gravidute si mamici de Timisoara (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Miha foarte frumoasa si cuminte fetita ta.

Fancy noi stam aici cu agitelele pregatite.

Fetelor, voi de unde ati facut cumparaturile pentru bb? Sunt preturile mai bune la Szeged?
Maine ma duc la o nunta. Nu stiu cat o sa rezist pe baricade, sper ca fica'mea sa nu danseze prea mult in burtica si sa ne simtim bine. Daca o sa fiu in forma poate fac si poze.

31+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao!!!!!!

Am botezat si noi pe Beatrice Narcisa!
A fost cuminte foc !!!

Felicitari Miha ptr noua crestina printre noi!!! Pupici milioane.
Am vazut pozele... Doamne ce scumpa e! si ce seamana pe Cristian!!!Waw!

Aici sunt si cateva pozici cu noi... o sa revenim cand punem mai multe

http://good-times.webshots.com/album/564211087ahgrlU

Pupici multi

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Fancy iti tinem pumnii. Doamne-ajuta!!!
Asteptam vesti!

Ank, cine l=a decalotat pe Raul? Diana?
PUpici la micul grasunel.

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Fetelor astazi am vorbit cu Ank si e la spital. S-a internat aseara ptr ca ii face cerclaj. Suntem alaturi de ea !!! pupici multi
Si noutatea : are FETITA!!!!!!!!!!! EXACT CE SI-A DORIT!
DOAMNE-AJUTA!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Irina noi am facut cumparaturile de aici din \Timisoara si le=am luat pe rand. Sa nu te lasi pe ultima suta de metri ptr ca se aduna toate si financiar te cam usuca... si mai e si nasterea!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao,fetelor.
Cristina, Miha, aveti 2 papusi,fericitelor:)
Cristina, ce....bruneta:) e Beatrice.

Imi pare rau pt Ank, sper sa nu fie grav dar ma bucur mult ca va avea o fetita, isi dorea tare. Daca o putem ajuta cu ceva, ne anunti...

Irina, cumparaturile te sfatuiesc sa le faci de aici si pe rand, asa cum zicea si Cristina. Noi am mers in Ungaria cu gandul ca....luam totul de acolo dintr-o data si erau preturile mult mai mari ca aici, cel putin asa a fost cand am fost noi. Era mai ieftine intr-adevar mancarea aia la borcanele care se da la bebe si in Cora unele hainute care erau la reducere dar, sincer, nu merita sa mergi. Poate asa daca vrei sa te plimbi si daca tot ajungi, poti lua una alta; eu nu am fost in tesco, poate acolo sunt mai ieftine....

MULTUMESC de majorete:):). Azi am fost la doctor; fetita nu pare ca vrea sa iasa acum:). A zis ca nu a coborat, e destul lichid, e mare si ca nici nu crede ca voi putea naste natural ca sunt foarte ingusta la bazin si ea e cam mare; o sa merg joi la inca un control si zicea ca daca nu se intampla nimic pana joi imi va face cezariana joi sau vineri. Ma sperie cezariana, nu stiu de ce.....Pe de alta parte, nici nu vreau sa creez probleme la bebe si voi asculta ce imi spune dr. Va tin la curent.
Cele care ati facut cezariana, cat de repede te recuperezi?Trebuie sa stea cineva cu tine in spital? Eu sunt singura in Timi, poate vin prietenele .....Sta sotul cu mine acasa o luna dar cred ca va fi mai greu ca la nasterea naturala dupa aceea,nu?

Va pup, astept vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fancy imi pare bine sa aud ca fetita e bine, e mare si probabil nu vrea sa iasa ca ii place tare mult la tine in burtica!!!Referitor la nastere naturala si cezariana sunt atatea de comentat pe aceasta tema incat nici nu stii ce sa mai spui cert e ca din cate am intrebat eu si din cat am citit legat de acest subiect la nastere naturala durerile sunt f mari in timpul nasterii dar apoi te refaci f repede (asta am vazut si eu acum 2 luni la nasa mea care la 2 zile dupa ce a nascut ziceai ca a nascut acum 1 an asa bine arata si se simtea doar cu statul jos din cauza taieturii a trebuit sa treaca vreo 2 saptamani), la cezariana operatia e relativ usoara spun relativ deoarece e o operatie prin care se sectioneaza ceva muschi , dureaza destul de putin 30 minute, dureri nu simti dar dupa am inteels ca durerile sunt destul de mari cel putin vreo 2 zile (24 de ore nu ai voie sa te misti si probabil ca e nevoie sa stea cineva cu tine)acuma depinde si de organism ca fiecare reactioneaza in alt fel.
Si eu m-am tot gandit ce sa aleg ca mie mi-e frica de cezariana din cauza taieturii dar si de nastre naturala din cauza tensiunii mele mari asa ca nu prea stiu ce sa aleg dar am ajuns la concluzia ca astept sa vad ce se intampla si am incerdere ca medicii vor lua cea mai buna hotarare pe moment.Faptul ca la mine BB e coborat deja si colul semideschis imi da sperante ca voi putea naste natural destul de usor (cel putin asa zice toata lumea).
In cazul tau daca BB nu coboara pentru el cre ca e mai bine cezariana ca nu e bine din cate stiu nici sa stea prea mult peste termen.Acuma e aalegerea ta si a medicului daca mai astepti sau nu declansarea travaliului natural.Dar apropo cat are fetita greutate?Tu esti mica de inaltime?
Iti doresc numai bine si mai vb.

Diana
34+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Fancy hai ca vin eu la tine ca sa imi fac curaj pentru intalnirea cu bebelina.

Diana tu cum stai cu cumparaturile pentru bebe?

31+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Irina eu am mai cumparat cate ceva: un dulapior pentru BB dat fiind ca va sta cu noi in dormitor si nu va avea camera lui(avem doar 2 camere), patutul , scoica de masina pe care il vom folsi si pe psot de carucior pana pe la 1 luna, cadita, cateva hainute marimea cea mai mica, cearceaf, paturici, scutecele, biberoane, termometru de baie, si cam atat pentru BB si am mai cumparat si pt bagajul meu de spital apropae tot ce trebuie cred ca mai ma de cumparat pentru bagaj doar produsele de la farmacie: garmastan, algocalmin, pansament steril etc.
Mai vreau sa cumpar pentru BB : salteluta de pat , ceva lenjerie, termometru si forfecuta , pompita de nas si perie de par, cantar , produse cosmetice (am luat doar servetele umede)deci inca mai am de cumparat.
Spor si tie la cumparaturi.

Diana
34+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Multumim pentru aprecieri!

Cristina sa va traiasca Bea crestina! Ma bucur ca v-ati distrat la botez. Sunt foarte dragute pozele iar tu arati f slaba in rochia neagra.

Irina eu am luat din timisoara cam tot, insa la unguri se gasesc lucruri deosebite. Eu as fi luat tot din Ungaria daca as fi avut buget mare la dispozitie. La brendon au tot ce vrei ptr copilas...bani sa ai! In tesco hainutele sunt k la pret.

Fancy iti tin pumnii sa fie o nastere super usoara! Orice te mai apasa poti sa ma intrebi!

Roxy, Violeta, Diana voi cum va mai sititi?

Ank felicitari din tot sufletul! Sper sa-mi dea si mie Cristina nr tau sa te sun!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput