Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

quote:
Originally posted by Selene_Bunny

Fetelor, eu fac mancare scazuta de gulii (au acid folic) cu oua ochiuri si ardei copti...

yumii ... baga reteta ca suna f bine!!!

Catalina

12+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

BillyBilly, foarte corect ce ai spus.

Eu cu iubi stam in chirie, am zis ca eu platesc chiria si el, cheltuielile si mancarea. Pana acum (suntem de-abia la inceput), e echitabil.

Eu inca vreau multe: de exemplu, as vrea o casa, chiar si in afara orasului, cu gradina si livada, unde sa pot sadi / planta ce vreau eu si unde sa aiba copilul / copiii un leagan. De asemenea, vreau un labrador, iar iubi, un ciobanesc carpatin.

Mai vreau si sa calatorim, impreuna cu copilasul, sa vedem lumea.

As vrea si sa ne deschidem o afacere.

Nu-s multe, nu? :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

mie guliile imi plac numai crude

is io anormala de nu sufar legumele gatite? crude le mananc dar gatite mai bine sar pe geam de la etaj... nici in mancare nu imi place sa le gasesc ca imi ia o groaza de timp sa le scot afara din farfurie.

11+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fetelor, si eu sunt in clubul "nemaritatelor" si am aceeasi parere despre "hartia oficiala". Din fericire parintii mei sunt mai open minded asa, in mai cand le dadui vestea ca sunt gravida, nici macar nu au adus vorba de casatorie, stiau ce parere am despre. Noi deocamdata ne simtim bine asa, locuim impreuna de doi ani, e ca si cand am fi casatoriti, dar ne lipseste parafa. Bebe o sa aiba ambele nume de familie, cu liniuta intre ele, ca nici unul nu vrea sa renunte, la mine in familia sunt singura care duce numele mai departe si la el la fel.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

E simpla reteta - eu nu-s o mare bucatareasa, dar le mai nimeresc.

Ai nevoie de cateva gulii - te orientezi in functie de numarul de meseni. Le cureti si le speli bine, dupa care le tai cubulete. Pui intr-o oala putin ulei si bagi cubuletele, le lasi putin, sa sfaraie, dar fara sa se prinda de fund, dupa care torni apa, nu prea multa, nu e nevoie sa le acopere. Lasi sa fiarba cu capacul pus (vezi numai sa nu dea in foc) si verifici / mesteci din cand in cand. Cand sunt aproape gata, faci putina grosala, din faina cu apa, si torni peste, amesteci bine si verifici sa se fiarba faina, sa nu ramana gustul. La sfarsit, decorezi cu marar si patrunjel, proaspat, daca ai, daca nu, uscat. Sare pui dupa gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mai, da ce-o fi cu Roxanaz, o fi OK? Ati vazut-o pe la alte subiecte? Sper ca e bine.

Eu tb sa ma apuc sa lucrez la un poster pe care tb sa il prezint la o conferinta pe la sfarsitul lui iulie si nu am nici un chef. Mai pe la pranz tb sa duc pisica la vaccin si nu stiu cum naiba sa fac, ca impreuna cu cusca, cantareste in jur de 9-10 kg si parca n-as ridica atat.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Am uitat sa zic sa ai grija ca apa scade... Sa nu uiti sa completezi, ca altfel se arde mancarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

fetelor, desi eu sunt o persoana religioasa si sunt mult mai multumita de cand m-am maritat cu cristi pt ca acuma nu mai "traim in pacat" ca sa zic asa, va inteleg pe cele care nu vreti sa va maritati. la mine sa fiu religioasa si sa cred si sa traiesc dupa regulile religiei mele este alegerea mea personala. eu asa consider ca e mai bine pt mine.

eu asta visez de cand eram mica si din fericire asta a vrut si el.

dar o sa admir de fiecare data orice persoana care daca crede intr-o chestie e in stare sa tina piept "societatii" si sa faca cum crede ca e mai bine, nu cum spun ceilalti!!!

de asta avem liberatea de a alege- ca fiecare sa isi poata decide drumul in viata (completez - normal, cu conditia ca visul de o viata sa nu fie sa devii criminal in serie... adica sa nu faci rau altora)

11+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Smaranditza, exact cum spunea si cami, exista 2 tipuri de gemeni: monozigoti si bizigoti. Primii sunt gemenii identici care se formeaza dintr-un singur ovul, al doilea tip apare atunci cand exista mai multe ovule!
Bafta la 3 in 1!!

11+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Fetelor mie mi.e un rau de nu mai pot si acum m-a luat si starea de moleseala pe langa greata asta mare ca iar a venit caldura...

Selena-nu cred ca am mancat mancare de gulii dar suna intersant,am sa incerc si eu poate intr-o zi,eu pana acum le mancam crude cu sare!

Cristi_2003-mai bine dacat te-ai exprimat tu nu as fi putut sa o fac,sunt de aceeasi parere!

11+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput