gravidute si mamici de Timisoara (17)
Raspunsuri - Pagina 15
Fancy spune:
Ciao, fetelor.
Fetita mea sta cuminte la cutiuta:) si isi asteapta termenul cred (25 iulie)....
Anais Iman, bun venit pe lume:)
Ank, ce fain ca ai fost in concediu....Sunt curioasa tare ce vei avea:) dar stiu ca daca iti doresti fetita, va veni o minune de fetita sigur:)
Acum, Dyanira.....:). Eu zic sa nu te agiti ca agiti pe bb; il cunosc si eu pe fr Ioia (nu stiu cine vorbea de el); sotia lui e medicul meu de familie de 7-8 ani; mergeam si eu la el la control inainte....Poti merge la el linistita, daca vrei pot sa vorbesc si eu cu el si cu sotia lui, ne-am imprietenit deja de atatia ani:). E mai "zapacit" el dar e de treaba; daca vrei sa te ajut te rog sa imi spui...Eu miercuri merg la d-na Ioia si pot vorbi cu ea si cu el daca vrei.
Eu nu am mers la Ioia pt ca sotul meu il stia foarte bine pe dr Sas, cu care de asemenea m-am simtit bine, e foarte omenos si pot sa te recomand si la dansul daca vrei; el e chiar director la Odobescu daca nu ma insel......Mie si Sas mi-a vorbit frumos despre Ioia....
Deci te pot ajuta si cu Ioia si cu Sas daca doresti, imi spui tu sau scrie-mi pe adresa de yahoo...
Mi s-ar fi parut normal sa ti se recomande un alt medic de catre medicul tau dar asta este acum; vei vedea ca va fi bine si asa (poate ca este tot raul spre bine....)
Despre botez cred ca tot tu mi-ai scris pe yahoo,nu? In 1-2 ore iti voi da datele de contact ale patronului de la restaurantul Pathos pe mail.....
mai vb, va pup pe toate
Fancy spune:
Irina, ziceai ca suntem vecine...rau:)
eu stau pe ranetti , pe langa scoala aia de soferi...
Roxyn spune:
Buna dragelor!
Eu marti plec din nou in concediu! Sper sa-mi fie bine.
Faza e ca de vreo doua zile simt ca m-am unflat foarte tare. Parca as fi in luna 7... Adevarul e ca am baut si multe lichide. Oare din cauza asta?
Va pup
20+
_irina_ spune:
Fancy aha, trec zilnic pe langa scoala aia de soferi. Eu stau pe langa scoala generala. Pe Canepei.
31+
- Andreea
_irina_ spune:
Buna seara.
tot eu sunt harnicuta, cica.
mi-am luat laptop-ul in brate si m-am pus pe citit. Deja cred ca de la atata stat pe scaun mi se tot umfla picioarele. Desi la lucru am o cutie sub birou si stau cu picioarele pe ea, deci nu stau cu picioarele in jos.
Perseverez totusi cu ceaiul diuretic si azi parca e mai bine decat ieri.
Deja la odiseea noastra s-a nascut primul bebelus, asa ca am cam intrat in panica. Eu mi-am propus sa stau numai ultima luna acasa. Dar daca o sa vina bebelina mai repede? Ce ma fac?
Inca nu am nimic pregatit... of of of
31+
- Andreea
otim spune:
salutare natiune , salutare Timisoara , ma bucur sa constat ca
se tot mareste , bine ati venit pentru cele noi
multumim de urare _irina_ , Mihaela ,
bine ai venit pe lume Anais Iman sa fii sanatoasa , norocoasa si felicitari Narcisei.s si tatal lui Anais
Ank sa va fie de bine concediul (macar ai reusit sa te odihneasti un pic ?? ) Am admirat pozele cu Raul mai ce flacau mare ai , un adevarat barbatel si bebe 2 nu ne mai pove nimic ...
sau
sau si una si alta deodata ![]()
Violeta , fancy nastere usoara (asta in cazul in care nu cumva s-a si intamplat
) si va asteptam cu vesti .
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
Ank83 spune:
quote:
citat din mesajul lui otim
salutare natiune , salutare Timisoara , ma bucur sa constat case tot mareste , bine ati venit pentru cele noi
multumim de urare _irina_ , Mihaela ,
bine ai venit pe lume Anais Iman sa fii sanatoasa , norocoasa si felicitari Narcisei.s si tatal lui Anais
Ank sa va fie de bine concediul (macar ai reusit sa te odihneasti un pic ?? ) Am admirat pozele cu Raul mai ce flacau mare ai , un adevarat barbatel si bebe 2 nu ne mai pove nimic ...sau
sau si una si alta deodata
Violeta , fancy nastere usoara (asta in cazul in care nu cumva s-a si intamplat) si va asteptam cu vesti .
Laurentiu OvidiuOtiliei
nu mai ..nu sunt 2 bebei acolo

Maine la 14 .15 am progr la 4D.Am sa intru pe seara sa anunt culoarea noului carucior
Multumim de aprecieri.Are Raul 10.8 kg si 75 cm ...e mare neneeeee.Imi rupe mainile
.Acum doarme puiutul ca a fost la noi tanti doctor si l-a decalotat.A fost bine ca nu a curs sange deloc si pielea nu a crapat...Ce mila mi-a fost de el...
Ce mai face Laurentiu???
Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
mihaser spune:
quote:
citat din mesajul lui Ank83
Si chiar Fancy ....Punem majorete???
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito

Va pup
absolut pe toate! Noi ne-am botezat sambata http://s191.photobucket.com/albums/z292/mihaser/?action=view¤t=a640fdcf.pbwsi miercuri am fost la concert rock...mama nebuna! Luni mergem la vaccin...Infarix hexa...sper sa ni-l faca ptr ca suntem cam fornaite.
Fancy spune:
Ciao.
Botezata Eliana:) a fost ca un ingeras; a stat cuminte? ca asa pare...
Asteptam si de la cristina, parca si ea a botezat-o pe Beatrice.....
Dragelor, nu stiu cu majoretele:):). Azi cica e termenul dar nimic-nimic; maine merg la doctor sa vad ce imi spune. Azi am sunat si mai avea vreo 3 nasteri; a zis ca daca nu s eintampla nimic pana maine mai bine sa merg maine si vedem ce facem:0. deci, asteptam
Vroiam sa va intreb si pe voi daca e normal sa se agite mai mult acum (de ex in anumite pozitii, cand stau cu burta in sus, daca stau ghemuita pe scaun......parca ma sperii uneori ca e cam agitata) si daca sunt normale durerile de burtica pe joc; nu sunt acute dar ....sunt
Ank, eu simt ca va fi fetita:):). Sper sa se adevereasca
va pup pe toate