ULTRALIPO

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

crinuta cica de fapt cavitatia te scapa si de celulita
E o explicatie super-complexa da am uitat-o
dooku - da ai facut ultrasunete pt vergeturi ? microdermabraziune ai incercat ?
Felicitari pt programarea la Ultralipo !

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Facut amandoua.Ma gandeam ca,la cat timp si bani am investit pana acum,era mai usor sa merg la chirurg si sa tai si cos..si gata.Macar dureaza mai mult efectul sau,cu putin noroc,poate e chiar definitiv.
Pentru ridurile din jurul ochilor ai putea sa incerci botox.Dar,o data inceput,e un angajament pe viata botoxul.O solutie mai durabila ar fi un minilifting...ridici doar partea de la tample si se schimba total aspectul zonei.
Crinuta,daca nu e urgent urgent,de ce nu faci o programare cand au loc liber?Ce mi-e saptamana asta,ce mi-e cealalta:-)Aveau locuri incepand cu 1 cand am sunat,5 imi convine mie mai mult,dar au locuri si mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pai e urgent, ca vreau sa ma simt si eu bine :))))
Eu i-am spus sa imi faca si o programare, dar eu avand deja programare pe 24 pt UCW, mi-a spus sa revin luni cu un telefon.

Crinuta si Rayan

GNLD- un mod de viata!

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Pisix inca nu am auzit de asta pe aici si cred ca este si mai scump.Deja electrostimulares este 50 e sedinta deci iti dai seama.
Si pana la urma la Keoko(daca am retinut bine) se face ultralipo?
m-am uitat pe site dar nu scris nicaieri asta de accea va intreb.
Oricum macar o sedinta imi fac.
Dar se lucreaza amanadoua coapsele in acceasi sedinta sau cum se procedeaza?

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Se face, la salonul din Magheru.

Crinuta si Rayan

GNLD- un mod de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Dooku – ai vazut emisiunea aia de pe euforia de la miezul noptii cu chirurgi ? cand ai zis de taiat + cusut mi-am imaginat tot … Si efectul nu e mereu frumos
Eu imi fac botox dar sub ochi am riduri; acolo nu se poate injecta. Am auzit si de peeling chimic desi de curand am aflat ca se face microdermabraziune si in zona aia asa ca m-as baga
Crinuta – te inteleg perfect, si eu am intrat in criza, as vrea sa slabesc instantaneu daca se poate
Cait – 50 eur sedinta de electro???? Vai de mine la banii astia zau ca e greu sa faci ceva.
M-am uitat pe sit si e pe prima pagina : <Cavitatia terapia ce inlocuieste liposuctia>; si mai scrie ca e la promotie, ma intreb cat o sa faca sedinta dupa promotie si cand se termina promotia asta ca deja vad ca e full.
Eu ma duc azi din nou, fac inainte caspsula cu electro (ca eu am de slabit serios si pe maini, si pe spate ,tataaa!!!) si apoi am cavitatie la Ultralipo. As fi vrut sa fac si Dermocell ca ma duc in week-end la mare da nu mai au locuri ...

Mergi la inceput

Ce e Dermocell?

Crinuta si Rayan

GNLD- un mod de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

din luna august si la mine in oras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Hehehe,urgenta mare Crinuta!Rad eu dar ai dreptate.Eu in primavara am mereu 2-3 kg in plus de pierdut pentru ca iarna mananc ca porcu':-)Stiu ce aiurea te simti cand nu esti in forma ta ideala.Daca ai deja programare atunci da,poate te"lipesc"cumva in program..mai ales daca mergi des la ei,asa ar trebui.
Pisix,am vazut emisiunea de cateva ori.Dar decat sa am 10 dungi albe care imi brazdeaza fesele,mai bine una de la cicatricea cusaturii.
Ce zice Cait nu e mult,cam astea sunt preturile in UE(vest).Cam pe acolo ajunge pana si un masaj ca pret asa ca e rezonabil.
Da Cait,Keiko se numeste salonul.
www.keiko.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Dooku ai drerptate cam asta sunt preturile.Si chiar pentru un masaj 50 e mai bine lipsa de asta profit cand vin in tara.
O sa-mi fac si eu programare in iulie la Ultralipo..Abia astept.Si ce mai recomandati ca saloane pentru masaj , gomaj si alte bunatati din astea..

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput