ULTRALIPO

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Vreau sa va spun ca tipa care a dat jos la prima sedinta ~ 2 cm la a 2-a a dat 5 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Am dat 3 cm la prima sedinta, dar ce sa zic... la haine nu se cunoaste (adica le simt la fel de stramte / largi pe mine) si nici eu nu vad nicio diferenta. Am facut in partea de jos a abdomenului si saptamana asta o sa fac partea de sus.

Nici de asta nu am fost multumita... Ori am eu probleme cu capu (desi la haine ar fi trebuit sa se cunoasca macar putin) ori tratamentele astea nu au efect asupra mea

Am fost 2 saptamani zi de zi la salon si am si cheltuit vreo ~ 15mil si nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Treaba asta e buna si doar pentru celulita si tonus? Adica nu vreau sa ma subtiez ca-s si-asa prea slaba, vreau doar sa scap de coaja de portocala. E util si pt asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

rall, in mod normal tu trebuie sa vezi daca ai dat jos, nu ce arata cm. Probabil la a 2-a sedinta vei avea rezultate mai bune.
Lolita, din cate stiu eu asta e doar pentru grasimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

La a doua sedinta am dat 6 cm, abdomen superior.

Oricum, patroana salonului mi-a spus ca sunt clienta cu cele mai "proaste" rezultate si ca ar trebui sa repet vizita la endocrinolog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sammymaria spune:

Fetelor, am gasit ULTRALIPO in TIMISOARA, asta e link-ul
www.preference-mg.ro, vad ca au mai multe aparate, daca poate sa-mi zica care mai multe despre ele.
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

In Bacau stie cineva daca exista acest aparat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dragelor! Am citit tot topicul pe nerasuflate, fiecare postare.

Pisix , ce mai faci? Mai scrie-ne de tine...

Angelinne pe mine aproape ca m-ai convins. Am cautat pe website-ul indicat de tine si preturi la pachetele respective si nu am gasit...oare ar face ceva promotie pentru primul client din 2009 cu banii jos?

Georgiana123245678910... chiar asa, ar trebui sa te straduiesti mai mult si mai altfel. Am vazut si eu articolul ala si poza indicata de tine.Eu am okiu format si tipa blonda e rotunda doar la fata. Daca te uiti cu atentie, are picioarele chir subtiri si daca te uiti si mai atent vezi ca partea de jos a corpului e superok. Exista perrsoane care genetic, sunt mai rotunde la fata si de aceea par grase, daca nu te uiti la tot corpul asa caaaa...probabil fata facuse ultralipo ala si era ok

dragelor, sa aveti o zi faina si dati cu news!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare fetelor!
care este bilantul dupa luni bune? concluzii? care din metode vi s-a parut mai eficienta? ultralipo? UCW, starvac, etc?
ma tot documentez de vreo 2 zile si nu ma pot hotara
ati pus la loc cm? sau v-ati mentinut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Buna fetelor!

Si eu sunt interesata de Ultralipo in Bucuresti. Unde imi recomandati?

Mergi la inceput