gravidute si mamici de Timisoara (17)
Raspunsuri - Pagina 13
dyanira spune:
quote:
citat din mesajul lui Viviannie
As dori sa imi schimb dr ginecolog.
Va implor, sfatuiti-ma de un dr bun gin si chirurg din Timisoara la care sa pot merge, sa pot face cezariana la cerere si sa aiba bloc operator, care se ocupa de gravide omeneste si nu doar plasutele sa conteze.
Ce stiti de dr Bacila?
Multumesc,
Aceeasi,
Viviannie TSR
Tu la cine ai mers pana acuma? Eu merg la dr. Bacila dar nu stiu ce sa iti spun...Eu sunt multumita pana acuma doar ca nu e prea deschis adica sa fie mai comunicativ mai genul meu...Si din cate stiu eu e adeptul nasterii naturale.Eu nu stiu inca ce a ales in cazul meu , maine voi discuta cu el cand am programare, eu fiind hipertensiva probabil s-ar impune cezariana si cu toate astea cred ca va risca sa ma lase sa nasc natural , nu stiu insa daca eu voi fi de acord.Dar sa iti gasesti alt medic cu o luna inainte sa nasti e cam complicat...si sa ma ia avand in vedere ca eu mai am si ceva probleme...

Diana
33+ mamica fericita de
ANDREI EDUARDAMR putin pana sa ne vedem minunea
Roxyn spune:
quote:
Va implor, sfatuiti-ma de un dr bun gin si chirurg din Timisoara la care sa pot merge, sa pot face cezariana la cerere si sa aiba bloc operator, care se ocupa de gravide omeneste si nu doar plasutele sa conteze.
Ce stiti de dr Bacila?
Multumesc,
Aceeasi,
Viviannie TSR
Si eu tot la dr. Bacila merg. Stiu ca este adeptul nasterii naturale dar, daca situatia o impune, recurge la cezariana. Legat de comunicare, la fel, mi-ar place sa fie putin mai deschis. In rest e foarte bine. E un om senin, placut.
Azi am fost la spital sa duc examenul de urina. Este prima data cand l-am facut. Cel care mi l-a preluat, mi-a spus ca rezultatul va ajunge direct la medic. Daca ceva este in neregula, eu cum voi afla? Abia in septembrie voi mai merge la control...
Voi cum ati procedat?
19+
_irina_ spune:
Otim 

La multi ani feciorului tau si sa fie sanatos si frumos si norocos!!!
30+
- Andreea
mihaser spune:
quote:
citat din mesajul lui otim
Mihaela si sotulsi
, sa fiti fericiti si la muuulllttii ani
Laurentiu OvidiuOtiliei
Multumim frumos! Au trecut 4 ani de cand ne-am nenorocit!
Puiutului Laurentiu, multa sanatate si o viata fericita! 

noi azi am fost la cantarit...avem 4900 grame imbracate si 55 de cm, la cap 39 de cm si la torace 38...suntem ca un balonas!
Abia astept ziua de sambata...azi am facut cumparaturile...maine mai avem de luat decat cadouri ptr nasi!
Va pup!
dyanira spune:
quote:
citat din mesajul lui Roxynquote:
Ce stiti de dr Bacila?
Multumesc,
Aceeasi,
Viviannie TSR
Si eu tot la dr. Bacila merg. Stiu ca este adeptul nasterii naturale dar, daca situatia o impune, recurge la cezariana. Legat de comunicare, la fel, mi-ar place sa fie putin mai deschis. In rest e foarte bine. E un om senin, placut.
Azi am fost la spital sa duc examenul de urina. Este prima data cand l-am facut. Cel care mi l-a preluat, mi-a spus ca rezultatul va ajunge direct la medic. Daca ceva este in neregula, eu cum voi afla? Abia in septembrie voi mai merge la control...
Voi cum ati procedat?19+
Roxyn dar de ce mergi la control abia in septembrie? Ti-a spus medicul ca intra in concediu?
Eu in locul tau i-as da un telefon ca sa aflu rezultatul...
Diana
33+ mamica fericita de
Consi spune:
Dragi mamici,
Am trecut sa va anunt ca ieri 17.07.2008 a venit pe lume prin cezariana frumoasa Anais Iman fetita Narcisei.s. Printesa s-a nascut la 38 saptamani si a avut la nastere 3100 grame si 50 cm.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Roxyn spune:
Dyanira, merg in septembrie pentru ca este in concediu in luna august.
In legatura cu analizele, voi suna saptamana viitoare.
20+ 
dyanira spune:
quote:
citat din mesajul lui Roxyn
Dyanira, merg in septembrie pentru ca este in concediu in luna august.
In legatura cu analizele, voi suna saptamana viitoare.20+
Roxyn am aflat si eu ieri cand am fost la control.Din pacate am ramas fara medic exact cand trebe sa nasc

.Sunt super necajita si disperata , nu stiu ce sa fac

Diana
33+ mamica fericita de
Roxyn spune:
Vai, ce rau imi pare Dyanira. Si acum ce faci? Te-a indrumat spre altcineva?
Asta e chiar nasol. Mergi toata perioada la un medic pt. ca ai incredere in el si nasti cu altul...
20+

Otiliei