ULTRALIPO
Raspunsuri - Pagina 8
pisix spune:
Madalina uuups, m-ai pierdut
sincer, niciodata nu stiu toate detaliile astea, eventual intreb si apoi rog pe cineva specializat sa ma consilieze
Cait facial eu sunt mai drastica
Botox !!! Sincer il ador si mi se pare cea mai tare inventie
Ca tratament imi plac fff tare cele de la Maria Galland care chiar am vazut ca lucreaza.
Dooku- aaaah, stiam ca intreb pe cine trebuie #61514; Si, cum a fost ??? Asta e noua chestie care ma tenteaza. Sunt toate vedetele astea care parca dintr-o data devin mai luminoase si eu presupun ca asta isi fac . Mie mi-ar placea fix sub ochi, acolo ti-ai facut ?
Moniland nu, e f strict delimitat.. solduri, aripi, burtica. Iti deseneaza cu carioca exact.
Mie parca mi-a scobit in locul ala
Crinuta stii ce ?... daca nu crezi nici nu ti se intampla. Eu am observat ca la mine asa e. Daca nu esti convinsa nu te duce ca o sa-ti para rau de bani.
Partea proasta la tratamentul asta e ca nu te slabeste peste tot. Iti modeleaza zonele alea care se incapataneaza sa ramana oricum ar fi. Mie sincer imi convine (nu ca nu am nevoie si de slabire
globala) dar oricat as slabi, tot raman cu pernutele alea care ma scot din sarite, se vad din toti pantalonii.
Auzi, da din-astea clasice ai facut ? Haide ca sincer de ani de zile am facut de toate asa ca ma pricep sa combin tratamente. Ce ai facut pana acum ? Hai ca-ti fac eu un program si cu 250 ron faci un pachet complet (bine
nu la salonul ala#61514;
dooku3 spune:
Cait,te intrebam acum cateva pagini cam ce ai vrea,ca sa putem sa-ti dam sugestii la obiect.Asa pot sa-ti recomand 1001 de tratamente care sa nu corespunda,poate,nevoilor tale.
Pisix,e mult de povestit la peelinguri.Din experienta mea:se fac numai iarna,risti hiperpigmentare,atenueaza ridurile dar pentru o luna-doua(dupa trebuie refacut procedeul),se lucreaza si zona de sub ochi,de la 5 la 15 zile recuperare in f.ctie de concentratia de acid folosita,se subtiaza pielea cu timpul(in sensul ca devine mai sensibila),dar merita daca vrei sa ai acea luminozitate superba...intre un tratament si altul-straluceste pielea efectiv!Eu acum fac microdermabraziune ca tratament de intretinere.
pisix spune:
Mama-mia dooku mi-ai dat aripi ! Imi doresc f tare sa-mi fac peeling.Care dintre ele ti se pare mai eficient ? Ma gandeam sa mi-l fac in septembrie.
Mi-e cam teama cu hiperpigmentarea, eu fac si asa f usor pete.
Sincer ma uit in poze si imi dau seama ca se vede ca incep sa imbatranesc. Stiu ca e o prostie dar a inceput sa ma panicheze treaba asta si m-am hotarat sa o iau din timp si sa incerc sa pastrez ce am acum.
Sunt paranoia ?...
Oricum am ajuns la concluzia ca toate astea se leaga de faptul ca nu am copii, ca daca as fi implinita din acest punct de vedere mi s-ar parea firesc sa imbatranesc, dar asa cred ca ma panicheaza gandul ca imbratranesc si pt ca am senzatia ca si corpul imbatraneste si poate va fi incapabil sa mai conceapa un pui.
Hai cam luat-o pe aratura ...
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
dooku3 spune:
Mie imi zici de imbatranire!Acum un an am trecut la '30 si,daca pana atunci eram o floricica:D,acum au inceput sa se vada 1-2 riduri:-((Eu una as face un peeling profund in iarna dar,pana acum,nu am gasit dermatolog(din ce am frecventat)care sa-mi inspire incredere in privinta asta.Si eu ma patez foarte usor..asta e unul din motivele pentru care nu mai fac decat un peeling/an/iarna.Ai putea sa incerci o combinatie intre phyto si Aha,se face si asa ceva in cateva cabinete din Bucuresti.Phyto e pe baza de plante si regenereaza,Aha curata si atenueaza ridurile.Ca eficienta,la mine au fost au fost la fel de efeciente ambele tipuri.Doar ca,dupa 1-2 luni,incepe sa se estompeze stralucirea si,incet incet,revii la initial.
P.S.:nici eu nu am pui dar,ceva imi spune ca,atunci cand o sa am,o sa fiu poate chiar si mai obsedata de intretinerea corpului:D
Madalina1968 spune:
Pisix, Dooku are dreptate. Peeling-urile si altele se fac cand nu e soare puternic afara.
Am facut acum cativa ani un peeling de-am simtit ca ajunge la os. A fost cam dureros si 2 zile m-am tot cremuit. Era in aprilie cred.
In noiembrie 2007 am facut o sedinta de laser fraxel ptr pete de la soare. Nu iau Ac dar se vede ca am dereglari hormonale.
Deci din an in an ma inchideam mai mult la culoare pe fata. Rezulatatul a fost satisfacator. Ar mai fi trebuit sa fac macar inca una dar am zis sa vad rezultatele in vara asta. Intr-adevar pielea s-a "refacut". As fi vrut sa fac si zona din jurul ochilor dar a zis dr ca facem alta data caci θ o alta frecvanta. F. probabil ca iarna asta voi mai face.
Intre timp folosesc crema FP 50+ in fiecare zi, ca e soare sau ploua si in fiecare seara am un "lichid magic" (asa il chem eu). Daca doresti iti scriu reteta :) Oricum un tampon de vata pe care ai picurat cativa stropi de lamaie face minuni ptr ten dimineata. Vit C din lamaie, portocae, grepfruit fac pielea sa straluceasca (ca si vit B: drojdie de bere)
Ultralipo: desteapta cum sunt am scos la imprimanta foile despre cavitatie si nu le am in format electronic.
Ele sunt acasa iar eu la serviciu. Mai scriam din ce mi s-a parut mie interesanat acolo si daca va intereseaza.
Pupi!
Sobi spune:
azi dimineata am fost la salon pe magheru. ce sa zic, interesant procedeu! am lucrat aripioarele, pe fiecare picior o portiune cam cat o palma. mi-a scazut de la 93 circumferinta la 91.2 cm. nu m-am simtit foarte confortabil la ultrasunete, iti tiuie urechile, dar pana la urma m-am obisnuit. si drenajul e destul de dureros in anumite zone.
una peste alta, e ok si merita incercat, probabil ca rezultatele sunt mai spectaculoase la persoane mai plinute. nu mi-am mai facut alta programare, io raman la cellu m6 pentru moment :)
cait spune:
Dooku
Deci cam ce vreau eu: un tratament pentru fata pentru luminozitate si curatare , nu peelinguri si altele pentruca inca nu vreau sa incep cu astea.Am vazut ca vorbeati de phyto..pentru fata , in ce cosnta acest procedeu?
Apoi pentru celulita de pe coapse ceva ce da rezultate si pe care le pot face intr-o perioada scurta(stau doar o saptamana).
Merci pentru raspunsuri maia les ca trebuie sa ma grabesc sa-mi fac programari.
Cait
Home is where heart is...
dooku3 spune:
Pai Cait,daca stai doar o saptamana,cam greu sa vezi rezultate satisfacatoare pentru celulita:-)Pentru fata ai putea sa faci o sedinta de microdermabraziune(ti se face si tratament specific tenului in cadrul sedintei).Cu conditia sa folosesti protectie solara cu filtru 50 dupa tratament si sa eviti cat poti expunerea la soare in saptamana de dupa.Phytopeeling este un peeling,deci exclus.Microdermabraziunea costa in jur de 50euro/sedinta si elimina stratul superficial al pielii,fortand-o sa se regenereze.Pentru celulita,cum am spus,intr-o saptamana nu prea ai ce face.Dar,daca vrei totusi sa te rasfeti si sa imbunatatesti calitatea pielii si,cine stie,poate si ceva modificari la celulita(in functie de gradul acesteia,de greutatea ta si alti factori),atunci poti incerca impachetari cu parafango si/sau electrostimulare sau drenaj limfatic.Trei sedinte poti face intr-o saptamana.Costul va fi in jur de 30euro/sedinta daca decizi sa faci impachetari+electrostimulare sau 20euro/sedinta electrostimulare+drenaj limfatic.La mine ultima optiune functioneaza mai bine.Dar,cum ai citit pe aici,fiecare reactioneaza diferit la diverse proceduri.Acum depinde si de cat timp vrei sa petreci intr-un salon.Ce ti-am descris eu mai sus,stai acolo cam 1.30h la fiecare sedinta.Daca ne spui unde ti-e mai comod sa mergi(ca sa nu stai in trafic 3 ore dus-intors),poate stim sa-ti recomandam saloane in zona respectiva.
cait spune:
Dooku merci mult de tot pr informatii.Cre dca pentru fata voi face un tratament cosmetic daca stiti vreun salon bun pentru ca microdermabraziunea e cam greu pentru mine sa nu ma expun o saptamana dupa la soare.
Eu voi sta in Crangasi deci ma intereseaza toata saloanele care sunt pe linia de metrou, prin centru, etc.
Cait
Home is where heart is...
georgiana123 spune:
Buna gagici
Ce multe s-au intamplat pe aici de cand n-am mai intrat!!!!!
foarte tare...
vad ca se convinge lumea de acest ultralipo...
foarte tare....
Hai sa va mai zic una f tare care m-a amuzat teribil ..
Uitati-va pe site-ul asta
http://www.fashionandbeauty.ro/press_center_rowe_a_lansat_in_romania_ultralipo_aparat_revolutionar_in_industria_de_beauty.html
e o poza acolo .. cu echipa lor de la Keiko ... cred .. pt ca eu nu o cunosc decat pe tipa in verde (am vazut-o la salon cand am fost cu alina) si.. in poza aia e o tipa blonda si surpriza GRASA ... cum e femeia asta atat de grasa daca are la dispozitie sa faca ultralipo si sa dea cica 10 cm in 3 sedinte. Ea de ce nu a facut tratament cu aparatul asta ???? macar cat sa arate bine in poze nu ? sau cumva nu a avut efect
![]()
tare nu /?????