ULTRALIPO

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ce grasa ai vazut tu in pozele alea? De unde stii tu ma rog ca nu a fost si mai grasa de-atat si dupa 3 sedinte arata cum arata acum? Care fie vorba intre noi e chiar bine.
Ce atata grija pentru noi si banii nostri?

Slabesc, slabesc si nu ma mai opresc!
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Georgiana un singur sfat : nu te mai obosii sa scrii pe aici ca nu vei reusi sa ne faci sa renuntam.Un user cu 2 mesaje nu e prea credibil..

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Brrrrrr, mie imi place Alina Almasan. Nu cred ca e grasa, cred doar ca nu o avantajeaza imbracamintea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Hm, am ramas putin masca cand am vazut ce s-a scris aici ...
Cred ca georgiana a uitat ca a postat la un subiect unde s-au adunat femei mai mult sau mai putin "grase", sau in orice caz, dornice sa slabeasca

Evident ca asta nu e un argument si chiar daca ar fi, e unul lipsit de delicatete.Ce spun delicatete ?... chiar de bun simt.

Asa ca propun sa trecem peste, am inteles ca e o campanie de denigrare si lucrurile astea chiar ma lasa rece. Fiecare isi vede de treaba lui . Eu va anunt ca saptamana asta n-am mai facut nici un tratament (la UltraLipo nu mai sunt locuri si programari in avans nu pot sa-mi fac) dar am slabit cu mancat putin si light 1.6 kg. Sunt mandra de mine si mai motivata ca oricand (prietenii stiu de ce )

Mergi la inceput

Pisix, felicitari!
Am vazut pe site-ul indicat de fete in prima poza portiunea care se lucreaz. Cam mica . In cazul acesta trebuie sa ma gandesc bine care sunt prioritatile caci altfel dau faliment si in loc ca sotul sa fie incantat de mine va fi tare suparat

Mergi la inceput

hei, nimic, niciuna? Nu ati mai fost? Alte pareri....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria27 spune:

Stie cineva daca se face si in Timisoara?Oricum sper sa fie si alte preturi 250 RON e mult cel putin pt mine.
Am auzit de rezultate mult mai spectaculoase.Eu am de dat jos 10-15 Kg.
Stiu ce ziceti dar 600 de grame ,e c-am putin.Am auzit un caz care a slabit 70 de KG in 20 de sedinte.Dar de Cellu M6 ce parere aveti.La noi e 150 RON sedinta.
La mine are efect si impachetarile la cald.Am reusit sa dau jos 600 de grame intr-o sedinta.
Ce ziceti?

Mergi la inceput

Maria, nu stiu daca la Timisoara este asa ceva. Si eu sper sa se slabeasca mai mult. Oricum e vorba de portiuni. La mine in oras in august se va aduce aparatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Ce vesti si rezultate mai aveti?

Eu am sa incep cam in 2-3 saptamani (pana atunci mai incerc ceva diete, sa ma duc la niste kg cat mai rezonabile dupa 2 luni de vacanta mancacioasa )

Mergi la inceput

Si eu tot asa. Ma duc dupa 20 august.
Dar asteptam impresii de la cele care au fost.

Mergi la inceput