Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

Selene_Bunny nu ai pm activat...

pt cartea asta "In forma asteptand bebelusul " ai un link ceva sa vad cum arata? o ai in format electronic?

noi am luat cartea lui capraru si pe cea de la Clinica Mayo (care imi place super mult)

vitamine, dupa ce m-am gandit/citit/razgandit nu iau nimic (analizele sunt bune); pe 4 ma duc la control si o sa o intreb pe doctora dc se mai face vreun set de analize de sange, daca da cand si vad atunci dc imi trebuie ceva... iau acid folic pana la sf trim I (asa mi-a zis doctora la controlul trecut)

pofte nu am (decat dc ma gnadesc eu tare se as vrea sa mananc

si greata a cam trecut; am in sch o stare de epuizeala totala, mai ales seara;

iris tu cum de ai slabit 3.5 kg?

Porumbita, din cauza ca imi e tare tare greata mereu, maninc putin si doar legume si fructe, nu mai suport carnea, mirosuri de prajit, etc. Dar ma simt foarte slabita si saptamina viitoare imi fac analizele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

quote:
Originally posted by Selene_Bunny

A, si eu as manca inghetata in fiecare zi... Am aproape de bloc o toneta, dintr-aia cu 1 RON globul, am luat de 10 RON saptamana trecuta, foarte buna... Lamaie cu menta mi-a placut mult...

Daca e sa ma gandesc la dioptrii, eu sunt sigur caz de cezariana...

Mai face cineva analize / echografii saptamana asta, ca sa mai aflam una-alta?

Selena, daca nu vrei neaparat cezariana, nu cred ca sunt efectiv cazuri de cezariana din cauza de dioptrii. Asa mi s-a spus aici (am -10 la ambii ochi) si am avut o nastere naturala, grea, si ochii mei nu au avut deloc de suferit. Doctorii de aici s-au mirat cind au auzit ca in Romania mi s-a recomandat cezariana.
Eu sper si a doua nastere sa fie naturala, si trebuie sa iti spun ca toate prietenele mele de aici (inclusiv romance) care au avut si o cezariana si o naturala ar prefera oricind nasterea naturala.

Mergi la inceput