Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

CESKA si Albert ca si Benji doarme ziua cate jumatate de ora.Si eu il mai plimb cand vad ca deschide ochii si de cele mai multe ori adoarme la loc.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Dana si Tudorash sta in fundulets sprijinit, carutsul i-l ridic la 45-60 de grade. In plus vrea sa stea in picioruse si mai toata ziua -cand il iau din patuc sau locul de joaca- il tin de subtirici si face pasi pe pat sau pe butik mea. Nici el insa nu se rostogoleste....se intoarce de pe dreapta pe stanga, da capul pe spate sa vada cine vorbeste in spatele lui...pare destul de vanjos dar efectiv nu suporta sa stea pe burtik. Mai nou doarme pe o parte...e asa nostim!


Irina mami de Matei primeste cu intarziere urarile mele cu ocazia zilei de nastere: SA FII FERICITA PANA LA ADANCI BATRANETZI!!!

LA MULTE LUNITZE FERICITE BEBELUTZILOR CE SERBEAZA ASTAZI!!!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

GRATIELA multumesc de raspuns.Si Albert tot in picioare vrea sa stea.Eu il mai tin uneori in port-bebe cu spatele spre mine si daca ma aude vorbind incearca sa se intoarca sa ma vada.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neatza

Mai primesc urari si astazi ,fara probleme

INTREBAREaseara ne-am intalnit cu nasii mei ,s-au jucat cu matei ,am stat vreo 4 ore impreuna si la sfarsit am aflat ca cel mic a avut varicela,sau Dumnezeu stie, inca mai are ,era a saptea zi . Mi-e o frica de mor ,pt ca tocmai vorbisem cu o mamica al carei bb de trei luni a avut pojar si nici macar nu a stat cu cineva bolnav .Oare sa ma astept sa faca si matei? Cred ca o iau pe campii daca se intampla.Inconstienti oameni .....

Matei-Florin 24.01.2008


POZE NOI
ALBUM ZUZE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!pentru toata lumea.

Dana, l-am pus pe lista de cumparaturi. alaturi de ceva pt curatat tapiteria, ca mi-a nenorocit toate canapelele piciul.

Ereena, nu stiu care e perioada de incubatie la varicela, dar daca imi aduc bine aminte, odata ce au aparut bubitele nu mai e contagios copilul. din pacate, parintii ar putea fi purtatori.

Stefan s-a intors ieri si pe partea dreapta. o face destul de bine, coordonat. si a inceput sa-si apuce picioarele cu miinile din proprie initiativa (saptamina trecuta am incercat sa-l invat). ieri a fost f agitat, iar n-a facut kk, a dormit putin si a vrut numai in brate. cred ca diversificarea il agita, dar trebuie sa trecem si peste asta.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata, da' n-am nici cafea, nici nik. peste vreo juma de ora, poate...

am si io doo intrebari:

1. voi ati dat deja patutul in jos? pe mine ma bate gandul, dar dup-aia nu-mi mai iese pozitia echer de stat peste el si linistit copilul. mai ales ca atunci cand ii adoarme tat-su, pe langa repertoriul din eminescu cu somnoroase pasarele, sara pe deal etc. il tine de un deget, si adoarme asa, agatat de tat-su. mai are si o bara cu jucarii, si acolo are un papagal cu coada lunga, daca tat-su nu e se agata de ea.

2. am niste dureri tare nasoale in zona operatiei, dar inauntru, mai ales cand ma indrept sau ma 'asez' pe zona. nu stiu de la ce sunt, de la vezica nu par, ca am avut infectii urinare la viata mea si nu se manifestau asa. nici nu stiu la ce medic sa ma duc pt. ele, azi poate ajungla MF sa-mi fac analizele alea pe bonulet, o intreb.
oare-mi vine ciclul intr-un fel nou?

va pupic tare,

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

MA VEDETI? nu-s dupa canapea, ci dintre genti am scos capul ...cred ca face icter sotzul meu cand le vede...dar, asta e, trebuie sa avem de toate pentru copilutze...

Ieri am cumparat si un nou carucior http://www.cauti.ro/copii_si_familie/trusoul_bebelusului/carucioare/compara_preturi--Hauck~~Caucior_Buggys_Speed_Sun_Stars_rosu_130131.html
e super mic, se lasa la orizontala...exact ce cautam! Are Stefanitza o noua limuzina

Multumesc inca o data de aprecieri si urari pentru concediu!
Nemary, Stancutza - distractie placuta si voua! Eu sper sa am internet prin zona...daca am ii fur laptopul adversarului sa vad ce mai faceti, daca nu...sper sa va gasim pe toate si toti clopoteii in forma cand ne intoarcem - prin 15-16 iulie.
Acum vreau sa merg la ultimele retusuri - manichiura, pedichiura, epilat inghinal - mi-am adus aminte cum eram inainte de a naste; si la cumparat carti - sa am ce sa citesc...sper ca macar in vacanta sa pot citi...macar 2-3 carti

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by alinaatudor

Si pentru ca ieri nu am apucat...La multi ani Irinouka..si sa ne traiesti..sa fii iubita..si fericita

Alina si Stefania

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ


Ingerasul creste





http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by miki_baby

Buna fetelor!

Pentru INTALNIRE am vazut ca a fot o propunere de loc si anume HERASTRAU, IAR MITSU ZICEA CEVA DE DUPA-AMIAZA. STABILESC EU O ORA SI ANUME 16. ASTEPT ALTE PROPUNERI SI VOTURI.

ABIA ASTEPT SA NE VEDEM SI SA VA STRANG IN BRATE!

Cretz, la studio mergem pe 26 si am vorbit cu Dani sa-l sun pe 23 sa stabilim ora. Abia astept sa te cunosc, dar mai ales pe Mariuca.

Pupici.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga



aulio!!! vin si eu din urma cu cititul si iata ce aflu!!! ne vedem cu miki-finland, uraaaa! eu sunt de acord cu ora 16. iupiiii, de-abia astept!

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Mai Ereena - eu stiu ca perioada de izolare in varicela e 14 zile...sa speram ca nu a luat Matei ...daca da, nu-i un capat de tara, fac forme ffff usoare cand sunt bbei.

Stancutz - Ana e o mica fitzosica...desi nu o incurajez...dar ma consolez cu gandul ca asa eram si eu...cochetzica, rasfatzica dar dragutza, nu obraznica si insuportabila
Apropos de ce ziceai tu acum cateva zile - asta imi doresc si eu pentru fetele mele - sa fie sanatoase, bune, blande, intelepte, sa-si cunoasca calitatile, dar sa pastreze gratia acestui gest si sa nu-l transforme in infatuare...sa le dezvolt dragostea pentru natura, pentru lectura, pentru sport - dar nu ducandu-le la sport, ci sa o preia cumva de la noi, facand sport alaturi de noi ...eu cred ca daca reusesc sa le fac pe astea...dupa cum spuneai si tu...restul e imposibil sa nu vina de la sine.


Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput