ULTRALIPO
Raspunsuri - Pagina 9
Androix spune:
Ce grasa ai vazut tu in pozele alea? De unde stii tu ma rog ca nu a fost si mai grasa de-atat si dupa 3 sedinte arata cum arata acum? Care fie vorba intre noi e chiar bine.
Ce atata grija pentru noi si banii nostri?
Slabesc, slabesc si nu ma mai opresc! ![]()
Andreea mama de Filip si Georgia
cait spune:
Georgiana un singur sfat : nu te mai obosii sa scrii pe aici ca nu vei reusi sa ne faci sa renuntam.Un user cu 2 mesaje nu e prea credibil..![]()
Cait
Home is where heart is...
Moniland spune:
Brrrrrr, mie imi place Alina Almasan. Nu cred ca e grasa, cred doar ca nu o avantajeaza imbracamintea.
pisix spune:
Hm, am ramas putin masca cand am vazut ce s-a scris aici ...
Cred ca georgiana a uitat ca a postat la un subiect unde s-au adunat femei mai mult sau mai putin "grase", sau in orice caz, dornice sa slabeasca![]()
Evident ca asta nu e un argument si chiar daca ar fi, e unul lipsit de delicatete.Ce spun delicatete ?... chiar de bun simt.
Asa ca propun sa trecem peste, am inteles ca e o campanie de denigrare si lucrurile astea chiar ma lasa rece. Fiecare isi vede de treaba lui . Eu va anunt ca saptamana asta n-am mai facut nici un tratament (la UltraLipo nu mai sunt locuri si programari in avans nu pot sa-mi fac) dar am slabit cu mancat putin si light 1.6 kg. Sunt mandra de mine si mai motivata ca oricand (prietenii stiu de ce
)
Moniland spune:
Pisix, felicitari!
Am vazut pe site-ul indicat de fete in prima poza portiunea care se lucreaz. Cam mica
. In cazul acesta trebuie sa ma gandesc bine care sunt prioritatile caci altfel dau faliment si in loc ca sotul sa fie incantat de mine va fi tare suparat 
Maria27 spune:
Stie cineva daca se face si in Timisoara?Oricum sper sa fie si alte preturi 250 RON e mult cel putin pt mine.
Am auzit de rezultate mult mai spectaculoase.Eu am de dat jos 10-15 Kg.
Stiu ce ziceti dar 600 de grame ,e c-am putin.Am auzit un caz care a slabit 70 de KG in 20 de sedinte.Dar de Cellu M6 ce parere aveti.La noi e 150 RON sedinta.
La mine are efect si impachetarile la cald.Am reusit sa dau jos 600 de grame intr-o sedinta.
Ce ziceti?
Moniland spune:
Maria, nu stiu daca la Timisoara este asa ceva. Si eu sper sa se slabeasca mai mult. Oricum e vorba de portiuni. La mine in oras in august se va aduce aparatul ![]()
rall spune:
Ce vesti si rezultate mai aveti? ![]()
Eu am sa incep cam in 2-3 saptamani (pana atunci mai incerc ceva diete, sa ma duc la niste kg cat mai rezonabile dupa 2 luni de vacanta mancacioasa
)
Moniland spune:
Si eu tot asa. Ma duc dupa 20 august.
Dar asteptam impresii de la cele care au fost.