gravidute si mamici de Timisoara (17)
Raspunsuri - Pagina 17
Fancy spune:
Salutare.
Fetelor, multumesc de imbarbatari, sunteti tare dragute:)
Mi-a mai trecut "panica" sau sperietura; las doctorul sa decida ce e mai bine si gata; acum nu ma mai sperie asa de tare nici cezariana si oricum daca doctorul decide ca e mai bine pt bebe nu are rost sa ma impotrivesc si sa ma incapatanez.....
dyanira ma intreba de inaltime...Da, sunt si mica de inaltime (1.58) si intr-adevar eram foarte ingusta in bazin si inainte dar ma asteptam acum cu sarcina sa se mai.....modifice conformatia dar nimic.... Nu mi-a zis doctorul cat are bebelusa dar acum 2 saptamani avea 3-3.2 kg si sigur a crescut de atunci cel putin 0.5 kg.....Eu ma astept sa fie de 3.6-3.8 kg
Irina draga, te astept:) daca vrei sa vii; iti pregatesti terenul?:):)
Spor la cumparaturi pt bebe, multa, multa sanatate si toate ecle bune.
va tin la curent.
ma uit la minunile Mihaelei si Cristinei si imi trece de toata frica cand ma gandesc ca in scurt timp voi tine si eu in brate asa o comoara:)
dyanira spune:
Fancy ma bucur ca esti bine si ca stai bine si cu psihicul ceea ce nu pot spune despre mine, faptul ca stau de 2 sapt mai mult in casa de una singura m-a dus in pragul depresiei, simt ca o iau razna in curand.Si tot stand asa singura si neavand cu cine vorbi am tot felul de ganduri negre despre nastere , despre copil etc.
Mihasermultumesc ca ai intrebat ce fac?Sunt in asteptare, nu ma simt fantastic de bine, am ramas fara medic ca pleaca in concediu, ma bate gandul sa fac cezariana ca am tot felul de presimtiri de complicatii la nastere din cauza tensiunii, ganduri negre etc..Fetita ta ce face?
ep toti in special pe Cristi , cum s-a adaptat cu surioara?
Ankma bucur ca ai fetita.De ce a trebuit sa faci cerclaj??
Diana
34+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Fancy spune:
Dyanira, lasa gandurile negre, ce te-a apucat?:) O sa ai un copil perfect sanatos, va decurge totul bine, medicul cu care vei naste va sti ce sa faca si totul va decurge ca la carte;
nu te mai gandi...iesi, plimba-te, relaxeaza-te, intalneste-te cu lume/prieteni, iti va prinde bine. Si nu fi pesimista, sunt multe femei care au trecut prin asta si vei trece si tu la fel de simplu.
Fetelor, pentru ce trebuie luat gasmastan in spital, ajuta la ceva? sau???? Eu una am de 3 luni canalele desfundate cred ca tot imi curge din ce in ce mai mult...."ceva":), nu stiu ce.......
pup lumea
mihaser spune:
Diana imi pare tare rau ca ai ramas fara medic! Eu de aia am zis ca nu mai recomand medici la nimeni ca poate i sa intampla cuiva asa si mor eu de rusine. Mie mi-a fost tare bine cu Chiriac, ea e o draguta de fel...eu zic sa mergi sa o intrebi daca te poate prelua...Nu-ti face ganduri negre ca o sa fie medici in spital nu or sa pleca toti in concediu...Tu saraca te-ai si interesat la ce medic sa mergi si uite ce s-a intamplat...Parca de ce ti-e frica de aia nu scapi...
Cristi e super incantat de surioara...nu prea mai e gelos...oricum cam el e in centrul atentiei pe aici si probabil asta e motivul.
Fancy Garmastsanul nu are legatura cu canalele...el face pielea mamelonului mai elatica...Da-te deja cu el zilnic ptr ca s-ar putea sa faci rani daca o sa alaptezi...Bebe nu stie sa traga si tu nu o sa stii sa-l pui corect la san si in prima faza mai faci rani...Eu mi-am luat si niste comprese de la Bioclin ptr hidratarea mamelonului pe care le-am purtat zilnic si nu am avut probleme.
