Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 20
Eliza spune:
Bine v-am regasit! A trecut deja o luna de cand nu am mai intrat pe forum, am reusit sa citesc doar ultimul capitol, dar promit sa recuperez.
Multumim de urari celor care si-au amintit ca azi implinim 4 luni
.
Am fost in Romania, am avut botezul Emmei, am mai crescut, ne-am pus si cercei, am inceput sa ne rostogolim si se pare ca ne ies curand dintisorii. La dus drumul cu avionul a fost destul de usor, dupa o repriza de 20 de min de plans intens a dormit 5 ore bubulina, asa ca toti am rasuflat usurati. La intors nu a mai dormit foarte mult, s-a jucat, a papat, a zambit la toata lumea, asa ca a fost mult mai usor. In Bucuresti insa era mult mai cald decat era ea obisnuita , asa ca a fost cam tot timpul agitata si nervoasa mai ales ca aveam drumuri de facut in fiecare zi. Acum suntem din nou acasa unde e racoare si ne-am linistit. Botezul a fost foarte frumos( cateva poze aici ), a plans destul de putin, iar la petrecerea de dupa a stat destul de mult treaza. Am mai pus cateva poze incepand de aici .
Eliza 
Emma(19.02.2008)
Poze botez
Povestea nasterii
mamiteo spune:
Buna!
Am intrat si eu pe forum azi, pentru prima data.Am un baietel nascut pe 11.01.2008, Tudor Stefan.Ma primiti si pe mine?
danonique spune:
Buna dimineata!Multumesc pentru raspunsurile legate de tratamentul meu cosmetic.Tot ca naiba arat si plang de ciuda de fiecare data cand ma vad intr-o oglinda.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
danonique spune:
Noi azi sarbatorim 6 luni de la nasterea lui Albert.Avem deja un baiat mare dar tare marait.Si ne putem lauda si noi cu primul dinte.Pupici tuturor clopoteilor care astazi implinesc 6/5/4 luni:SIMON,DAVID,ALESIA,ALEXANDRU si NATALIA.Sa cresteti mari si cuminti.
poze albert
danonique spune:
Ieri ne-am luat bilete pentru vacanta.Plecam luni in Turcia.Am avut noroc ca am mai gasit locuri.Vom pleca doar cu Vanessa iar pe Albert il vom lasa cu bunica.Oare ar trebui sa ma simt rau ca nu il iau si pe el cu noi?Vreau sa ne simtim bine si cu el nu prea avem sanse.
poze albert
ginnette spune:
Neata fetelor,
A propos de intalnire, a armas la 4:00 pm, intrarea de la Arcul de trimb, pe partea dreapta (dar nu stiu unde sunt coloanele?! alea nu sunt la intrarea de la Ch. de Gaulle ?), nu?
Acum, incerc sa ma "fofilez" de la sedinta lu' peste, dar tot n-ajung mai devreme de 5:30 - tre' sa ma duc acasa s-o iau pe buburuza (si bagajul: lapticul pt 6:00 si pampersi
)- cat stati pe-acolo?
Buburuza s-a trezit peste noapte, doar o data; aseara inainte de baie avea 37.7 si intr-o juma' de ora i-a scazut, de la sine.
Eu nu mai inteleg: asa o sa patesc pana ii ies toti dintii?!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
ginnette spune:
LA MULTI ANI PENTRU COPOTZEII:
ALESIA
NATALIA
ALBERT
ALEXANDRU
DAVID SIMON

!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
ginnette spune:
Dana (danonique), sa-ti traiasca flacaul (si mandrutza
) sa fie sanatos si norocos.
Nu stiu ce sa-ti zic de plecarea fara el; eu n-as putea s-o las asa mica, acasa.
Nu este un repros, asa sunt eu mai "sentimentala" 
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
andradda spune:
Astazi sarbatorim 6 luni
ALESIA!! Doamne ce repede a mai trecut timpul!

SIMON,DAVID,ALBERT,ALEXANDRU si NATALIA

sa fiti sanatosi, cuminti si ascultatori!
AngeliquedeS spune:
Neata!
Eliza, vai ce papusica scumpa ai!!! Mor dupa ea! Sa traiasca micuta crestina!!!
Pupicu meu a papat acum de dimineata pireu de pere de la borcanel nestle - fructele facute de mine nu-i plac, asa ca-i dau din borcanel, insa prefera legumele facute de mine, nu se omoara dupa cele din borcanel, asa incat ii fac eu. Am pus pe foc asadar pap pt el - dovlecel, patrunjel, morcov, cartof si salata verde - intreba cineva de spanac - banuiesc ca nu e nici o pb, daca are voie salata verde de ce n-ar avea voie spanac?
Danonique, depinde copil, dc e cuminte si stii ca sta cu bunica, e ok. Al meu nu sta fara mine nici sa-l tai asa incat efectiv sunt legata de el. De ex maine avem o nunta si nu pot merge ca n-am cu cine sa il las, de fapt as putea sa il las cu cumnata mea dar inca nu sta fara mine. Mai am o nunta pe 30 august la prieetena mea cea mai buna, sper din tot sufletul ca atunci sa pot merge sa il las cu cumnata mea. Imi pare rau pt patania cu tratamentul cosmetic...
Mamiteo, bine ai venit printre zuze si clopotei. Sigur ca te primim. Doar ai grija sa scrii repede repede primele 10 mesaje pt ca ele sunt moderate si apar mult mai tarziu decat le scrii, e posibil sa nu apucam sa le vedem si sa crezi ca nu te bagam in seama. Da-ne datele tale si date despre Bebe ca sa te trecem pe listuta
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...