gravidute si mamici de Timisoara (17)
Raspunsuri - Pagina 18
Ank83 spune:
Hai sa va scriu povestea de rasu plansu , cum zice Fancy.![]()
Am mers vineri la eco 4D la doctor Simedrea de la cab dr Cioata.Fetita e foarte bine ....si apoi vestea ca s-ar putea sa pierd sarcina in luna a 6-a din cauza colului nerefacut dupa prima sarcina
.Colul lung si inchis...dar punga sacului amniotic este putin intrata pe col si ar putea forta deschiderea colului .Si mi se recomanda cerclajul.
Dr de la 4 D imi suna doctorita ii povesteste ce si cum ...merg in fuga la ea la cabinet ma urca pe masa... intr-adevar colul inchis , dar pericolul aparea la ecografie.Dupa cateva discutii despre riscurile cerclajului decidem sa il facem luni.Ma internez vineri pentru injectii de 3 ori pe zi cu nospa si scobutil sa fie uterul relaxat.
Luni la vizita nu mi se da aprobare pt cerclaj.Era inlocuitor de sef pe sectie doctor Civig..Un imbecil si jumatate... care rastit zice ca nu imi face nimeni nimic asta inainte sa ma vada pe masa si fara macar sa se uite la ecografii.Pur si simplu nu se face in opinia lui cerclaj decat intre 6 si 12 sapt.Si ca e inutil..Ma urca pe masa se uita la mine in
ca la o vaca.Am iesit plangand din sala de consult.doctorita mea a venit sa ma calmeze.Plangeam de felul in care m-a tratat.Bineinteles ca in jumate de ora sotul era in spital sa il caute
...A vb cu el l-a luat putin mai tare pt felul in care m-a tratat si nu a vrut sa imi dea acord de cerclaj ...dar nici sa dea scris ca nu e necesar...ca doar nu e porst sa se incrimineze
.
Disperata reusesc sa ma strecor seara in programul doctorului Grigoras.Vroiam inca o parere sinceraaaaa la un ecograf bun.
Am fugit din spital la el la poiliclinica ..m-a primit imediat si verdictul a fost ca nu e nevoie de creclaj sau stat la pat e o sarcina absolut normala..
.Era sa ies in putza goala de acolo de fericire
...Si cand am plecat mi-a zis sa cer externarea pe propria raspundere cu semnatura sa nu stau degeaba acolo.Am ramas inmarmurita de ce frumos s-a purtat cu mine doctorul Grigoras...Tot respectul si am sa mai merg la el..poate chiar de tot.![]()
A doua zi domnul CIVIG a venit ...zambind de data asta sa imi zica sa nu mai cred toate prostiile ca nu am nimic si ca de fapt principala mea greseala a fost ca am tinut copilul si ca distanta dintre 2 sarcini e de 2 ani.(desi am nascut natural)
.I-am zis ca sunt atatea femei in situatia mea si nu au patit nimic si cica tot eu am ales varianta mai neortodoxa...Deci tot un tampit a ramas pana la sfarsit..
.
In final sper sa fie bine ca Dr Grigoaras sa aiba dreptate si sfat mare fugiti de un nebun ca DR CIVIG 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
cristina_nagy spune:
Miha, noi suntem bine, crestem si suntem mai cuminti si dormim de la 22 pana la 5.30-6!!!! ceea ce cu Alex nu s-a intamplat!!!!!!!
Infarixul il facem cred ca vineri ca noi abia sambata implinim 2 lunisoare... voi sunteti mai mari!!
Vezi ca e buna Mustela???!!!
Cand veniti acasa??? sa o vad pe printesa???
Irina, pupici la balerina!!! Lasa ca nu trebuie sa fie grasuna si mai ales ca eco poate sa nu fie chiar exact si mai are pana sa vina pe lume si are timp sa mai puna in greutate!
Fancy, si eu am folosit Garmastan (acel tub micut si scump:):)) - ce tare esti! si mi-a fost tare bun. Cum zicea si Miha ca la inceput bb nu stie sa tina tzitzi in gurita si atunci iti face rani ... oricum in spital sa insisti la asistente sa ti=l puna corect pe bb la san ca sa te inveti.
Roxyn sa stii ca si eu am calatorit mult cu Alex inca de la conceptie(l-am conceput in Egipt) si in fiecare luna eram plecata pe undeva. Dar a fost totul ok. Si cu Beatrice am calatorit destul de mult adica am facut un tur de 2 sapt prin Austria, Germania, Elvetia si Franta si a fost super ok. Deci calatori sunt cam toti bebeii nostri de aici.
Dyanira, lasa gandurile negre! nu sunt ptr tine! De ce nu te simti bine? doar ca a plecat medicul in concediu??? In ce zona stai? nu ai cu cine iesi la plimbare? sau de ce stai mai mult in casa?
Un pupic mare de la noi ca sa te inveselesti!!!
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
Ank!!! traiasca doctorii buni!!!
Ma bucur ca esti ok!!!
