gravidute si mamici de Timisoara (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Mie mi-a zis doctorul de cand am zis ca vreau sa nasc cu el. Pana la urma s-a schimbat si cica nu mai pleaca in septembrie in concediu. Dar oricum ar fi trebuie sa iti recomande pe cineva in perioada cand e el in concediu.

Peste 2 saptamani vreau sa merg la Szeged la cumparaturi pentru bb.
Voi ati fost? Cum sunt preturile? Ce imi recomandati?

30+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Salutare...am vazut ca ati vb ceva de cand nu am mai intrat.Am fost plecati in concediu la hateg... am venit acum 2 zile ...dar a durat cu bagajele desfacute , haine spalate...bla bla bla.
Cerea cineva un medic pt nastere prin ceza.. Eu stiu ca Grigoras mai accepta asa tarziu gravidute si mai face ceza la cerere... incearca la el ca se ocupa de paciente in spital foarte bine .

Fancy inca nu stiu ce am ...dar vineri am programare la $ D la simedrea... ...dar poate pana atunci nasti ca asta e chiar in 25

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Consi

Dragi mamici,

Am trecut sa va anunt ca ieri 17.07.2008 a venit pe lume prin cezariana frumoasa Anais Iman fetita Narcisei.s. Printesa s-a nascut la 38 saptamani si a avut la nastere 3100 grame si 50 cm.

felicitari.... Bine ai venit Anais Iman

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ceau

Spuneti-mi va rog cele care ati nascut la Odobescu cat ati dat la medic pentru nastere normala?

39+ Miruna AMR 3zile
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Violeta_m_tm

Ceau

Spuneti-mi va rog cele care ati nascut la Odobescu cat ati dat la medic pentru nastere normala?

39+ Miruna AMR 3zile
poze
bebele meu
vio

eu am dat 200 Euro pentru nastere normala fara epidurala.

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fetelor dat-mi va rog un sfat cu privire la problemea mea cu medicul meu care pleaca in concediu exact cand trebuie sa nasc.Eu nu prea as vrea sa ma las pe mana oricui , ce sa fac la cine sa apelez?????????Ce medic m-ar mai primi acum oare???
Violeta tm am vazut ca ai scris ca si medicul tau e in concediu?Te-a lasat el la altcineva?Daca nu te superi poti sa imi spui la cine si cum ai procedat cu noul medic ai luat legatura cu el din timp???Iti doresc o nastere usoara si un BB sanatos si frumos

Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Mersi Ank83 pentru raspuns
Dyanira medicul care mi-a urmarit sarcina este D. Miculita, mi-a spus de la inceput ca o sa fie in concediu in luna iulie, impreuna am ales un medic la care sa ma lase, l-am ales pe Dr Ioia pentru ca il cunosc, am pierdut o sarcina vara trecuta, si Miculita era tot in concediu si m-a lasat cu medicul asta, iar el s-a purtat foarte frumos cu mine. Dupa ce medicul meu a vorbit cu el l-am cautat in spital pt control si i-am cerut nr de telefon si l-am intrebat daca pot sa-l deranjez la orice ora, mi-a dat nr de tel si m-a asigurat ca vine la orice ora.

39+ Miruna AMR 3zile
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Violeta asa cum a facut medicul tau mi se pare ok.Al meu mi-a spus abia sapt trecuta ca o sa fie in concediu in august si nici macar nu mi-a spus la cine ma lasa...A zis ca imi spune pe 4 august cand ne mai vedem o data.Ce imi vine mie sa nu mai merg pe 4 august la el la control dar nu mai gasesc alt medic la o varsta atat de inaintata a sarcinii!!!!

Diana

Mergi la inceput

dyanira poate iti va spune atunci cu ce medic iti recomanda sa nasti.Nu dispera mamico ca va fi bine vei vedea.

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Ank merci pentru incurajari!!!Tu cum esti?Sa stii ca te admir foarte tare ca ai curajul sa faci un al doilea BB la n timp asa de scurt!!!
Cred ca am mai intrebat dar ma repet: puteti s aimi recomandati o pensiune pt un botez de aprox 40 de persoane care sa arate si sa aiba preturi acceptabile!!!

Diana

Mergi la inceput