ULTRALIPO

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

fetelor, am sunat si eu azi la salonul de pe magheru si mi-am facut programare peste 2 saptamani, ca mai devreme nu erau locuri. sunt tare curioasa. costa 250 ron o sedinta de 90 de minute, din care cavitatie doar 30 min, restul masaj de drenaj si inca o procedura.

pisix, te rog, spune-mi si mie ca nu am inteles - la o sedinta se lucreaza doar o anumita zona (cum ar fi doar burtica)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Fetelor imi puteti spune si mie la ce interval trebuiesc facute acele 3 sedinte pentru ca eu vin in tara si as vrea sa-mi fac dar nu stau decat o saptamana deci nu prea am timp.
Sper sa mearga pentru ca si eu nu sunt grasa dar pe coapse e oribila coaja de portocala.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Dooku – waaau,super-tare, vad ca si tu esti,ca sa zic asa, unsa cu toate alifiile.
Ha, mi-am adus aminte ca am cunoscut in salon o tipa de 52 de ani care de 4 ani venea de 3 ori/saptamana (cu exceptia vacantelor) pentru simplu fapt ca voia sa-si permita sa manance cat are chef. Si cand o lua pe aratura tinea vreo 2 sapt si un pic de dieta si la fel facea mai intensiv tratamente si gata, revenea la greutatea initiala. Eu am prins-o dupa un concediu de 3 saptamani si se ingrasase insa avea un tonus fantastic si nici macar un pic de celulita !
Sobi – da, din pacate. Asta nu imi place nici mie la cavitatie, ca nu poti face decat o zona, te deseneaza cu carioca si iti lucreaza doar zona aia. Eu acum am de dat mai mult jos si iti dai seama ca sunt nerabdatoare, dar fac in paralel si alte tratamente ca sa-mi lucrez si fund, talie, gambe, brate
Oricum, faza e ca pe zona aia slabesti mult asa ca … totusi sunt fan Ultralipo
Cait – din pacate nu ai timp sa faci decat o sedinta pt ca nu ai voie sa faci mai des de o saptamana. Eu am vrut sa fac mai des (sau cate doua zone una dupa alta) dar mi s-a spus ca as face degeaba pt ca toata grasimea aia care se topeste nu ai cum sa o elimini, ca de asta e calculata sedinta la 30 de minute, e maxim de grasimi pe care le poti elimina prin drenaj o data.

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Cait - da in Franta nu exista ? Sau e prea scump ? ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Mor de invidie cand le vad pe cate unele cum arata la 50 de ani!De fapt,sper sa ajung si eu ca ele:-)Asa este,cat timp continui sa faci tratamentele,se mentine rezultatul.Eu,de exemplu,cand am facut electrostimulare 4 luni,3sed/sapt...ce mai,model eram in perioada aia!Hehe,maine sun sa-mi fac programare si eu ca tare sunt curioasa!

Mergi la inceput

Hmmm,si eu arat bestial cand ma tin
dooku - ce e Fraxel ?

Eu stii ce am inceput sa fac ? Caut alt salon unde au cavitatie cu Ultralipo, eu nu-mi pot face program cu 3 saptamani inainte, trebuie sa mai fie undeva aparatul asta

Mergi la inceput

Super pisix!Daca gasesti ne spui si noua?:-)Eu una,cand vreau sa incerc un tratament nou,caut doua locatii care ofera serviciul si incerc o sedinta in amandoua inainte de a decide.Acum m-am uitat pe net dar nu am mai gasit alt loc in Bucuresti unde se face Ultralipo.
Fraxel este un tip de laser.L-am mentionat chiar daca nu are legatura cu celulita dar tot la calitatea pielii/tonus intra.Emite impulsuri de lumina care forteaza tesutul sa produca,acolo unde e "buba",colagen.L-am incercat pentru vergeturi..le urasc:-(Nu a meritat.
Scriai intr-un raspuns anterior de cea mai buna cosmeticiana pentru sprancene...hmm,mergi cumva la Elis?:D

Mergi la inceput

dooku - sa stii ca eu cu toata lumea cu care am vorbit mi-a spus acelasi lucru: ca vergeturile nu mai trec
Adica daca le iei din stadiu incipient,se pot atenua considerabil, dar atata timp cat sunt gata formate ... no chance
Eu caut acum ceva care sa ma scape de ridurile de su bochi. Si cautam ceva lasere sau chestii de genul asta, stiu ca citisem mai demult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu daca scap de celulita sunt happy. Vergeturi nu am multe, nu e problema, pot convietui cu ele.

Trebuie sa sun luni sa vad daca s-a eliberat un loc.
Eu vreau sa incep cu burta, apoi cu coapsele. Vai de buzunarul meu

Crinuta si Rayan

GNLD- un mod de viata!

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Eu am vergeturi..multedaaaaaaaaar am si loc pentru Ultralipo:DDD Pe 5!

Mergi la inceput