Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Fetelor care pleaca in contzed, timp frumos si copilashi veseli si sanatosi!

Dana (danonique), si eu zic la fel: cumva dintzii isi fac simtita "prezenta"? doi ici pt Albert si Vanessa.
Cat despre tratament, nu stiu ce sa zic; eu nu ma duc la cosmetica pt ca nu prea am nevoie (am doar pistrui , dar astia nu "ies" orice-as face). In rest, ma 'curatz' acasa.

Anca.b, asa face si buburuza mea: dak ma vede cand incepe "operatiunea" kk, incepe sa rada si "uita" ce facea
Eu i-am bagat visine (nu mai stiu cine a zis ca i-a dat; a, ba da Ramona) si face de cel putin 2 ori pe zi (bine, tot cam tare, dar iese mai usor - scuzati plasticitatea exprimarii)
Tu nu-i faci lu' Stefan combinatie de fructe?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

au inceput tantariiiiiiiiii :-) la farmacie mi-au spus ca nu e recomandat sa folosesc creme pt bb asa mic pt ca isi papa mainiel si picioarele ,am vazut la chicco creme pt 0+ dar si un dispozitiv portabil cu ultrasunete .Voi folositi ceva?

Matei-Florin 24.01.2008

POZE NOI
ALBUM ZUZE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Ereena, eu folisesc la ea, baldachin d'ala mare de la IKEA (pt adulti); nu prea-mi vine sa-i dau cu crema - poate aparat sa-i iau; dar o fi bun?!

In rest, nu mai folosesc nimik in casa; oricum, pe mine nu ma pishca (dan, sotzul meu zice ca dak ma mushca mor ) asa ca se "servesc" de la el.

Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by ginnette

Ereena, eu folisesc la ea, baldachin d'ala mare de la IKEA (pt adulti); nu prea-mi vine sa-i dau cu crema - poate aparat sa-i iau; dar o fi bun?!

In rest, nu mai folosesc nimik in casa; oricum, pe mine nu ma pishca (dan, sotzul meu zice ca dak ma mushca mor ) asa ca se "servesc" de la el.

Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

eu in casa folosesc dispoztiv cu lichid de la spira ,nu e specialpt copii, dar nu il pot tine fara .la cel cu ultrasunete la gandeam sa il iau pt carucior,e portabil dar au si pt priza

Matei-Florin 24.01.2008

POZE NOI
ALBUM ZUZE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ginnette, noi abia de o saptamina am inceput diversificarea. a primit mar si acum piersica. si nu s-a inmuiat deloc. azi mi s-a parut chiar ca a fost f tare! face doar la doua zile...o sa incerc si eu dupa pepene sa-i dau visine. si o sa ma abtin de la banane, care constipa.

quote:

Neata fetelor,

Dana (danonique), si eu zic la fel: cumva dintzii isi fac simtita "prezenta"? doi ici pt Albert si Vanessa.
Cat despre tratament, nu stiu ce sa zic; eu nu ma duc la cosmetica pt ca nu prea am nevoie (am doar pistrui , dar astia nu "ies" orice-as face). In rest, ma 'curatz' acasa.

Anca.b, asa face si buburuza mea: dak ma vede cand incepe "operatiunea" kk, incepe sa rada si "uita" ce facea
Eu i-am bagat visine (nu mai stiu cine a zis ca i-a dat; a, ba da Ramona) si face de cel putin 2 ori pe zi (bine, tot cam tare, dar iese mai usor - scuzati plasticitatea exprimarii)

Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

pentru tintari noi folosim deocamdata "vinatoarea". niic nu sint foarte multi. au facut cei de la primarie dezinsectie in zona in care locuiesc eu. am si un aparat de pus in priza, cu pastile, dar inca nu l-am pus in functiune. o sa-l iau totusi la mare, pt ca nu se stie ce gasesc acolo.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!
Pt tantari eu folosesc baldachin (cred ca asa ii zice, care se pune peste patutz), ferestrele au plasa de tantari, dar daca mai scapa vreunu nu fol nimic ma refer spary, pastile, etc, ca daca ii pun lui baldachinu nu ma deranjeaza. Daca is foarte multi atunci ii aspir cu aspiratorul.Mi-e frica sa fol produse contra tantarilor ca sunt f toxice si pt noi astia mari , dapoi pt ei.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Muuuultumim mult! Intr-adevar, e un copil super vesel si imi place tare mult de ea ca e asa. Evident, imi placea la fel de mult si daca era altfel, dar imi umple si mai mult inima de fericire cand rade cu gura pana la urechi.

In gradina mai sunt multe de facut. De exemplu, pavajul va fi scos si vor fi puse borduri, totul va fi curatat cu ierbicid, la anu' va fi amenajat un loc de joaca pentru Mariuca si prietenii ei si multe altele. Asta e frumusetea la casa, ai tot timpul ceva de facut.

Si nu sunt multe case langa noi doar pe laterala cu campul, suntem ultimele 3 case pe lungime, ai mei, noi si prietenii nostri, nasii Mariucai. Pe o laterala e strada, iar pe celelalte 2 sunt case. Dar de-aia ne-am facut ferestrele alea mari in living catre spatiu deschis, ca sa nu il vad pe vecinu' in curte.

Nour, asta si fac, ii mananc obrajorii in fiecare zi. Si mi-am adus aminte, tu esti una din fetele carora nu am putut sa le vad pozele.

quote:
Originally posted by miki_baby

Cretz, m-am delectat cu filmuletele cu mariuca..e super dulce! CE radea ea cand i-ai zis de lapte dimineata:).Apoi am vazut pozele cu gradina! Este foarte frumoasa! Si am vazut ca nu sunt multe case construite langa voi. Ar fi frumos sa ramana asa...mai aerisit. Ma uitam la aleea pietruita din gradina si mi-o si imaginam pe mariuca pedaland la bicicleta pe acolo:)).

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca.b

Ginnette, noi abia de o saptamina am inceput diversificarea. a primit mar si acum piersica. si nu s-a inmuiat deloc. azi mi s-a parut chiar ca a fost f tare! face doar la doua zile...o sa incerc si eu dupa pepene sa-i dau visine. si o sa ma abtin de la banane, care constipa.

quote:

Neata fetelor,

Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Povestea Nasterii

A, atunci e de inteles ca alegi meniu "solo" la fructe - eu sa stii ca doar o saptamana i-am dat cate-un fruct; dupa, i le-am combinat si nu s-a intamplat nici-o revolutzie in burtica (slava domnului).
Insa am inceput diversificarea la 5 luni jumate.

Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Am gasit pe un site ca trec de la sine dupa cateva zile.

quote:
Originally posted by danonique

Sa va spun ce am facut ieri.Am zis sa merg sa imi fac si eu un tratament cosmetic si regret amarnic ca m-am dus.Eu nu prea imi fac tratamente ca nu am un ten cu probleme dar in urma sedintei de "infrumusetare" arat ca dracu.Parca as fi la pubertate.Aveti ceva idei ce as putea face sa treaca urmele imense ramase in urma scoaterii punctelor negre?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput