Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 11
irinouka spune:
asa, inca putin din urma....
pup si multzu de urari natalia, ange, cretz, miki, dana!
rodica, noi n-am apucat sa interactionam de cand ai intrat la noi in grup dar azi m-am uitat la pozele voastre si sunteti doua frumoase!
ange, f tare faza cu camera! sa traiasca!!!
dana, in ceea ce priveste sedinta la cosmetica, asa se intampla, e firesc! dupa tratamente d'astea gen scos puncte negre, nu arati stralucitoare si imaculata, dureaza cateva zile pana cand se reface pielea dar atunci iti va p;lacea mult de tot rezultatul. pup fata. rabdarica!
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
quote:
Originally posted by Ereena
neatza
Mai primesc urari si astazi ,fara probleme
INTREBAREaseara ne-am intalnit cu nasii mei ,s-au jucat cu matei ,am stat vreo 4 ore impreuna si la sfarsit am aflat ca cel mic a avut varicela,sau Dumnezeu stie, inca mai are ,era a saptea zi . Mi-e o frica de mor ,pt ca tocmai vorbisem cu o mamica al carei bb de trei luni a avut pojar si nici macar nu a stat cu cineva bolnav .Oare sa ma astept sa faca si matei? Cred ca o iau pe campii daca se intampla.Inconstienti oameni .....
Matei-Florin 24.01.2008
POZE NOI
ALBUM ZUZE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
din cate stiu, primele zile sunt cu risc de transmitere a bolii. daca era in a saptea zi, cu bubite pe piele sau cu bubite in faza de vindecare, cred ca sunteti in siguranta. pup, imi pare rau ca ai asa emotii...
irinouka spune:
quote:
Originally posted by docdecap
'neata, da' n-am nici cafea, nici nik. peste vreo juma de ora, poate...
am si io doo intrebari:
1. voi ati dat deja patutul in jos? pe mine ma bate gandul, dar dup-aia nu-mi mai iese pozitia echer de stat peste el si linistit copilul. mai ales ca atunci cand ii adoarme tat-su, pe langa repertoriul din eminescu cu somnoroase pasarele, sara pe deal etc. il tine de un deget, si adoarme asa, agatat de tat-su. mai are si o bara cu jucarii, si acolo are un papagal cu coada lunga, daca tat-su nu e se agata de ea.
2. am niste dureri tare nasoale in zona operatiei, dar inauntru, mai ales cand ma indrept sau ma 'asez' pe zona. nu stiu de la ce sunt, de la vezica nu par, ca am avut infectii urinare la viata mea si nu se manifestau asa. nici nu stiu la ce medic sa ma duc pt. ele, azi poate ajungla MF sa-mi fac analizele alea pe bonulet, o intreb.
oare-mi vine ciclul intr-un fel nou?
va pupic tare,
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
monica, nu stiu ce sa iti zic despre durerile din zona operatiei, dar despre patut pot sune ca nu ma bate gandul sa-l cobor. si eu adopt pozitia de care vb tu, ma aplec cu totul peste bebe si il mangai si imi lipesc fata de a lui ca sa il mai calmez. :-) nu de asta nu cobor patutul, pur si simplu nu m-am gandit, nu mi se pare inca momentul.
Ereena spune:
dana, imi pare rau ca nu ti-a iesit bine tratamentul cosmetic. parerea mea, ca doar asta am facut in ultimii ani ,estetica-make-up, este ca inca se mai lucreaza pe metoda ruseasca,adica chinul naibii sa scoti niste chestii care uneori nici nu exista. nu este nicidecum o lauda ,doar o constatare , tratamentele mele nu lasa nici un fel de semn, poti merge la petrecere in seara aia .Doar ca eu recomand in cazul unei petreceri sa fie facut cu o saptamana inainte pt ca influenteaza starea machiajului, atata tot.