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
Ank83 spune:
Cristina ,ce mult doarme grasunica!!! Bravoooooo..esti o mama fericita
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Fancy spune:
Ciao, fetelor.
Ank draga,no comment:). Eu auzisem de acest Civig, stiam ca e bun din punct de vedere profesional dar ca e un pic asa cam...dur dar nu auzisem sa se poarte si urat cu doamnele....Dar de ce trebuia sa-si dea si el acordul?
Oricum, bine ca ai scapat cu bine din toata povestea; stiam ca, intr-adevar, nu e indicat sa ramai repede insarcinata dupa prima sarcina dar nu e nici contraindicat; eu am o prietena care are 2 fetite minunate si a ramas insarcinata la 3-4 luni diferenta deci nu vad chiar asa un inconvenient si o mare vina din partea ta.
Sa fiti voi sanatosi cu totii si, repet, bine ca ai scapat cu bine si fara alte complicatii; parca ai avut tu un feeling de la inceput ca vrei sa schimbi doctorul:).........
Cristina, mersi de sfat; sper sa aiba efect si la mine garmastanul....
Dyanira, ce mai faci?
Irina, au trecut emotiile:)
Eu astept cu nerabdare ziua de maine ca vad ca nu se intampla nimic:). Va tin la curent..
va pup, sa aveti grija de voi
serbanica spune:
Buna gravidutelor din Timisoara,desi nu sunt din TM merg la un doctor de aici;mai bine zis am mers pt ca in august cind nasc eu e plecat in concediu dar m-a lasat la altcineva asa ca Dya nu te mai ingrijora ca pina la urma totul o sa fie bine.
Ank83 spune:
Fancy a ramas Civig inlocuitor pe sectia de la gineco ..unde e doctorita mea... si fara acordul sefului de sectie nu se face nici o interventie oricat de simpla ar fi ea
.
Eu pe ea nu o condamn mai deloc.... dar totusi pt siguranta mea voi merge cred la Grigoras mai departe...
...chiar daca ea imi ramane foarte draga
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
dyanira spune:
quote:
citat din mesajul lui serbanica
Buna gravidutelor din Timisoara,desi nu sunt din TM merg la un doctor de aici;mai bine zis am mers pt ca in august cind nasc eu e plecat in concediu dar m-a lasat la altcineva asa ca Dya nu te mai ingrijora ca pina la urma totul o sa fie bine.
Tu la cine mergi?Si la cine te-a lasat?Cand trebuie sa nasti?Banuiesc ca fiind din Resita o sa vii cu ceva timp inainte in Timisoara ca sa nasti.La ce spital nasti?
Diana
35+ mamica fericita de
ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea
mihaser spune:
Salutare fetele!
Nu mai stiu pe ce lume traiesc...de 2 ore ne tot chinuim si io si mama sa-l culcam pe Cristian...nici acum nu a adormit!
O sa ma intrebati de ce nu renunt la somnul de dupa-amiaza...pentru ca seara la 19-20 nu se mai intalag nimeni cu el...devine irscibil daca nu doarme.
Eli in schimb doarme dusa...desi are si vaccinul ala dureros de ieri la care a plans de mi s-a rupt sufletul. Ne mai tot deranjeaza cate o musca...deh asa e la tara.
Fetele cred ca m-am stresat degeaba cu celulele ptr ca sunt viabile, insa sunt prea putine...probabil din lipsa de sange placentar. Imi vine sa mor de ciuda! O sa le pastram totusi ptr ca se fac acum studii ptr inmultirea lor. Nu ne costa decat transportul 50 ron si pastrarea 50 de ron.
Ank ma bucur ca ai scapat! Bine ca ai fost inspirata sa mergi la Grigoras. Nu stiu ce naiba au si dr astia in cap de se poarta asa?!
Si mie mi-a zis Darie (dermatologul) ca de ce am facut copiii apropiati ca varsta...ca ce nu stiam ca nu e bine...etc. Sa isi faca el la 10 ani diferenta daca se crede in stare! Imi pare rau ca te-a umilit fraierul ala...bine ca ai facut externarea aia la cerere sa scapi de prosti. In situatia asta si io m-as muta la Grigoras...mai ales ca e sef de sectie, deci nu o sa mai ai de obtinut aprobari de la altcineva, in caz ca va fi nevoie.
Cristina am scapat de Infarix! Ti l-ai cumparat? cica in august nu se mai importa ca intra fabrica in concediu.
Sunteti super tari cu soamnele...Eli are si la 3 un fast food...dureaza cam jumate de ora maxim si se culca la loc. Ieri a cantarit-o din nou are 4900 gr dezbracata si fara pampers 59 de cm talia si DP - capul de 39,5 cm.
In septembrie venim acasa! Bagam un botanic cu carucioarele?
irina nu e mica bubulina ta...tot asa era si eli!
serbanica bine ai venit printre noi!
serbanica spune:
Buna!Pina acum am fost la dr Grigoras si acum merg la dr Murariu.Imi spuneti ce faceti voi sa nu va plictisiti acasa ca eu nu mai stiu ce sa fac?