Va pup, in special pe gravidutele noastre!
Roxyn spune:
Buna gravidutele!!
Ma bucur foarte mult ca sunteti sanatoase si ca bebeii vostri sunt la locul lor.
Ank, capul sus. O sa treci cu bine peste tot.
Eu aseara am ajuns dintr-un luuuung concediu. Ma simt foarte bine acum dar, nu as mai avea curajul sa plec din nou. Gata. Trebuie sa ma linistesc cu calatoriile.
Ha, ha. Radeam cu sotul meu si ziceam ca bebe nostru va recunoaste sunetul trenului si al motorului de masina de la o posta. Va fi un mare calator baietelul meu...
Va pup pe toate
20+
cristina_nagy spune:
Ciao!
Am vb si azi cu Ank si nu mai are nevoie de cerclaj.
O sa va povesteasca ea ce s=a intamplat.
E totul in regula!!!
Pupici
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
mihaser spune:
quote:
citat din mesajul lui cristina_nagy
Ciao!
Am vb si azi cu Ank si nu mai are nevoie de cerclaj.
O sa va povesteasca ea ce s=a intamplat.
E totul in regula!!!
Pupici
Cristina![]()
Alex20.02.2006
Beatrice02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
Ce mai faci? Am luat Mustela si io si e ok...Maine facem Infarix hexa. Voi ati facut?
Roxy calator de meserie e si Cristi...sa vezi ce o sa se uite bebe dupa trenuri si masini...
Ank83 spune:
Salut fetele...sunt acasa....Fara cerclaj , fara nimic...E o poveste lungaaaaaaa... lunga
.Sper sa va ovestesc azi in detalii sa "radeti" si voi sau nu de ceea ce mi s-a intamplat.Ca in filmele cu prosti a fost la spital 
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
Fancy spune:
Ciao.
Eu tot nimic:):); azi am fost la epilat si toata lumea imi spune ca s-ar putea sa declanseze una-alta......:)
M-am obisnuit deja cu ideea de cezariana si mi-e mai bine acum, doar astept sa se intample minunea si sunt sigura ca va fi bine, trebuie.
Fetele,am auzit ca peridurala trebuie platita la spital; sa o cumpar inainte, l-am intrebat pe dr si a zis ca nu, in nici un caz, ca au tot ce trebuie in spital.....
Ank, sunt tare curioasa sa vad ce ai "trait" in spital:); probabil ca e rasu'-plansu'........
Oricum, ai "muncit" cum trebuie si am vazut ca ai o FETITA; se pare ca e anul fetitelor......O sa iesim toate la primavara cu fetitele imbracate in rochite roz:) la o plimbare prin parc....
Miha, mersi de sfatul cu Garmastan, nu stiam la ce foloseste:).azi mi-am si luat si m-am dat cu el; ce tub mic si ce pret mare:):)
Roxyn, plimba-l pe bebe, ii face bine si va iesi mare calator
Dyanira, unde esti? speram ca au trecut gandurile sumbre....
Irina, tu ce mai zici?
In rest....va pup pe toate si asteptam povestea Ankai:)
_irina_ spune:
Salutare si pupici la burtici si mamici.
Tocmai am venit de la eco. Pustoaica mea e micuta si slabuta. Balerina o face mama. Are 1,700 kg, e bine dezvoltata, suntem in parametri desi cu o saptamana in urma fata de DPN. Ce sa zic, conteaza ca e sanatoasa. E deja cu capsoru in jos si cu fundul in laterala.
Acum e cam agitata, asa e mereu dupa eco.
Fancy hai ca ma apuca emotiile alaturi de tine. Of, daca ma agit asa acum, ce ma fac pana in septembrie cand e momentul meu?
Anke bine ca esti bine si sanatoasa si voioasa. Si pe mine m-a speriat doctorul la un moment dat ca trebuie sa fac cerclaj, dar dupa s-a rezolvat, cica.
Asteptam cu povestirile, sa ne inveselim si noi.
Dya al meu cica pleaca in august in concediu, acusi incep sa ma agit si eu... sau poate nu. Ma mai gandesc.
32+
- Andreea