Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

quote:
Originally posted by Selene_Bunny

BillyBilly, foarte corect ce ai spus.

Eu cu iubi stam in chirie, am zis ca eu platesc chiria si el, cheltuielile si mancarea. Pana acum (suntem de-abia la inceput), e echitabil.

Eu inca vreau multe: de exemplu, as vrea o casa, chiar si in afara orasului, cu gradina si livada, unde sa pot sadi / planta ce vreau eu si unde sa aiba copilul / copiii un leagan. De asemenea, vreau un labrador, iar iubi, un ciobanesc carpatin.

Mai vreau si sa calatorim, impreuna cu copilasul, sa vedem lumea.

As vrea si sa ne deschidem o afacere.

Nu-s multe, nu? :D

Daca te ajuta cu ceva, eu le-am cam bifat in aprox 3 ani de zile... Nu stiu cati ani ai tu, eu am 32, dar aveti in fata voastra a life time!! care nu-i de colo si daca va merge bine, in 2 ani de zile, n-aveti ce face...nu trebuie sa uiti ce-ti doresti, sa-ti urmezi visul si sa crezi in tine. Asta-i regula mea. Din pacate, multi oameni nici nu spera sa viseze la ceva pt ca nu vad mijloacele cum s-ar realiza respectivul lucru...si daca nici nu stii ce vrei, ce astepti sa ti se intample? eventual MULTE piedici...

merci de retata! este chiar f simplu de facut...n-am gulii prin casa, treb sa ma invrednicesc sa dau o raita pe la piata.

miereamara welcome in the club!! da' nu stiu ce sa zic cu pisica...

Catalina

12+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Billy, mai am putin si fac 30... Energie si ambitie imi trebuie...

Pot sa te intreb in ce domeniu e afacerea ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

selene multi inainte! comert electronic...

Catalina

12+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Buna la toate fetele!! Tocmai m-am intors dintr-o scurta plimbare in oras, m-am dus sa arunc oglinda departe de casa intr-un alt cartier.De ieri nici nu m-am mai gandit la ea, azi ma simt mai linistita, maine sigur o sa uit de tot.
Vad ca inca mai sunteti cu greturi, la mine greata s-a mutat noaptea acuma, abia reusesc sa adorm. Cu poftele vad ca m-am mai linistit, s-or intoarce ele in trimestrul 2.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
9+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

S-a incheiat si masa... Cu calificativul "foarte bun" si oala goala... :D M-am bucurat, ca iubi e destul de pretentios la mancare, adica ii place sa fie bine gatita, aromata si sa nu fie de pe o zi pe alta... Si eu sunt inca in faza de testare a talentelor mele culinare...

Billy, multumesc, si voua, tuturor, la fel!

Mergi la inceput

Eu am spus doar parintilor si socrilor de sarcina si de acolo au aflat toate rudele din Romania, ca n-au mai rezistat sa tina secret.
Tata mi-a zis ca trebuia sa facem bebe demult de 6 ani de cand suntem casatoriti,asa sunt parintii vor nepoti cat mai repede.
Eu n-am nici o presimtire legata de sexul lui bebita,cateodata mi-l inchipui baiat cateodata fetita, sanatos sa fie.Cred ca cel mai sigur pe la sfarsitul lui iulie vom stii sigur ce este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Uffff.....tre sa alerg sa va prind din urma.....

Am citit tot,dar nu mai stiu nimic....
Insa voiam musai sa va intreb: cand se face masuratoarea pliului nucal?
Si cum? Ce fel de ecografie necesita?!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Ia cineva dintre voi Elevit? Ca n-am retinut.

9+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pusyketa

Uffff.....tre sa alerg sa va prind din urma.....

Am citit tot,dar nu mai stiu nimic....
Insa voiam musai sa va intreb: cand se face masuratoarea pliului nucal?
Si cum? Ce fel de ecografie necesita?!

9+

Se face intr-e saptamana a-11 si a-13, cel mai tarziu in saptamna 13 si 6 zile.Se face o eco si un test de sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Va salut Dragelor
Uite se pare ca eu sunt prima care deschide lista cu rezultatele ecografiei din sapt 12. Azi dimineata l-am luat pe iubi de brat si ne-am dus la spitalul unde am fost trimisa de catre doctor pentru testare genetica. M-am trezit intre niste femei burticoase, majoritatea peste 30 chiar 35 de ani. Toate nervoase si grabite, ca si mine; mai ales ca era dimineata si mi-era si un pic rau si foame. Toata consultatia a durat 2 minute, mi-a bagat nea doctorul chestia aceea la locul cu pricina, si s-a uitat atent la ecran, apoi mi-a spus ca totul este ok, pliul nucal este normal. Apoi mi-a facut o ecografie din exterior, s-a uitat daca la bebe nu-i lipseste nimic si atat a fost tot
Si pentru ca bebe al meu statea intr-o pozitie in care nu i se vedeau chiar bine mainile si piciorusele, dr mi-a apasat usor pe burtica, iar bebe a facut o tumba, adica a sarit in `sus` in lichidul aminotic si a dat din manute si picioare.
I se vad perfect manutele, piciorusele, si capsorul, chiar si urechile. Sunt toata topita
In legatura cu soacra mea, nu e ea o femeie rea, doar ca nu se stie purta cu omul si le mai zice. Stiu ca nu zice nimic din rautate, dar acum sunt si eu mai sensibila la asemenea remarci, nu vreau sa aud de avorturi si copii handicapati, ca oricum imi fac eu probleme ca orice mama. Sa va mai spun o faza care m-a iritat extrem de mult. Cand i-am spus socrului de bebe, primele cuvinte au fost `si cand vine baietasul lui bunicu?` apoi a mai repetat de cateva ori. imi venea sa scot flacari pe toate orificiile. Adica eu, care-mi doresc de mic copil fetita, care consider acest bb 100% al meu, caci doar deocamdata este parte din corpul meu si eu il ingrijesc... si vine un barbat care se nimereste a fi tatal sotului, oricum, cineva pe care-l cunosc de 3 ani si imi spune ce pretentii are fata de copilul MEU, adica il vrea baiat
Stiu ca sunt si eu cam rea si ma isterizez mai usor de cand cu burtica, noroc ca noi locuim departe de parinti si socrii, momentan lucram si traim in Budapesta de cativa ani. Asa ca aici macar am liniste si nu ma streseaza nimeni Doar eu pe iubi al meu, dar el saracul ma suporta

12+ (mai e muuult pana la 40)

Mergi la inceput