Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Ce fericite trebuie sa fiti ca v-ati vazut minunile la eco, mai ales ca acum aveti poze si va puteti uita la ele in fiecare zi, ce frumos trebuie sa fie.

Szmonic e bine ca stai departe de socrii tai, mai bine evita sa vorbesti cu ei mai ales pe perioada sarcinii, important este ca sotul te sustine ca de fapt el este familia ta si bebita care va veni.Ma intrebam si eu de ce nu-mi creste burtica, dar daca voi aveti 12 saptamani si inca nu a crescut inseamna ca trebuie sa mai asteptam cateva saptamani.Am inteles ca la prima sarcina burta se vede mai tarziu.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
9+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Fetelor, pun a treia oara mesajul meu:

Buna fetelor,
Sunt si eu o viitoare mamica de februarie 2009.
Mai am un baietel de 1 an si 2 luni.
Datele mele sunt: DN:16.04.1976, UM:24.04.1976, DPN: 12.02.2009.
Multumesc mamicii care imi introduce datele in tabel.

Daca nu aveti timp sa-mi introduceti datele in listuta imi puteti trimite parola si userul? ma descurc eu cumva...

e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Daa... e fantastic sa te uiti la poze... si eu si consortu' stam si ne uitam si apoi ne spunem "e al nostru"!

Cami-Antonia, asa o sa treaca vremea... nici nu o sa-ti dai seama!

Am reusit sa scanam pozele si sa le punem pe net..iata-l si pe "Huckleberry" (asa ii spunem, ca inca nu stim ce va fi... sotul si-ar dori fetita... eu... healthy baby!):

http://s307.photobucket.com/albums/nn283/darkbendis/Huckleberry/

Darkbendis

11+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Felicitari DarkBendis!Mi-au dat lacrimile cand ti-am vazut mica minune!E incredibil cat de repede cresc omuletii!Si eu am cat tine, saptamana viitoare merg si eu la ecograf, nu mai am rabdare!! Va pupic pe toate

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

quote:
Originally posted by rein

Fetelor, pun a treia oara mesajul meu:

Buna fetelor,
Sunt si eu o viitoare mamica de februarie 2009.
Mai am un baietel de 1 an si 2 luni.
Datele mele sunt: DN:16.04.1976, UM:24.04.1976, DPN: 12.02.2009.
Multumesc mamicii care imi introduce datele in tabel.

Daca nu aveti timp sa-mi introduceti datele in listuta imi puteti trimite parola si userul? ma descurc eu cumva...

reine

Rein, Bine ai venit!!Din pacate nu am nici eu parola de la contul comun, dar cu siguranta vei fi adaugata pe listuta curand!!
Cel mai bine e sa scrii repede cele 12 mesaje ca sa scapi de moderare, sa putem sa te vedem in timp real...

Adina & Luka& bobita din burtica
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Abia am reusit sa termin de citit... ce viteza de umplut pagini aveti!!

Imi pare atat de rau ca inca va simtiti rau... Dar sa speram ca nu va continua mult!! Felicitari mamicilor care si-au vazut puiutul zbenguindu-se in burtica!! Ce senzatie placuta... abia astept!!

De fumat... nu va judec pe cele care continuati s-o faceti... dar un alt motiv de a renunta... nu cred ca exista!! Cand am ramas insarcinata cu Luka... eram havvy smocker... aproape 2 pachete pe zi, tigari tari. Si am reusit sa ma las de tot din momentul in care am vazut testul cu liniutele... La sarcina de acum... nu fumam prea mult... poate in jur de 7-8 tigari pe zi, slabe(kent 1) si bineinteles ca le-am lasat!

obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Am si eu 2 probleme...
1. Nu pot dormi noaptea... oricat de somn mi-ar fi, nu pot adormi ca inainte de sarcina... Daca in sfarsit am adormit, e un somn foarte superficial, ma trezesc din orice zgomot, miscare... Si... dimineata la 5-5 jum sunt deja treaza!! Si mi se face un somn pe la 5-6 dupa amiaza... de nu stiu ce-i cu mine...

2. Mi-au aparut muuuulte cosuri pe fata!! Nu cred ca am avut nici in pubertare asa multe... Voua v-au aparut? Ce sa le fac oare??

obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata, fetelor,

Intru si eu rapid sa vad ce mai faceti. Felicitari pentru fetele care si-au vazut minunea la echograf, e cel mai frumos sentiment.

Yashi, si mie imi apare cate un cos pe ici pe colo. Important este sa nu te dai cu creme anti acnee bazate pe vitamina A sau retinol A, pentru ca e toxic. O sa treaca, e o furie hormonala si pana te obisnuiesti, mai e un pic.

Eu m-am trezit cu WC-ul in brate iar acum sunt sleita. Astia de la curs ne freaca de parca ar vrea sa scoata genii din noi iar eu deja nu mai pot. Pe la pranz mai trag chiulul cate o ora, ca altfel adorm in clasa.

Una chiar mi-a atras atentia ca motaiam si aveam ochii mici la curs, iar eu i-am raspuns raspicat ca sunt gravida si sa zica merci ca nu am adormit.

Intru nitel mai tarziu sa vad ce mai faceti.

Fetelor, voi ce medicamente luati pentru dureri de cap?

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza fetele

ce mai faceti? io am o burta ciudata - de dimineata se vede ceva, seara e imensa. cred ca e si de la constipatie. ce sa ma fac? am mancat fructe, cereale, paine, seminte, de toate si tot degeaba...

ceva ceai ajuta? din cele permise?

parca si mie imi apar un pic mai multe cosulete, dar mici, nu ca cele care imi apareau inainte de ciclu.

si nu mai suport sa stau in picioare - sa merg da, sa stau nu.

si vreau si eu la eco - ce frumos e al tau bendis... stie cineva la 11 saptamani cat are bebe? dimensiune ma refer. ca parca al lui bendis am vazut ca scrie vreo 9 cm - la 13 cand il vad cat va fi al meu?

11+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cristi, pentru constipatie incearca sa papi 2 kiwi la ultima masa de seara sau dimineata. Dimineata mai poti incearca 3-4 prune uscate sau caise uscate. Prune si caise uscate bune si moi se gasesc la metro in niste caldaruse, productie Italia. Fac minuni, cel putin in cazul meu.

Pup.

Bee8+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput