Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

tweety bine ai venit!

cristi exact in aceeasi situatie ca tine sunt si eu cu tigarile si cafeau de dimineata si ma cam ia disperarea ... si eu inainte prestam 4-5 tigari + o cana uriasa de cafea si rezolvam problema constipatiei, acum ca am redus drastic tigarile si cafeluta e mai mica ma chinui ingrozitor. Ce ti-e si cu obisnuinta asta!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 9+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Eu ultima data mi-am facut cumparaturile singurica! am zis eu ca-s fata viteaza si ca ma descurc! Problema a fost ca - VROIAM TOT! In momentul ala as fi mancat si carne cruda!!
Si-am zis de-atunci ca e mai safe sa ma duc cu viitorul tatic sau si mai bine - sa se duca numai el!

11+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Leditzia-si eu sunt mai sensibila acum,cred ca este normal!

Cristi_2003-imi pare rau ca fumezi,eu sunt nefumatoare deci nu pot stii cum este sa renunti dintr-o data!

11+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

RalucaAlexa-tie iti vine sa cumperi tot,mie nu imi vine sa cumpar nimik ci sa ies cat mai repede din magazin,in ultimul timp la casa ramane sotul ca eu nu pot sta atata acolo...

11+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

michelle imi pare rau ca nu ai scapat de greturi... nici un nu-s mai breaza, am senzatia ca nu se mai termina!

ledi si eu sunt mult mai nervoasa si plang din orice. Ca sa va dau un ex. ieri am plans de mama focului fiindca dupa ce statusem 1 ora jumate la spalatorie cu masina, a doua zi am gasit-o plina de gainat de porumbei

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 9+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Naty,sa fim seriosi,pt asta ii trebuie dovada.In fine,eu in locul tau le-as taia-o ironic.Dar,stii ce?Conteaza ca voi sa va iubiti si sa va intelegeti.Ce zice gura lumii..maica-sa..treaba lor.Oricum stii ca oamenii vbesc si ca faci ceva si ca nu faci..inventeaza ei.

POZE
my baby
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Michelle, Naty imi pare rau ca n-ati scapat inca de greturi! La prima sarcina tot asa a fost?
Ledi
, te-nteleg atat de bine!!!!.... Da' sa vezi ce bine te intelege sotul meu!!! Saracu nu mai stie ce sa-mi faca! Ma trezesc bine dispusa si in juma de ora pot sa fiu deja uragan! Vorba ta, ce eram inainte impulsiva, sa ma vezi acu'!!! Si am diverse impresii si ma deranjeaza orice cuvintel care imi suna mie aiurea... Asta e, cica teoretic ar trebui sa treaca si asta dupa primul trimestru!

11+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:
Originally posted by Leditia

Felicitari fetelor ce si-au vazut puiutii la eco.
Abia astept sa vina 1 iulie sa-l vad si eu pe-al meu iar,desi am si niste emotii cat casa..

Bun venit fetelor noi.Sarcina usoara si un bb sanatos.

Roxana ma bucur ca ai trecut si pe la noi.

Cristi ce ai mama de vrei sa pleci sau sa te arunci in mures?De la nervi?
Mai fetelor,am si eu o intrebare..toata lumea e sensibila si nervoasa ?Sau doar eu m-am ticnit de cand cu sarcina?Eram eu si inainte impulsiva ,dar acum e prea de tot..nimic nu-mi convine..plang atat de usor de ma sochez pe mine insumi...jizas..Adik eu chiar nu eram asa..ma enervam si eu ca orice om,da acu' ma supar din orice prostie..orice tampenie la mine devine ditamai chestia..si pana nu ma racoresc nu ma potolesc..Eu stiam ca nah,o sa urle hormonii in mine,basca mai si bag destui hormoni in plus..da nu credeam ca o sa devin irascibila.

POZE
my baby
10+

a fost cand am incercat sa ma las de fumat brusc - si drul dupa ce am vb cu el la telefon eu tremurand din toate incheieturile si la un pas de isterie m-a certat. a zis ca asa fac mai mult rau la copil.

acuma dupa ce facem 3 luni si e fixat bine de tot acolo o sa incerc inca o data - poate de la 5/zi la 0 e mai usor. eu asa sper.

11+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

quote:
Originally posted by Michelle81

Leditzia-si eu sunt mai sensibila acum,cred ca este normal!

Cristi_2003-imi pare rau ca fumezi,eu sunt nefumatoare deci nu pot stii cum este sa renunti dintr-o data!

11+ Doamne ajuta!

norocul tau ca nu ai fost proasta sa te apuci de fumat - ca eu asa am fost. acuma sunt sclava unei dependente - nu imi pare bine, ma simt vinovata, dar ...

si eu credeam ca vazand 2 liniute pofta va disparea si voi fi o eroina - nu am fost

m-am rugat la Dumnezeu sa mi se faca rau de la tigara - nu mi s-a facut

nu pot descrie cum e sa incerci sa te lasi brusc - pt ca nu am fost om in seara acelei zile. am fost ca un monstru, sau ca un animal haituit, as fi putut bate/minti/fura, orice pt un fum.

e mai bine asa cu portia - pot sta ore in sir cu dusmanul in buzunar - atata timp cat e accesibila tigara ma amagesc sa o aman.

feriti-va copii de fumat, ca e un mare hot.

11+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by RalucaAlexa

Michelle, Naty imi pare rau ca n-ati scapat inca de greturi! La prima sarcina tot asa a fost?
Ledi
, te-nteleg atat de bine!!!!.... Da' sa vezi ce bine te intelege sotul meu!!! Saracu nu mai stie ce sa-mi faca! Ma trezesc bine dispusa si in juma de ora pot sa fiu deja uragan! Vorba ta, ce eram inainte impulsiva, sa ma vezi acu'!!! Si am diverse impresii si ma deranjeaza orice cuvintel care imi suna mie aiurea... Asta e, cica teoretic ar trebui sa treaca si asta dupa primul trimestru!

11+

galmita mea

Exact.Sper sa treaca ca dintr-o persoana vesela,m-am transformat in una irascibila si-l scot din minti pe al meu...Si dupa ce trece taifunu si ma linistesc,imi zice ca ma iubeste,da-s rea!Sa nu mai fiu asa rea cu el!Si mi-a zis ca ma paraste lui bb,ca-i fac viata amaraChiar sper sa treaca,ca nu credeam ca o sa fie asa..ce eram eu nervoasa la ciclu,da acu e prea de tot.

POZE
my baby
10+

Mergi la inceput