Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

zicea cineva de cosuri..da,eu mai am..si vba aia eu la pubertate nu am avut cosuri!Acum cand vad ca-mi apare cate unu' ma apuca toate alea!Porii par ceva mai dilatati decat inainte..Cica sunt 2 categorii de femei insarcinate..unele la care tenul devine luminos,frumos..si celelalte carora porii li se dilata si le apar cosuri!Eu se pare ca fac parte din prima categorie,a ghinionistelor

POZE
my baby
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanFeb09 spune:

capitol nou: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122980

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

raluca nu, la prima sarcina nu mi-a fost greata DE LOC. Compensez acum.

ledi ai dreptate. Dar asemenea lucruri (plus muuulte altele) nu pot sa nu te necajeasca.
Aaaa, ultima perla - vine Ioana la mine acum vreo 2 saptamani si-mi zice "nimic nu sti sa faci!". Am crezut ca nu aud bine, am intrebat-o de unde a scos-o si, bineinteles, mi-a spus ca i-a zis Bibi (soacra-mea). Ce-i drept nu-s eu prea gospodina dar totusi... Asa ca i-am zis fie-mi "uite, mami, e drept ca nu prea stiu sa gatesc si ca nu fac curat si nu calc, dar asta e pentru ca nu am timp sa fac curat fiindca muncesc de dimineata pana seara si nu stam in mizerie fiindca platesc o femeie sa faca asta in locul meu. Ce am stiut eu sa fac a fost un copil minunat si stiu in continuare sa il cresc asa cum trebuie. Si am mai stiut sa invat foarte bine si stiu sa aduc multi bani, cam toti pe care ii avem". rezultatul - urmatoarea saptamana vine madam soacra in vizita si de cum intra Ioana ii tranteste "Bibi sa sti ca mamica mea munceste mult de tot si aduce toti banii din casa si e mult mai desteapta si mai frumoasa ca tine"

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 9+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

probabil le arata tenul radios la cele care aveau pielea uscata - eu aveam ten mixt asa ca acuma un pic suferim... dar ce conteaza. incerc sa ma dau cu crema putina de tot sa nu imi incarc pielea si daca folosesc fond de ten asta mai ia putin din sebum si e mai bine.

11+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Asa e Leditia!! Cand am fost insarcinata cu Luka, am avut un ten foarte frumos... parca intinerisem!! Nu tu cosuri, sau pete... Dar acum... exact cum spui... porii dilatati si plina de cosuri...
Dar o sa treaca!!

Va pupic pe toate!! O zi buna!!

Adina & Luka& bobita din burtica
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

capitol nou: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122980

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

quote:
Originally posted by Leditia

zicea cineva de cosuri..da,eu mai am..si vba aia eu la pubertate nu am avut cosuri!Acum cand vad ca-mi apare cate unu' ma apuca toate alea!Porii par ceva mai dilatati decat inainte..Cica sunt 2 categorii de femei insarcinate..unele la care tenul devine luminos,frumos..si celelalte carora porii li se dilata si le apar cosuri!Eu se pare ca fac parte din prima categorie,a ghinionistelor

POZE
my baby
10+

asa am auzit si eu de cele doua categorii. Eu se pare ca fac parte din ambele fiindca la Ioana am avut un ten superb iar acum ...

Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Naty-urat din partea soacrei tale sa o invete pe micuta asa ceva!

11+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:
Originally posted by Naty

raluca nu, la prima sarcina nu mi-a fost greata DE LOC. Compensez acum.

ledi ai dreptate. Dar asemenea lucruri (plus muuulte altele) nu pot sa nu te necajeasca.
Aaaa, ultima perla - vine Ioana la mine acum vreo 2 saptamani si-mi zice "nimic nu sti sa faci!". Am crezut ca nu aud bine, am intrebat-o de unde a scos-o si, bineinteles, mi-a spus ca i-a zis Bibi (soacra-mea). Ce-i drept nu-s eu prea gospodina dar totusi... Asa ca i-am zis fie-mi "uite, mami, e drept ca nu prea stiu sa gatesc si ca nu fac curat si nu calc, dar asta e pentru ca nu am timp sa fac curat fiindca muncesc de dimineata pana seara si nu stam in mizerie fiindca platesc o femeie sa faca asta in locul meu. Ce am stiut eu sa fac a fost un copil minunat si stiu in continuare sa il cresc asa cum trebuie. Si am mai stiut sa invat foarte bine si stiu sa aduc multi bani, cam toti pe care ii avem". rezultatul - urmatoarea saptamana vine madam soacra in vizita si de cum intra Ioana ii tranteste "Bibi sa sti ca mamica mea munceste mult de tot si aduce toti banii din casa si e mult mai desteapta si mai frumoasa ca tine"

Ioana la 3 ani

foarte tare fiica ta - si bine ai invatat-o

si eu de la inceput i-am zis lui cristi ca mama nu m-a tinut la facultati si masterate ca sa fiu menajera in casa - asa ca imediat ce ne mutam la ap nou o sa ne luam o zi pe saptamana femeie sa faca lucrurile grele. sa spal vasele pot si eu - dar nu am de gand sa ma tarai pe jos sa curat covoare, sa spal geamuri si altele. de aia am invatat ca sa am un job bine platit si sa imi permit sa platesc o persoana care nu a invatat la scoala, dar care isi castiga banii facand ceea ce eu nu pot/vreau. trebuie sa traiasca fiecare din ceva.

11+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

quote:
Originally posted by jasmi

Spune-ne cate ceva despre tine

Despre mine... Sunt foarte zapacita. Eram si mai si, dar m-a invatat fii-mea sa devin un pic mai responsabila. Sunt un parinte aproape AP. Cred in tinutul in brate al copilului inca de la nastere, in co-sleeping, in alaptatul la cerere, in lipsa desavarsita a programului (cel stabilit de oricine altcineva in afara copilului), in a nu lasa copilul sa planga (sub nicio forma, sub niciun pretext). Si, cel mai important, cred in copilul meu. O sa va mai scriu, dar acu'-s in pana de idei.

Pupici la burtici mai mari sau mai mici!

Mami a Clarei (18.08.2006) si 4+

Mergi la inceput