ULTRALIPO

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Am fost eu si rezultate.....ZERO CM.
Mi-a facut 45 de minute , picioare(aripioare). Dar am intalnit acolo si fete care au dat cate 3-4 cm. Rezultate mai bune se obtin din spusele celor de la salon la abdomen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

chiara la tine dupa o sedinta sau dupa cele 3 sedinte recomandate? Si eu as vrea pentru coapse ultralipo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

www.revistafelicia.ro/da_Sanatate-Liposuctie_fara_bisturiu_1004420.htm" target="_blank">Aici un articol bine documentat despre cavitatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Nu e nici un medic printre noi pe aici? M-ar interesa daca pot face acest procedeu in cazul in care am usoare aritmii si uneori o usoara hipertensiune (pacanituri in urechi)...banuiesc ca cei de la salon nu au si un medic in echipa...

Va multumesc anticipat in cazul in care ma lamureste cineva...

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Ce vesti mai aveti?

Eu sambata voi face prima sedinta, dar am impresia ca patroana de la salon are doar nevoie de ceva $, pt. ca initial a spus ca sa slabesc mai mult prin alte tratamente corporale si abia la sfarsit sa folosesc Ultralipo - pentru modelare.

Acum s-a razgandit brusc si mi-a dat de gandit....

Mergi la inceput

Eu inca nu am inceput pt. ca acum fac Starvac si am inteles ca nu se combina procedurile. Prima sedinta de ultralipo o voi avea pe 24 sept.
O prietena a dat jos la prima sedinta chiar 5,8 cm. O alta a dat ~ 2 cm.
Asa ca depinde de noroc.

Mergi la inceput

Inseamna ca eu voi fi inainte, pe 20. Sper sa am rezultate ok
Succes si tie

Mai ai recomandari pentru alte tratamente incercate de tine?

Edit: acum am citit ca ai facut si UCW. Maine o sa fac si eu, pentru prima data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

cavitatie in Bucuresti si Cluj va recomand eu unde sa faceti.... iar rezultatele sunt cam 3-4 cm pe sedinta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Unde?
Multumim.

Mergi la inceput

Rall, cum a fost?
Eu am mai amanat pt. ca ma duc un pic in concediu si dupa aceea incerc. Va fi prin 6 oct. Inca mai am nevoie de Starvac. Mai fac 2 sedinte si apoi mai bag o impachetare UCW si voi fi pregatita sa-mi scot fizicul la plaja.

Mergi la inceput