gravidute si mamici de Timisoara (17)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxyn spune:
Buna sera, gravidutelor!
Am fost astazi la control. Pana acum am fost oarecum mandra de mine ca am pus doar 6 kg. Acum nu mai sunt. Mi-a spus medicul ca sunt cam la limita. Voi cum ati stat cu kg la 5 luni? Am inceput sa-mi fac griji...
In rest bebe e foarte bine dezvoltat. Ma bucur asa de mult cand merg la eco si il vad![]()
19+
cristina_nagy spune:
Ciao!
Miha, ma bucur ca sunteti bine. Am mai auzit undeva chestia asta cu tarate de grau si cica functioneaza. Bafta!
Eu sunt tare multumita de Mustela Stelatopia si cea ptr fundulet. Sunt super!!!
Imi pare rau ca trebuie sa muncesti atata la botez. Vezi sa nu te agiti prea tare! Tu stai cu printesa si pui pe altii sa lucreze... hi hii mai tragi si tu chiulul.
Mi=ar fi placut sa fiti si voi la botezul printesei mele si eu sa va vad cum botezati printesa voastra. Ce sa facem...
Pupici
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
Roxyn, lasa ca nu ai multe kg. Doctorul tau exagereaza!!!Fiecare gravidutza are ritmul ei cu kg. Eu sincer nici nu mai stiu cat am avut dar in total m=am ingrasat 14 si acum la aproape 6 sapt le-am dat pe toate jos. Asa ca... nici o pb!
Bine ca bb e sanatos si e bine dezvoltat. Asta e cel mai important!!!
Doamne=ajuta!
Pusiiiii
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
_irina_ spune:
Buna seara,
Roxy nici nu mai stiu cate kilograme aveam atunci... parca ar fi trecut asa de mult... 

Stiu ca acum in ultima luna am luat avant, adica mai precis dupa saptamana 26, 27. Si burtica a luat avant tot atunci.
Stiu numai ca atunci cand am fost la morfo eram tare suparata ca nu aveam burtica aproape deloc, si doctorul mi-a zis sa ma linistesc, ca nu scap eu asa de ieftin. Si a avut dreptate.
Pana acum am luat 9-10 kg. Sper sa nu mai iau multe pana la intalnirea cu bbelina, ca nu vreau sa vada o mamica grasana.
Cristina eu sunt cam workoholica. Toti colegii sunt tare tare curiosi sa vada cum si cat o sa rezist acasa. Si le-am tot explicat ca mi se vor dezvolta instinctele materne. Dar nici eu nu cred ca o sa reusesc sa stau prea mult pe acasa.
30+
- Andreea
dyanira spune:
Buna dragele mele!
Scriu si eu mai rar pe aici dar va citesc tot timpul!
Acum vreau sa va intreb ceva daca puteti sa ma ajutati: Sa imi recomandati un local pentru botez cam pentru 50 de persoane care sa arate ok si sa nu aiba nici preturi exagerate?
Si inca ceva de unde poti cumpara in Timisoara saltelute pentru patuturi de bb?
Cristina si Mihaser sa aveti parte de un botez frumos si sa va bucurati de minunile voastre.Sambata merg si eu la botez la nasica mica!!!
Eu incep sa fiu super stresata: timpul trece eu nu am facut toate cumparaturile, nu stiu inca cum voi naste, nu stiu daca medicul va fi in concediu sau nu atunci,...
o gramada de necunoscute...offf sper sa treaca cu bine!
Diana
33+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Fancy spune:
Ciao, fetele.
Cristina, Miha, asteptam poze de la botez cu printesele:)
Roxyn, nu te stresa cu kg; eu la 5 luni cred ca pusesem 4-4.5 kg iar acum in pragul nasterii cred ca am depasit 17, nici nu mai stiu ca probabil din cauza apei retinute cantarul arata tot ...aiurea (adica ba 15-17-19 in plus:)) si nu mai stiu cate am dar asta este. Toata lumea imi spune ca nu m-am ingrasat deloc dar cred totusi ca am pus mult dupa luna 7, nu stiu de ce ca nu am mancat deloc mult si ma fortam sa mananc ca nu aveam pofta. Cum spun si fetele, le vom da rapid jos...
Am gasit intre timp si medic pediatru chiar langa mine; o cheama Boangiu Daniela, ati auzit cumva de ea?
In rest, in asteptare, aseara am fost la doctor, termenul ramane tot 25 ca inca nu e coborata, e pe pozitie, e intoarsa dar cica tot sus...
Irina draga, sa mergi la lucru cat te simti in stare dar pune-ti program cu 6 ore, conteaza mult; ti-am zis eu am mers pana in luna 9 si a fost super.....
Despre restaurant intreba...cineva, nu mai stiu cine. Eu am un prieten care are un restaurant pe Simison Barnutiu, exact langa restaurantul chinezesc, se numeste Pathos, nu are preturi mari din cate stiu eu si poti oricum negocia cu el;e super dragut restaurantul. daca te inte, scrie-mi pe adresa de mail: luciapetra@yahoo.com
va pup, aveti grija de voi
_irina_ spune:
Diana sa iti spun, sa nu iti spun... Uite ca spun: eu nu am cumparat pana acum nimic. Absolut nimic.
Si nici nu m-am uitat prea atent prin magazine.
Am zis ca in week-end-ul asta dau un tur mai mare sa ma uit totusi de cate ceva.
Cristina ma uit la pozele tale dinainte sa nasti si nu stiu unde ai pus kilogramele alea. Daca nu ar fi burtica nici nu zici ca esti graviduta, aratai super slabuta.
Eu nici inainte sa raman gravida nu aratam asa 

Fancy cred ca suntem tare vecine daca zici ca doctorita asta e chiar langa tine.
30+
- Andreea
otim spune:
pentru ca azi e zi mare pentru noi am venit sa inchinam un
sau un
sau/si
si o felie mare
. Azi scumpul nostru copil implineste 1 anisor . Deci 
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
Viviannie spune:
As dori sa imi schimb dr ginecolog.
Va implor, sfatuiti-ma de un dr bun gin si chirurg din Timisoara la care sa pot merge, sa pot face cezariana la cerere si sa aiba bloc operator, care se ocupa de gravide omeneste si nu doar plasutele sa conteze.
Ce stiti de dr Bacila?
Multumesc,

si