesajul lui dyanira
Serbanica nu ai nici o sansa sa il prinzi pe dr Grigoras sa se intoarca din concediu?La dr Murariu ai fost?Cum e?Ca am inteles ca dr meu lasa pacientele tot la dr Murariu acuma in august.Eu inca sper ca BB sa astepte pana se intoarce medicul din concediu.Eu am DPN 1 sept si dr se intoarce in 22 august.Om vedea ce o fi...
Diana35+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Eu merg la dr Bacila dar si el intra in concediu dar se intoarec in 22 august asa ca poate il mai prind.Eu vreau sa nasc natural cu toate ca am tensiunea mare si mi-e putin cam frica.Tu nasti cu cezariana?A fost alegerea ta sau ai indicatie medicala?
Mergi la spital la dr Murariu?Te rog mult daca poti sa imi psui si mieparerea oricum voidiscuta si eu luni cu medicul meu si apoi probabil o sa merg sa discut si cu dr Murariu.
Diana
35+ mamica fericita de
ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea
Ank83 spune:
quote:
citat din mesajul lui _irina_
pupici la burtici si mamici,
noi suntem bine, casa e cu totul intoarsa pe dos ca se cinuie mestrerii sa puna centrala asa ca e infernal. si cand ma gandesc cat mai avem... imi vine sa imi iau campii.
In alta ordine de idei, revin cu intrebarea mea. As merge la un eco 3/4D numai ca sa am si eu o poza cu bebelina. Dar nu o sa sune ciudat? As merge la Grigoras la clinica, dar sunt atatia doctori acolo... sa sun si sa spun ca vreau programare la orice doctor numai sa imi faca poze?
Nu suna ciudat?32+
- Andreea
nu suna ciudat deloc... Sunt obisnuie fetele cu asa ceva

...si eu am facut asa la sarcina trecuta...dar eu o dadeam sus si tare cu dvd-ul Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
cat am stat in spital l-am vazut pe Murariu venind si seara in vizita la pacientele lui.E mai tinerel
.Mai multe nu stiu... dar cred ca e de treaba... asta la prima vedere ...Dar nu mai zic nimic , ca la ce am patit eu cu doctorii...mai bine taccc 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
serbanica spune:
Dya nu ma duc in spital ,ma duc la cabinet la el ca are cabinet la clinica la Dr Grigoras.Eu nasc prin cezariana si cred ca de frica fiind asistenta medicala am vazut multe nsteri normale care s-au terminat prost si oricum este o taietura.Am citit si pro si contra operatiei de cezariana dar decit sa ma chinui si eu si BB mai bine ma tai si gata.DR Murariu e tinar si ma gindesc ca vrea sa isi faca un nume in bransa asta (care e plina de dr ginecologi)asa ca nu cred ca o sa se poarte rau ;dar ma gindesc la profesionalism,desi sotul meu zice ca nu am de ce sa imi fac griji ca nu m-ar lasa Grigoras la cineva care nu are incredere.Sa speram ca totul va fi bine
serbanica spune:
Irina nu e nimic rau ca vrei o poza cu bebe tau.Eu am destele ca de fiecare control imi face si poza.Uite eu cred ca daca vrei poti sa suni la clinica si sa te informezi dar Dr Grigoras e plecat in concediu acum.
![]()
![]()
dyanira spune:
quote:
citat din mesajul lui serbanica
Dya nu ma duc in spital ,ma duc la cabinet la el ca are cabinet la clinica la Dr Grigoras.Eu nasc prin cezariana si cred ca de frica fiind asistenta medicala am vazut multe nsteri normale care s-au terminat prost si oricum este o taietura.Am citit si pro si contra operatiei de cezariana dar decit sa ma chinui si eu si BB mai bine ma tai si gata.DR Murariu e tinar si ma gindesc ca vrea sa isi faca un nume in bransa asta (care e plina de dr ginecologi)asa ca nu cred ca o sa se poarte rau ;dar ma gindesc la profesionalism,desi sotul meu zice ca nu am de ce sa imi fac griji ca nu m-ar lasa Grigoras la cineva care nu are incredere.Sa speram ca totul va fi bine
Serbanica spune-mi te rog tu pur si simplu ai spus ca vrei cezariana si gata sau ti-a propus Grigoras?Parca as opta si eu pentru cezariana apoi ma invinovatesc ca mai bine sa incerc sa nasc natural ca ma refac mai usor, etc.Si eu gandesc la fel ca tine ca fiind tanar poate nu are atata experienta dar acum ce sa facem si noi daca nastem in august luna concediilor.
De Fancy stiti ceva?
Diana
35+ mamica fericita de
ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea
serbanica spune:
Dya eu am cerut cezariana ma costa ceva dar asta e dar la tine ad fi indicata cezariana ca ai tensiune.Tu nu ai vorbit cu dr tau cum nasti?De ce crezi ca la nastere normala te refaci mai repede,eu cunosc persoane care nici la 6 saptamini de la mastere nu poate sta in fund.Si am pe cineva care a nascut acum prin cezariana Cu DR Navolan care e super refacuta asa ca depinde de tine si de cum te taie,ca si la nastere normala te taie.
bb_yasmi spune:
heelooo
ce de gravidute noi!!! bine ati venit si nastere usoara!!!!
stiti cumva vreun salon de tatuaje int imisoara??? ashera, parca am citit la un topic ca tu ti-ai facut unul.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007