Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

andreea,drum bun si un concediu placut si relaxant.

POZE
my baby
10+

Mergi la inceput

selene,la mine cred ca stie toata lumea,ca nah,tata asteapta acum 2 nepotei.Unul de la fratele meu...si unul de la mine..Cumnatica mea naste undeva prin nov si eu in ian...asa ca eu cred ca s-a laudat la toata lumea ca o sa aiba 2 nepoteiSi noi suntem necasatoriti,dar eram in prag sa...in iulie aug facem cununia civila si la anu' in mai-iunie nunta.Initial am zis c-o facem in toamna,apoi pt ca trebuia sa ajunga cineva f important la nunta si ii era cam imposibil in toamna..am lasat-o pe anul urmator.Asa ca stai linistita ca nu esti singura :)

POZE
my baby
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Drum bun, andre_ea si distractie placuta!

Fetele, una dintre mamicile din celalalt grup al meu de pe DC (generatia Ioanei) a nascut saptamana trecuta si acum a poze cu bebele ... asa m-a impresionat de tare ... e asa de miiiic! (nu ca s-a nascut mic, a fost chiar lungan si grasut, dar am uitat eu ce mici sunt bebeii).

Nici la mine nu stie multa lume - ai mei, socri, sora maica-mi si trei prietene.
Asa e ca nu e bine sa ridicam nimic. Eu incerc sa evit cat mai mult sa ridic, dar nu ma pot feri complet din cauza Ioanei pe care, vrand-nevrand trebuie sa o ridic din cand in cand.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 9+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

No, ce bine. Desi la mine e un pic altfel, eu am alta conceptie, legata de casatorie, adica nu o consider necesara, rudele stiu asta si nu le convine deloc... Li se pare anormal, zic ca stam "ca tiganii", ba chiar mai rau, ca asa eu pot pleca oricand si il pot lasa pe iubi in plata Domnului, dupa cate am construit impreuna... Tot incearca sa ma convinga, ba ca ce o sa zica lumea, ba ca e mai bine pentru copil, ba ca asa se face, ba ca..., ba ca... si eu tot incapatanata am ramas.

Nu-mi plac motivele astea - sa intri in randul lumii - de parca lumea ar trai viata mea si mi-ar rezolva problemele, in caz ca apar, pocnind din degete... Pe mine ma conving mai degraba exemplele personale, si daca cei care ma critica nu dau exemplu personal pozitiv, adio...

Anapoda, ca aia care dau exemplu pozitiv nu se baga in viata mea si nu ma cicalesc... :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ledi ce misto ca or sa fie doi verisori de-o seama.

La mine e prietena mea cea mai buna gravida, cu 6 saptamani inaintea mea si-s tare bucuroasa ca vom avea copii asa de apropiati de varsta.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 9+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Selene si eu am avut o per in care spuneam ca nu ma mai marit in veci(asta e a doua casnicie),poate doar aparitia unui bb ma va face sa ma gandesc...insa in rest nici sa ma gandesc n-o sa vreau,daramite s-o fac...si uite ca omu se schimba.Eu stiu mai bine ca hartia aia nu e importanta si nu aia te tine,ca doar vba aia,am mai fost casatorita..dar cu toate astea imi doresc acum sa fim o familie,bb sa-i poarte numele lu ta'su..si sa continuam ce am construit pana acum intre noi..In rest noi sa fim sanatosi,ca pe mine gura lumii nu ma intereseaza :)eu fac asta pt ca asa simt,nu pt ca asa trebuie..oricum stand in casa suntem ca si casatoriti vba aia :)

Naty,ce fain..prietena ta cea mai buna o sa aiba un bb cam de varsta bb-ului tau..:)Sarcina usoara si un bb sanatos ii urez prietenei tale..Poate vine si ea aici la odisee.
Fetelor eu am terminat de facut un gratar..wow am mancat carne si ce buna a fost si acum mai am de facut niste cartofi la cuptor si-o ciorbita de legume si gata.N-am mancat atata ciorba de legume cat am mancat de cand sunt insarcinata..cred ca toata viata mea.:)

POZE
my baby
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Si prietena mea cea mai buna (si mamica finutei mele de altfel) e insarcinata - are o saptamana mai mult ca mine! DNP-ul ei e 31.12. :)))

11+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

quote:
Originally posted by RalucaAlexa

Si prietena mea cea mai buna (si mamica finutei mele de altfel) e insarcinata - are o saptamana mai mult ca mine! DNP-ul ei e 31.12. :)))

11+

galmita mea

Mai...se pare ca de revelion vom sarbatori de 2 ore multe dintre noi :)

Justme11+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Cre ca asta e sg problema pt mine: sa nu nasc de revelion!! Oricand dupa nu ma deranjeaza! Sa aiba si copilu' ziua lui de nastere!! O sa vedem!

11+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

quote:
Originally posted by Selene_Bunny

No, ce bine. Desi la mine e un pic altfel, eu am alta conceptie, legata de casatorie, adica nu o consider necesara, rudele stiu asta si nu le convine deloc... Li se pare anormal, zic ca stam "ca tiganii", ba chiar mai rau, ca asa eu pot pleca oricand si il pot lasa pe iubi in plata Domnului, dupa cate am construit impreuna... Tot incearca sa ma convinga, ba ca ce o sa zica lumea, ba ca e mai bine pentru copil, ba ca asa se face, ba ca..., ba ca... si eu tot incapatanata am ramas.

Nu-mi plac motivele astea - sa intri in randul lumii - de parca lumea ar trai viata mea si mi-ar rezolva problemele, in caz ca apar, pocnind din degete... Pe mine ma conving mai degraba exemplele personale, si daca cei care ma critica nu dau exemplu personal pozitiv, adio...

Anapoda, ca aia care dau exemplu pozitiv nu se baga in viata mea si nu ma cicalesc... :))

milioane de pupicei de la mine pt ce ai spus!!! mi-ai mers la suflet!! si eu cred la fel, ca nu lumea ne face regula...si I hate sa ma conformez TIPARELOR!! Daca as putea, le-as face pe toate fix pe dos!!

Catalina

12+

Bebelusa

Mergi la inceput