gravidute si mamici de Timisoara (17)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Buna lume,

Ma bucur tare mult ca am dat de forumul asta.
Sunt noua pe aici ca tocmai s-a anuntau barza la noi....

Is in mare dilema ca nu stiu ce medic sa-mi aleg.
Cred ca vreau marea cu sarea cand zic ca mi-as dori sa-mi fie alaturi si acum dar si cand o sa vina pe lume bb.

Puteti sa-mi recomandati pe cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

quote:
citat din mesajul lui serbanica

Elatim mi-ai luat o piatra de pe inima mai ales ca am citit ca ai nascut prin cezariana.Poti sa imi spui te rog frumos cam cit ai dat la dr?Eu ma duc miine la el la clinica la Grigoras ca acolo are cabinet si o sa vorbim cine stie poate o sa ma si interneze.Oricum iti multumesc inca o data chiar daca nu ajungi sa imi raspunzi la intrebare!

Mi-am facut si eu progaramre pentru joi la Dr Murariu.
Serbanica dr tau i-a spus dr Murariu ca tu vrei cezariana?Dr mee cred ca nu i-a spus nimic mai ales ca mi-a zis ca daca am alta optiune in privinta dr e ok.Mi s-a parut atat de dezinteresat, ma intreb cum n-am observat asta 8 luni.Ceva, ceva am simtit eu dar ma tot incredeam in bunele recomandari ale oamenilor.
Apropo azi la spital l-am vazut pe dr Grigoras si inca o data mi-a parut rau ca nu am mers la el...

Diana
35+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna seara,
Alex din pacate eu sunt la primul bb, nu pot sa te sfatuiesc.
Nu pot sa iti doresc decat sarcina usoara si un copilas sanatos si mancacios.

Diana te-ai mai linistit cu doctorul? Mie asa mi se pare. Tu cum stai cu pregatirile?

Otim te-ai apucat sa o faci pe detectivul? Si eu care ziceam ca eu sunt lenesa cu mesajele.
Oricum o sa recuperez cat stau acasa, ca imi iau laptop-ul in pat si ma apuc de scris.
Daca o sa stau la fel de prost cu cumparaturile parca vad ca o sa ma apuc de shopping online la greu. Dar asta e alta poveste.

Miha multumim ca ne tii la curent cu noutatile. Inca nici o veste de la Fancy?

32+ - Andreea

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui _irina_

Buna seara,
Alex din pacate eu sunt la primul bb, nu pot sa te sfatuiesc.
Nu pot sa iti doresc decat sarcina usoara si un copilas sanatos si mancacios.
32+ - Andreea

Am citit atatea despre medici renumiti care te lasa pe mana cui se nimere ca nu mai stiu ce sa cred.
Incepe sa mi se para tare complicat drumul spre a fi mamica...

Ma gandeam ca trebuie sa fie 1 medic care sa fi multumit pe mai multa lume. Pana acum am citit despre dr Murariu si dr Grigoras....poate isi mai da cineva cu parerea...

Mergi la inceput

Stie cineva ceva de d-na doctor Todorut Florina?

Mergi la inceput

irina, mutumim.
Nastere usoara pt burtici, rabdare si sanatate pt mamici si bebei!
acum ma invat si eu cum e cu forumurile ......mai am pana sa na stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Nu mi-a mers netu`!

Mi-a scris azi fancy...are o bubulina super grasana! A nascut prin cezariana pe 31 august o fetita de 4,4 kg si 52 de cm...Mi-a scris ca recuperarea e grea, dar merita!

Oti mii de

Yasmi nu stiu cum se numeste...e pana in biserica aia mare...cred ca pe langa magazinul ala de articole de pescuit...Vrei sa ii pui cercei fetitei? Aici in Targoviste e un magazin care vinde bijuterii care face si gauri in ureche...or fi si prin mall la noi magazine din astea...

alex2alex bine ai venit! felicitari ptr sarcina!

Incerc sa fac acum un capitol nou si sa mai corectez pe ici pe colo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Capitol nouaici

Mergi la inceput