Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
ieri a fost Benji iar puiul pe care il stiu -fara urlete si marait "inutil". Am reusit sa adormim relativ repede chiar cu tati plecat. Am stat iar cu Tobias pe messenger ca la inceputul relatiei, era totusi asa ciudat....azi dupa masa la 17:00 e iar cu noi.
Acuma azi noapte am stat de 6 de la 03.00 la 04:30 ca nu vroia Benji sa adoarma la loc iar de dimineata mi-a dat desteptarea la 07:30 . In plus m-am molipsit ori de la el ori de la soacra cu "muci". De papat nu mai papam asa bine de cand am dat pause la borcanele ieri am avut doar 5 mesein intervalul orar 06.00-20:00 si cantitativ e iar putin. Dar macar suntem cuminti. Acuma s-a trezit dar e in carucior pe terasa cuminte eu fac naveta intre birou si terasa sa vad ce face. Cand ii cant "un elefnat se legana" ii arat cu degetele de la maini cati elefanti sunt, fac "nu" ca nu se rupe panza de paianjen si semn cu degetul aratator de "vino-ncoace" cand mai vine un elefant. Si... de cate ori se crede singur Benji exerseaza toate aceste semne cu mana dr!!!!! Ori imi inchipui eu ori chiar asta face. De numarat ajunge abia la 3 dar face frumos NU si hai incoa! Imi vine sa il pap dar azi stam mai la distanta din cauza racelii!
Zuzelor care pleaca in concediu le urez sa aiba parte de vreme buna oriunde ar merge mare-munte si de zile linistite alaturi de clopotei si familii!
Va invidiez ca va intalniti in Herastrau eu cand voi fi in tara poate ma intalnesc cu mamici din Timisoara desi acolo nu sunt f activa.....NUmar si eu ca si fam din Ro zilele pana la sf lui iulie....
Am retinut de vanish pt pete de pe hainute....
O zi buna sa aveti, poate ma mai lasa BEnji sa intru....

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 5 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2605877940102658297CCRSyN

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Nu si nici n-am de gand deocamdata. Eu sunt cam mica de statura, am 1.68, si daca il las mai jos, nu mai ajung sa o pun in patut. Dar din cate am citit, pericolul incepe cand se ridica in fundulet singur(a). Eu mai am de asteptat cel putin o luna, asa ca mai aman momentul. Tot atunci o sa ii scot si caruselul.

quote:
Originally posted by docdecap
1. voi ati dat deja patutul in jos? pe mine ma bate gandul, dar dup-aia nu-mi mai iese pozitia echer de stat peste el si linistit copilul. mai ales ca atunci cand ii adoarme tat-su, pe langa repertoriul din eminescu cu somnoroase pasarele, sara pe deal etc. il tine de un deget, si adoarme asa, agatat de tat-su. mai are si o bara cu jucarii, si acolo are un papagal cu coada lunga, daca tat-su nu e se agata de ea.

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

VOI PLECATI O LUNA IN CONCEDIU????????!!!!!!!!!!!!!!

quote:
Originally posted by NataliaS
Eu sper sa am internet prin zona...daca am ii fur laptopul adversarului sa vad ce mai faceti, daca nu...sper sa va gasim pe toate si toti clopoteii in forma cand ne intoarcem - prin 15-16 iulie.

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor,
Am vazut ca ati intrebat de noi, multumim frumos!Suntem bine, asa-i eu fac prezenta aici cam zilnic, ieri am avut insa niste musafiri de dimineata, apoi la amiaza am fost la salon si in parc.
Wow cat am avut de citit, cam pe-o dunga e adevarat dar m-am updatat cat de cat.
Si noi vrem la intalnire, mai ales ca este in herastrau, aproape de noi, si nu am mult de condus!!Ne treceti p[e listuta?

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Slava domnului, noi nu avem in casa deloc. Iar afara apar seara tarziu. Si oricum, odata cu patutul de campanie, am primit si o plasa de tantari si pot sa i-o pun pe carut. Pana acum n-am folosit-o.

Dar eu as folosi Raid lichid (aparat electric), e recomandat si copiilor si nu are miros sau tot Raid la tub, pe baza de apa, fara miros. Ala cu ultrasunete nu face nimic, am avut. Cat despre crema... eu nu prea sunt adepta cremelor, prefer sa ii las pielea sa respire in mod natural, sa nu ii afectez porii. Si-asa acum am inceput intr-o seara gimnastica si in urmatoarea masaj, ca sa ii dau cu crema pentru masaj doar o data la 2 zile. Deh, pitici!

quote:
Originally posted by Ereena

au inceput tantariiiiiiiiii :-) la farmacie mi-au spus ca nu e recomandat sa folosesc creme pt bb asa mic pt ca isi papa mainiel si picioarele ,am vazut la chicco creme pt 0+ dar si un dispozitiv portabil cu ultrasunete .Voi folositi ceva?

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI TIE EREENA!

LA MULTE LUNITE SI LA MULTI ANI
LUCA
IRIS
ILEANA
STEFANIA
EMMA
ALESSIA

SA FITI SANATOSI,NOROCOSI SI FERICITI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Iris, Ileana, Stefania, Emma, Luca,Alessia

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Am vazut poze cu Adela-bebita care e fan rochite.Si ce frumos sunt rochitele asortate cu chiloteii.Pup fata frumoasa! Ginnette de ce nu pui tu link la tot albumul ca greu am mai ajuns la folderul nou si nici nu stiam ca mai sunt si alte foldere pana acum.

Am vazut-o si pe campioana la dintisori, Mariuca,printesa cu ochi albastri.Ce bine se doarme in patutul instelat!mi-a placut mult lenjeria cu luna si stelele.

Sper sa ma lase piticul sa trag cu ochiul si la alte poze,cand va face el nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LUCA
IRIS
ILEANA
STEFANIA
EMMA
ALESSIA

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ema multe pt laude; adik link doar p ealbumul ala sau cum? (cred ca m-a batut soarele-n cap - am fost afara)

In alta ordine de idei: IT-isti de la mine, au bannat iar site-urile de poze/filme ; doamne, ce m-au enervat!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput