Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 17
szmonic spune:
aaa, uitasem sa va spun![]()
Bebe are acum, in sapt 12 exact 6 cm
12+ (mai e muuult pana la 40)
Selene_Bunny spune:
szmonic si fetele, cine va mai streseaza cu 'musai baiat', n-aveti decat sa-i dati peste nas spunandu-i: daca dumneata vrei sa fii aducatorul / aducatoarea de razboi, n-ai decat, eu nu vreau...
Asta o stiu de la tatal unei foste colege de scoala (tipa are baiat), a zis ca daca se nasc prea multi baieti intr-o perioada, apoi peste vreo 20 de ani e razboi...
Cunosc si eu falosenia cu "baiat, baiat", sa aiba cine duce mai departe numele etc.
DarkBendis spune:
Buna seara fetelor!
Iaca-ta-ne si pe noi... dupa o pauza de cateva zile (mosafiri in fiecare seara) si a trebuit sa fugim un pic (vorba vine) sa va prindem din urma. Fetelor nou-venite pe listuta... Bun Venit si sarcina frumoasa si usoara!
Sunt fff. fericita - azi am fost la scan si l-am vazut pe bebe! Mare, vesel nevoie mare, a facut o tumba in burtica ... cu tot ce trebuie si o inimioara harnicaaaa... ma tot uit la pozici si nu-mi vine sa le las din mana. De-acum e oficial... we are pregnant
iar de cand a venit acasa sotu' sta cu telefonul la ureche si laptopu' in brate, comunicand la toti si la toate the big news. Nu m-as mira sa fi sunat si pe la ziare si radio... sa fie clar ca afla toata lumea
A, chestie haioasa... radiografa m-a anuntat ca bebe e in saptamana 12... ceea ce ar fi cam greu de imaginat (am ramas gravida imediat dupa ce am renuntat la anticonceptionale)dar ma rog... deja astea sunt detalii... 11-12...important ca bebe e bine, e sanatos.. si maricel. Si data cand se va naste s-a schimbat, ei zic ca in jur de 3 ianuarie...nu 6-7... astea iara-s detalii... oricand vine e binevenit(a)
, noi il asteptam cu dragoste 

11+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cami_antonia spune:
DarkBendis si szmonic sa va fie de bine ca ati facut eco si ca sunteti bineeeeeeeeeee....ne bucuram mult pt voi....la cat mai maricei......eu urmeaza sa merg abia pe 3 iulie....si nu mai am rabdareeeeeeeeeeeeeeee.....si voi fi abia la sfarsitul celei de a 8-a saptamani......
cristi2003 este adevarat ca si mie tot legumele crude imi plac....nu-mi prea plac cele fierte.....le mai mananc dar din cand in cand....
eu tocmai am mancat ceva fructe...caci nici cu ele nu ma invretniceam cine stie ce inainte....dar tre sa mananc sa placa la bebe......
6+
Camelia
szmonic spune:
Ai dreptate Selene, multi barbati vor sa aiba baiat. Eu insa consider, ca doar cineva putin redus poate avea pretentii la sexul copilului. Pe de alta parte eu imi doresc fetita
, deci nici eu nu sunt mai buna cu nimic
. Totusi, e altfel sa iti doresti ceva in adancul sufletului sau cineva din exterior sa vina si sa-ti spuna verde-n fata ce copil sa faci. Mie imi face impresia ca persoana respectiva nu ma poate accepta pe mine sau pe copilul meu asa cum sunt(em). Ca sa nu va spun ca si sotul ar vrea baiat
(Pana la urma sa fie orice, doar sa fie sanatos, asta este tot ce conteaza)
Dark Bendis, deci si tu ai fost azi la eco
si si al tau a facut tumbe in burtica
Ce mult ma bucur pentru tine! Nu-i asa ce senzatie minunata este sa stii ca BB face parte din corpul tau si creste acolo?
Eu am venit acasa ma uitam la poza bebelului si radeam singura ca proasta ca in poza i se vede foarte clar o ureche
cami_antonia spune:
Doqamne fetele ce frumos povestiti de bebicii vostrii....sunteti super scumpeeeeeee.....abiua astept sa il vad si eu pe al meuuuuuuuu.....scrieti f frumos....mai povestiti ca ne face bine....
6+
Camelia
Alina1976 spune:
Buna fetelor,
Am fost foarte ocupata cu nunta la care am fost nasi si de aceea nu am mai intrat.
BillyBilly un
ca te-ai gandit la mine.
Am incercat sa va citesc cam tot ce ati scris.
Ariya, bine ai venit! O sa iti modific eu datele exacte pe prima pagina ca am vazut ca nu sunt bine puse acum..
In legatura cu hainutele pentru gravide, eu am studiat piata si stiu multe si de la prima sarcina. Sincer acum 2 ani nu aveai ce sa-ti iei sa arati bine si sa fie speciale de gravi. Eu imi luam haine de la magazine normale doar pantaloni cu banda elastica mi-am luat de la un mag. de gravide.
Acum am vazut ca au lucruri dragute la Mothercare (dar scumpe). S-a mai deschis pe Dorobanti un magazin cu de toate (Premaman se numeste) si am mai vazut unul (parca Chic Maman...) la intersectia cu Str.Polona si Sos. Stefan cel Mare...cum vii de pe Polona si stai la stop ca sa iesi in Stefan cel Mare pe partea dreapta la parterul unui bloc am vazut un magazin cu haine pt gravide si parea dragut.
In rest.....nu prea stiu. Sincer eu cand eram gravi in 2006 cu bebe Ana, am avut ocazia sa ajung in Amsterdam. Aici am gasit un SUPER magazin de hainute de gravi, de unde mi-am si luat cateva. Se numea VidaVita (http://www.vidavita.com)Bagati un ochi sa vedeti ce marfa sunt...
Mai fetelor, eu maine intru in sapt.13 si nu se vede deloc burtica, NIMIK! Incep sa ma ingrijorez....nu-mi mai aduc aminte de acum 2 ani...dar am citit ca in sapt.13 deja ar trebui sa se vada! La voi cum e??
Szmonic, felicitari pt eco si pt bebe! Ma bucur ca e bine!
Sapt. viitoare am si eu eco de la 13 sapt. De abia astept.![]()
O seara buna.
Alina
12+
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
IanFeb09 spune:
Ariya, esti trecuta pe prima pagina cu datele exacte.
Va rog sa-mi spuneti daca mai e cineva...imi cer scuze nu am putut citi chiar tot.
O seara buna.
Alina1976 (sub acoperire
)
szmonic spune:
Alina stai linistita ca si la mine nici urma de burtica si nici nu m-am ingrasat deloc. Chiar l-am intrabat pe dr de ce nu creste burtica
A inceput sa rada