gravidute si mamici de Timisoara (17)
Raspunsuri - Pagina 19
mihaser spune:
Fetele va invit la o parada de agitate pentru Fancy, care maine e programata la ceza si o va intalni pe bubulina ei!
Hai Lucia! 

Ank83 spune:
quote:
citat din mesajul lui serbanica
Buna!Pina acum am fost la dr Grigoras si acum merg la dr Murariu.Imi spuneti ce faceti voi sa nu va plictisiti acasa ca eu nu mai stiu ce sa fac?
Cand nu il aveam pe bb stateam pe net
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
_irina_ spune:
Buna seara burtici si mamici.

FANCY 

Of, chiar ca am emotii!
Asta e inca unul din motivele pentru care nu as opta pentru cezariana, prefer suprizele.
Miha in septembrie nu stiu cum o fi cu botanicul si cu carucioarele. S-ar putea sa fie cam devreme pentru noi.
La noi la odisee sunt ceva mai grasunei bebelasii. Chiar ma uitam ca sunt unii grasunei de 3kg. Mie mi-a zis ca e slabutza, acum nici nu ma mir daca ma gandesc cat e de nervoasa. Se intinde in burtica si simt ca parca vrea sa iasa. Si atunci incerc incetisor sa o mangai sa nu se mai intinda. Si domnisoara in loc de raspuns imi da cateva suturi de ma potolesc.
Ieri cand mi-a zis doctorul ca e micuta si nu e o lungana, deci probabil seamana cu mama deja iar imi aminteam de dorinta maica'mii sa am o fetita care sa imi semene (adica mica, incapatanata si rea). Si sa nu ma inteleg cu ea asa cum nu s-a inteles maica'mea cu mine.
Serbanica eu probabil ca o sa stau pe net cat o sa fiu acasa, mai ales ca am experienta si am mai stat acasa, chiar mai rau am stat numai in pat mai bine de o luna. Si atunci mi-am luat laptop, am retea wireless si cu laptop-ul in pat si cu ochii in televizor si adesea citind cate o carte pe zi a trecut timpul destul de repede.
32+
- Andreea
_irina_ spune:
Cristina sincer nu imi doresc o grasunica, eu sunt grasunica dar nu sunt inalta si imi dau seama ca mi-ar fi greu cu o bebelina de 4kg in burtica. Tot ce vreau e sa fie sanatoasa.
Dar parca te sperii un pic cand iti zice ca bb e slabut.
Mai avem o luna jumatate sa recuperam in greutate, macar sa fim la o greutate medie.
32+
- Andreea
serbanica spune:
Nu stiu Irina eu am fost obisnuita la lucru.Si nu imi gasesc locul nicicum mai ales ca bebe meu e mare si agitat.Asa a fost tot timpul sarcini nu degeaba are circulara de cordon.
36+
dyanira spune:
Serbanica nu ai nici o sansa sa il prinzi pe dr Grigoras sa se intoarca din concediu?La dr Murariu ai fost?Cum e?Ca am inteles ca dr meu lasa pacientele tot la dr Murariu acuma in august.Eu inca sper ca BB sa astepte pana se intoarce medicul din concediu.Eu am DPN 1 sept si dr se intoarce in 22 august.Om vedea ce o fi...
Diana
35+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
dyanira spune:
Scot si eu agitatele pentru FANCY

FANCY

SA DEA DD SA FIE TOTUL BINE SI SA ITI STRANGI FETITA IN BRATE!!!!
Diana
35+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea