Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 14
justme25 spune:
Fetelor eu cred din ce in ce mai tare ca am un baietel!
Justme
11+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
Naty spune:
prietena mea de care va spuneam tocmai m-a sunat, a fost la eco la Iosup si are sigur fetita! Asa ma bucur, inseamna ca nu degeaba am pastrat o gramada de rohite dragute, precis le va mai purta o alta bebelina! Ledi, ea e mamica de decembrie, ar trebui sa se inscrie la alta odisee.
Vreau sa va spun ca eu am doua prietene foarte, foarte bune, pe amandoua le cunosc de cand aveam 8 ani si tot de atunci suntem pritene (ele intre ele mai putin dar cu mine ambele). Una este cea care va avea acum un bb cu o luna mai mare ca al meu, cealalalta are 2 gemeni cu 3 luni mai mici ca Ioana mea, deci am fost gravida deodata si cu una si cu cealalta.
raluca deci si tu cu prietena ta la fel ... chiar mai aproape DPN-urile!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
9+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Leditia spune:
quote:
Originally posted by justme25
Fetelor eu cred din ce in ce mai tare ca am un baietel!
Justme11+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
eu sunt confuza..uneori cred ca am o fetita...al meu zice ca e baiat,ca a si visat un baietel..si uite asa astept o eco morfologica sa-mi zica atunci ce si cum.Eh,orice ar fi sanatos sa fie,ca eu ma vad si jucandu-ma cu papusi si cu masinute :)
naty felicitari prietenei pt fetita.Da,ai dreptate,citisem eu aiurea..
deci are de fapt undeva la 15-16 sapt..cam atunci poti vedea si sexul?
POZE
my baby
10+
cami_antonia spune:
fetelorrrrrrrrrrr bunaaaaaaaaa
ce va mai fac burticile????sunt cumintele????
eu referitor la prietene care sunt insarcinate vreau sa va zic ca batem recordul....este cu siguranta anul copiilor si al botezurilor.....sa va zic....o am pe prima finuta care trebuie sa nasca in iulie-august....in apropiere cu ea o alta prietena tot din bucuresti....apoi o alta are gemeni si este in 11 saptamani.....o alta este in 4 luni si va avea fetita....iar eu si o colega de facultate vom naste cred la o saptamana diferenta maximaaaaaaa.....
asa ca dragele mele noi ne putem deschide si o gradinitaaaaaaa.....asa ca batem recorduri...dar este f frumos ca ne tinemla curent una pe alta....
azi ne schimbam si noi saptamana.....mai avem 2 saptamani si mergem la eco....
6+
Camelia
Selene_Bunny spune:
BillyBilly, multumesc pentru aprecieri. Am avut eu destule dueluri cu rudele, cu mama mai putin, cu tata, matusa, bunica... Matusa e foarte autoritara, ii place sa le spuna altora ce sa faca si sfatuitii sa se si conformeze... Eu, ca sa evit scandalul cand n-am chef de el, spun "bine" si tot cum vreau eu fac... Totusi, o apreciez pe matusa, tine mult la mine, ea n-a putut avea fata, m-a ajutat ori de cate ori am rugat-o, si acum mi-a zis, daca am nevoie de ceva, sa-i spun... E o femeie luptatoare, pacat ca are si o latura mai... fioroasa, chiar respingatoare...
Bunica a fost figura mare, ea a avut doi copii si 7 avorturi, daca nu ma insel (asta din auzite, ca nu povesteste ea asa ceva), a fost impotriva nasterii fratelui meu, si acum imi spune ca, daca raman cumva insarcinata, sa nu renunt, Doamne fereste, la copil... E in varsta si organismul ei e foarte slabit, are si probleme cu inima, sper sa mai traiasca macar un an, sa apuce sa-si vada stranepotul sau stranepoata (eu tare vreau fetita...)
smaranditza spune:
Fetelor, sunteti extraordinare. Multumesc mult felicitari, urari, si mai ales pentru raspunsurile voastre. Un buchet mare de 

pentru fiecare din voi. Sunteti asa multe, ca mi-e teama sa nu uit pe careva daca incep sa insir multumirile nominal.
Sper ca voi putea face fata cu cititul pe aici, pentru ca se scrie intr-un ritm...
Aveti dreptate, trebuie sa ma relaxez putin si sa am incredere ca totul va fi bine cu
.
Dupa atata timp de incercari si asteptari, acum, cand s-a intamplat minunea, suntem atat de bucurosi dar si speriati oarecum amandoi, sa nu cumva sa pierdem ceea ce ne-am dorit atat de mult. De aici si multimea de intrebari, si pagini dupa pagini citite pe forum. 
