Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
Michelle81 spune:
Fetelor am vrut sa va mai spun,celor carora va este rau zilnic sa folositi o data pe saptamana o pasta de dinti cu extra fluor,de exemplu Elmex,o data pe saptamani,pentru ca in aceasta perioada dintii sunt predispusi uor la carii chiar daca nu mancam dulciuri!Mi-a explicat doctorita ca de la raul asta este pericol si de carii.
11+
Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
cristi_2003 spune:
asta cu dintii stiu si eu - la bulimice, care vomita mult, le apar carii din cauza ca vine acid din stomac care ataca foarte rau dintii.
11+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Michelle81 spune:
cristi-2003-da,acidul acela ataca dintii...din pacate!
11+
Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
cristi_2003 spune:
sper sa nu creada careva ca fac o comparatie intre gravidele care vomita din cauze nobile cu bulimicele ... - doar cauza cariilor e aceeasi.
11+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Selene_Bunny spune:
Fetelor, faza cu simptomele este foarte relativa, adica nu se poate stabili o regula. Tocmai de aceea, ma enervez cand citesc in carti sau reviste despre "greturile matinale". Adevarul este ca simptomele pot varia in limite foarte largi, de la zero simptome (sa nici nu simti ca esti insarcinata), la simptome usoare, la simptome rele si la simptome foarte rele.
Asadar, greturile nu sunt numai matinale, ele pot dura 24 de ore din 24 (cazul meu), pot fi sau nu insotite de voma si de dureri de cap sau de senzatie de vertij, poate aparea sau nu starea de lesin, din cauza scaderii bruste a glicemiei sau din cauza problemelor de tensiune, puteti lua in greutate in primul trimestru sau, din contra, slabi, puteti descoperi ca aveti pofte diverse sau, din contra, ca nu va mai atrage niciun aliment sau alimentele cu care va impacati bine si chiar foarte bine inainte de sarcina, puteti avea sau nu dureri de sale, puteti simti sau nu dureri abdominale, in partea stanga, dreapta sau central, semn ca uterul se adapteaza la noua situatie, puteti avea greturi la detectarea unui anumit miros, vi se pot umfla picioarele...
Greturile pot varia, ca intensitate si durata. Se spune ca ele dureaza, in general, primul trimestru, insa, atentie, va pot insoti pana cand bebele misca prima data sau chiar toata sarcina.
Naty spune:
hello!
cris eu in locul tau as arunca oglinda aia. Eu sunt relativ superstitioasa, dar habar nu am ce inseamna sa primesti oglinda in dar. Insa ar trebuie sa scapi de ea si numai pentru faptul ca - ti creaza un disconfort si ca te gandesti la asta din ce in ce mai mult.
szmonic nu-mi vine sa cred ce ti-a spus soacra ... aoleu ce-ar fi fost la gura mea daca as fi fost in locul tau!
smaranditza bine ai venit!
angeliique eu am luat Materna la sarcina precedenta toata sarcina si in perioada cat am alaptat-o.
ioanara felicitari!
Eu sunt tot cu greturi, mai ales spre seara ma iau niste valuri de greata de nu pot sa vorbesc.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
9+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
andre_ea spune:
Fetelor, trec rapid pe la voi sa va pup. Noi azi plecam in Grecia cu masina. Tineti-mi pumnii sa rezist drumului. O sa ne mai "vedem" abia pe 1 iulie.
Bafta tuturor celor ce fac ecografia de 13 saptamani. Sa auzim numai vesti bune!
Si sa dea Doamne Doamne sa treaca greturile la toate gravidutele!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
10+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Leditia spune:
Buna fetelor.
Smaranditza,bine ai venit.Sarcina usoara si un bb sanatos.Ti-au raspuns fetele la intrebari,asa ca n-are rost sa mai repet si eu ce-au zis ele 
szmonic,urat din partea soacrei tale sa spuna asa ceva.Eu in locul tau i-as fi taiat-o scurt,ca alta data sa-si muste limba decat sa imi mai adreseze asa ineptii.Nu-i permite sa-ti vbeasca asa.Incearca sa nu pui la suflet si eventual sa vbiti cat mai rar..ca sa nu te afecteze,tu te superi si evident..se supara si bb..
Doamne ajuta ca de data asta am o soacra minunata,de fapt pt mine nu e soacra..e mami,a doua mami.
Eu caut cartea aia recomandata de roxana..care btw,pe unde umbla?![]()
POZE
my baby
10+ 
Selene_Bunny spune:
Alte simptome: oboseala (si eu ma simt mult mai obosita ca de obicei), lipsa de chef, lipsa apetitului sexual (eu l-am stresat rau pe iubi, ca nu mai aveam nici chef de pupici, imbratisari, atingeri)...
Pe mine m-au lasat greturile de luni incoace.
Fetelor, prietena mea care va naste curand a spus ca este total contraindicat sa ridicam greutati, mai ales in acest prim trimestru.
Eu n-am spus de sarcina decat mamei mele, fratelui meu, parintilor lui iubi, sorei lui si catorva prieteni. Celorlalte rude, nu, pentru ca-mi vor face capul calendar, mai ales ca nu suntem casatoriti.
Drum bun, andre_ea, si distractie placuta!