Acum e bine doar sa hidratezi pielea in cazul in care a inceput sa se descuameze si poti folosi amestecata cu creama de hidratare putina crema sau unguent cicatrizant,dar special pt fata, in cazul unor bubite rosii si pt a evita inflamarea lor. nu folosi tonic cu alcool cateva zile
sa treaca
Matei-Florin 24.01.2008
POZE NOI
ALBUM ZUZE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
Ereena spune:
saru'mana de raspunsuri . Sper sa fie ok si sa nu faca puiutul meu varicela.Si asa imi mananca tare prost in ultimele zile si e marait ,nu doarme, asta ne-ar mai lipsi
Matei-Florin 24.01.2008
POZE NOI
ALBUM ZUZE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
theli spune:
`Netza fetelor!
Iar n-am apucat sa recuperez posturile din urma...Ieri am facut shmotru toata ziua, plus ca pitika e miortaita de la dintisor.Tare rau e ca-i iese asa devreme, inca nu stie bine sa rontaie jucarele de dentitie (le baga perpendicular in gurita) si se lupta cu pumnisorii...si cu degetul meu (ma musca cand ma prinde).
O zi buna la toate mamicile si bebicii.
aaaaa...si sarbatoritilor de azi!!!
P.S:noi nu putem veni la intalnire, venim in Bucuresti abia pe 12 iulie (facem D3-ul), poate mai organizam atunci o intalnire sa va cunostem si noi. Pana atunci...care are drum prin Sinaia...poate se opreste si pe la noi. Facem bunaaaa. (is cam singurica pe-aici ca abia ne-am mutat din Bucuresti la soacra-mea si tare mi-e urat).
pupici
Theli mamica de Maia
http://maia-nicolau.blogspot.com
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by danonique
Sa va spun ce am facut ieri.Am zis sa merg sa imi fac si eu un tratament cosmetic si regret amarnic ca m-am dus.Eu nu prea imi fac tratamente ca nu am un ten cu probleme dar in urma sedintei de "infrumusetare" arat ca dracu.Parca as fi la pubertate.Aveti ceva idei ce as putea face sa treaca urmele imense ramase in urma scoaterii punctelor negre?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
apa termala de la avene calmeaza iritatiile pielii.
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
anca.b spune:
Azi a papat o piersica jumate! nu-i mai dau lapte decit daca plinge de foame. miine tot piersicuta mincam. apoi incerc pepene. am deja pregatit unul in frigider. l-am incercat eu azi si e buuuuun. sper sa-i placa.
acum il las singurel ca se screme sa faca kk si nu vreau sa-l deranjez. daca ma duc la el, incepe sa rida si adio scremut.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
nemary spune:
Dana o floare pentru tine si un pupic pentru Albert. ce a patit micutul de este agitat? de la papa? sau dintisorii?
cat despre tratament...eu nu stiu prea multe, dar ti-a raspuns Ereena f.bine.
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by NataliaS
MA VEDETI? nu-s dupa canapea, ci dintre genti am scos capul ...cred ca face icter sotzul meu cand le vede...dar, asta e, trebuie sa avem de toate pentru copilutze...
Ieri am cumparat si un nou carucior http://www.cauti.ro/copii_si_familie/trusoul_bebelusului/carucioare/compara_preturi--Hauck~~Caucior_Buggys_Speed_Sun_Stars_rosu_130131.html
e super mic, se lasa la orizontala...exact ce cautam! Are Stefanitza o noua limuzina
Multumesc inca o data de aprecieri si urari pentru concediu!
Nemary, Stancutza - distractie placuta si voua! Eu sper sa am internet prin zona...daca am ii fur laptopul adversarului sa vad ce mai faceti, daca nu...sper sa va gasim pe toate si toti clopoteii in forma cand ne intoarcem - prin 15-16 iulie.
Acum vreau sa merg la ultimele retusuri - manichiura, pedichiura, epilat inghinal - mi-am adus aminte cum eram inainte de a naste; si la cumparat carti - sa am ce sa citesc...sper ca macar in vacanta sa pot citi...macar 2-3 carti
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
O vacanta minunata va doresc!!!!
Sa nu uiti sa pui la bagaj si crema de protectie solara !!!!
(eu am avut probleme si tot "militez" pe unde si pe la cine apuc pentru prevenirea oricaror probleme...)
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni