ULTRALIPO
Raspunsuri - Pagina 5
SIMONABB spune:
Am fost la Ultralipo si nu am fost multumita.
Eu sunt slaba, dar am o zona cu probleme, am facut sedinta asta pe zona respectiva si la sfirsit nu s-a cunoscut nimic. Mai mult, in mom in care iti pune aparatul cu ultrasunete, te dor oasele.
Probabil ULTRALIPO, ca si alte aparate care "lucreaza pentru tine fara ca tu sa faci nimic", este bun pt cele care au grasime "pufoasa", dar pentru cele cu greutate normala, dar care vor remodelarea unei anumite zone este absolut apa de ploaie.
Daca doriti detalii va stau la dispozitie.
http://community.webshots.com/user/simonabb
Moniland spune:
Pe blogul Irinei Reisler apare si numele Chic Salon. Poate se face si acolo ultralipo.
Intrebare: ce inseamna parti. Se lucreaza pe parti? Adica 1 picior e "parti"? Sau piciorul il imparti in maimulte "parti"?
Noutate: am intrebat-o pe tipa care va aduce si la noi aparatul despre mentinerea rezultatului in timp. Mi-a spus ca ideal ar fi 5 sedinte pe parti. Cand se lucreaza la picioare se fac ambele picioare in aceeasi sedinta, dar timpul de lucru pe picior se injumatateste ca sa se respecte cele 30 minute. Deci 15 si 15. Prin urmare daca vrem picioare frumoase (perfecte
) avem nevoie de 10 sedinte. Si daca mai vrem suburtica ajungem la un total de 15 sedinte. Si daca fac un calcul al pretului.... ametesc....
Si se fac 3 sedinte in 2 saptamani adica la un interval de aproximativ 5 zile.
Deci, daca se fac 5 sedinte si nu 3 rezultatele se mentin aproape 2 ani. Mult, putin, dar apoi si daca apare celulita sau grasimile va dati seama ca nu sunt ca si cele depuse in ani.
Stiti voi altfel?
Pisix, distractie placuta la mare ca timp frumos vad ca este si sa faci furori cu corpul tocmai scos de la capsula. ![]()
dooku3 spune:
Hmm nu prea ma incanta ce aud..Simona,chiar te dor oasele?Ca asta e si cazul meu:slaba cu nevoie de remodelare.Ce zona ai ales?Intreb pentru a-mi putea imagina care oase dor.
Cait,"bunatati din astea"sunt muuulteee si destul de accesibile(ca tarif).Depinde de cat timp stai,de buget:D,de nevoile tale..tratamente fata sau/si corp..pentru ce imperfectiuni sau doar pentru rasfat.De exemplu,ai putea face o sedinta sau doua de microdermabraziune(aprox.50euro/sed.).In cadrul sedintei ai si tratament facial.Pentru corp tot felul de impachetari,de "jumuliri" si"curentari":-)Electrostimularea ar fi o optiune..acum depinde de ce vrei sa obtii:un tonus mai bun,kg in minus,o piele mai elastica,etc.Vino cu detalii si ajutam noi cu sfaturi ca la astea suntem "experte" cum vezi:DD
crinuta spune:
Eu am ce da jos, deci pentru mine ar fi perfect.
Eu pentru cele slabe nu as recomanda ultralipo, serios.
Crinuta si
Rayan
GNLD- un mod de viata!
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
tatiana83 spune:
Deci la mine nu ar functiona ultralipo, Crinuta?
Suuces celor care vor merge...sa aveti rezultate maxxxime!!!!![]()

SIMONABB spune:
Da, chiar dor oasele de la solduri (eu am ales zona aripioarelor).
http://community.webshots.com/user/simonabb
kiki1970 spune:
Chiar credeti ca da tonus muscular altceva in afara de sport? Sa fim seriosi! Sportul, miscarea = slabit, tonus muscular, sanatate. Eu o stiu pe propria piele. Si costa si mai putin!
Sunteti de acord?
dooku3 spune:
Total de acord Kiki!Doar ca,de ce sa nu ma rasfat cu un tratament estetic recent aparut pe piata doar asa,ca sa-mi creasca vanitatea pentru o zi,doua?:-)
Ouch Simona..voi vedea si eu cum e in curand.
Moniland spune:
3 luni de zile, de cate 3 ori/saptamana de 1 ora jumate/sedinta de tae bo, curgea apa pe mine si niciun kg jos.
Cred ca depinde de organism. Asa ca cel mai bine sa-si gaseasca fiecare metoda in care slabeste cel mai bine. Succes!
iulia2502 spune:
va rog mult sa-mi spuneti si mie unde pot sa gasesc acest aparat in Bucuresti.
de preferat un salon la are nu trebuie sa fac programare cu saptamani inainte :)
multumesc anticipat (am tot cautat pe internet si nu gasesc nimic concret, doar reclame si alte prostii - oricum nu sunt eu experta)
zi buna tuturor