Pentru ca ne-am mutat in alt oras, a trebuit sa imi caut si alt medic ginecolog. Am avut cateva experiente negative, si in cele din urma, am ajuns la cel mai bun/vestit medic din oras. Cred ca recomandarile multora, cat si faptul ca a ajutat foarte multe femei sa devina mame, mi-au dat oarecum o liniste ca totul va fi bine, ca sunt "pe maini bune", si cum-necum, voi fi si eu mamica. 
Am inceput de la 0 analize si monitorizari cu el, si chiar din prima luna am ramas. Imi venea sa-l pup
cand am fost marti la eco si mi-a confirmat sarcina.
In afara de acid folic nu mi-a recomandat nimic altceva. Iar eu, paranoia cum sunt, tot citind pe aici de vitamine si diverse alte kestii pentru sustinerea sarcinii, de nu stiu cate ori am vrut sa-l sun sa-l intreb daca nu cumva a uitat sa-mi spuna sa iau ceva. 
In 27-28 trebuie sa merg din nou la eco. Abia astept. Cred ca atunci ii vom putea auzi si inimioara. 
Avem emotii mari, pentru ca bunicile mele, ambele au avut gemeni. Ar fi super sa auzim doua inimioare acolo. 

Din nou intrebare stupida, probabil: daca am avut in singur folicul, exista posibilitatea sa fie gemeni?
Ma duc sa mananc ceva, ca mor de foame; mananc ca o sparta in ultima vreme, si noaptea visez mancare.
Ma bucur ca sunt printre voi, si pot afla si invata atat de multe.
cristi_2003 spune:
si eu tare simt ca fata mea cea mult dorita are putzica - acuma ce i-oi face, ca doar nu o sa i-o tai, nu?
oare peste 2 saptamani - adica 13 la mine - o sa se vada ce e? la o prietena un dr i-a zis la mai putin de 3 luni...
11+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
BillyBilly spune:
Selene super-tare, asa si trebuie sa faci, spune "da" si fa ca tine.
Cand tu simti ca TREBUIE ceva atunci urmeaza-ti calea ta. Eu spre exemplu am trait 4 ani de zile cu sotul meu ca si sot-sotie fara acte sau cununie religioasa. Dupa 4 ani ni s-a ivit oportunitatea sa lucram cu contract in afara tarii si n-am fi putut amandoi decat daca eram casatoriti legal. Apoi, in acesti 4 ani, am acumulat bunuri si aparusera si niste acte de proprietate si din simt de supravietuire, am simtit nevoia sa-mi apar drepturile, ca nu se stie niciodata incotro merge valul. N-as fi vrut sa-si bata cineva joc de munca mea (socrii erau f atenti la aspecte de genul acesta si asta m-a facut sa intru in garda) si sa n-am nici un drept din bunurile comune. Asa ca am hot amandoi sa ne casatorim si pt ca parintii nu s-au inteles niciodata intre ei pe subiectul casatoriei noastre, ne-am luat de mana si am mers la primarie si ne-am casatorit. Doar noi doi si un cuplu de prieteni, drept martori. Si am rezolvat problema in stilul nostru. Casatoria religioasa n-am facut-o nici acum si nici nu ma trage ata din doua motive: nu simt nevoia de ea (nu sunt adepta bisericilor/ritualurilor/dogmelor in general) si nu fac nimic pt ca TREBUIE. Mama-soacra ne mai strecoara din cand in cand o aluzie ca n-am avea o relatie "binecuvantata de Dumnezeu" dar eu nu simt deloc asa, ba din contra, ma simt de-a dreptul rasfatata de Dumnezeu si de barbatul meu si sunt f fericita exact asa cum sunt. Comparativ cu alte relatii si casnicii "binecuvantate" noi chiar ne iubim si dupa 12 ani de casnicie si ne-am da si viata unul pt altul. Si apoi, Dumnezeu ne-a ajutat in multe feluri: avem o firma de succes, suntem stapani pe viata noastra si putem sa-i ajutam si pe altii. Ceea ce mie mi se pare SUFICIENT!
Catalina
12+
Bebelusa
cami_antonia spune:
smaranditza....din cata genetica mai stiu eu pot apare gemeni si dintr-un singur emrion....deci folicul....care se imparte in doua si traiesc in aceeasi placenta....si din cate stiu seamana f mult intre ei....acest tip de gemeni....dar ai rabfdareeeeeeeeee
multa rabdare si atentieeeee......
pupici
6+
Camelia
Selene_Bunny spune:
Fetelor, eu fac mancare scazuta de gulii (au acid folic) cu oua ochiuri si ardei copti...
smaranditza, bine ai venit. Si bun (re)venit si celorlalte fete noi sau vechi.