Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by ellis

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

te-am prins...

AncaD deci daca vreau alt carut..asta e reteta..uit cutecul acasa

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiii.... sunt intr-o zi proasta sper sa-mi revin...
azi le-am dat kiwi cu branzica.. Ana a papat cam 180 gr. Elena cu circ 4 lingurite pe care le-a vomitat ulterior...

ancuta d si noi am udat caruciorul.. c-am avut ideea sa le pun sa faca plaja in el, si l-am frecat cu Vanish carpet de m-am spart!
bianca eu pun sare in mancarea lor!
ankule ... eu m-am saturat de medicii astia de familie-pediatri...ba suntem pe lista, ba nu suntem
petro am citit ieri de ideea ta cu "cadoul de suflet", mi-a placut tot in aceasta idee, eu am pus in 2 cuti separate(una pt. fiecare)bratara lor din maternitate, cartonasul lor cu datele, primul body, prima salopeta, prima suzeta, prima lingurita, parul de la botez...si alte lucrusoare, o sa mai adaug sigur primul dinte cazut... o sa tin cutiile ascunse, si asta va fi cadoul lor de majorat!
ramo ti-am scris un PM!

va pupic

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

ankule ... eu m-am saturat de medicii astia de familie-pediatri...ba suntem pe lista, ba nu suntem

poate suna putin misogin ce zic...dar daca nu se pricep sa treaca la cratita ...ca eu sunt satula de ele

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

buna ziua! citeam si eu pe aici
Alessia a inceput sa faca figuri la papa, si la fructe- nu e nou, si la legume..sata ma doare...si e maraitaaaaaaaaaaa; i-am facut sweet potatoe si cred ca a fost prea sweet pt gustul ei, mai vedem maine...

BIANCA - eu folosesc fructoza pt bb, nu stiu de glucoza.

NU MAI VORBITI DE NASTERE CA DACA INCEP EU SA SPUN DE ASISTENTELE DE LA MATERNITATE SI DE LA NEONATOLOGIE DE LA ELIAS O SA FIE NUMAI BEEP IN BEP PE AICI; NICI NU VREAU SA-MI AMINTESC...

BIANCA, VICTO - NICI EU NU AS MAI NASTE LA ELIAS CA AS MURI CU ALA DE GAT, PAI NICI MIE NU MI-AR FI APROBAT CEZARIANA, DAR L-A PANDIT TUTU CAND ERA PLECAT DIN TARA...PAI ASA SA FACI MAI, CA HOTII, CE NAIBA, CA DACA NICI EU NU AVEAM PROBLEME, NUMAI TRIPLA CIRCULARA DE CORDON, NU MAI ZIC SI DE MULTE ALTELE...

ALESSIA nuse ridica singura in fundulet/picioruse, mai sunt si alti bebei, sau am ramas in urma?

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MIHA - MAI ZI-MI SI MIE DE PROGRAMUL CU SPRIJINIREA TINERILOR, TREBUIE SA-TI FACI CASA CU FIRMA, SAU MERGE SI IN REGIE PROPRIE? SI ALTE DETALII...PLEASE!

PETRO - asa face si a mea, cred ca e un trend ceva!

bravo, BIANCA, persevereaza!

ANK - sunt usor de prins, ciar si de o graviduta, ca am dosul greu.

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellis

ANK - sunt usor de prins, ciar si de o graviduta, ca am dosul greu.

..inca sunt sprintena

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ellis, pai Vlada nu era plecat din tara cand ai nascut tu, ca am nascut eu cu el pe 16 (fusese in China pana pe 15)....

Adra, cand veniti la Bz ? Eva e o splendoare, m-as uita toata ziua la pozele ei...

Sophia a gustat azi mamaliga si a intins manutele sa mai apuce ceva... In rest, am inceput sa nu-i mai blenduiesc fructele foarte fin, ca am remarcat ca stie sa mestece. Si i-am promis ca nu ne vom mai stresa cu masa, ca o las sa pape cum vrea, cat vrea....

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

bianca uite am intrat pe site-ul HIPP din Anglia. nu stiu daca la noi se gasesc aceleasi produse, dar aici scrie si ce contine fiecare borcanas...

http://www.hipp.co.uk/products/1_mixed_veg.html

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

eu am incercat sa-i dau azi piure de dovleac cu cartof de la HIPP. dupa prima lingurita a vomat si ce mancase inainte cu 3 ore!!!

asa ca am renuntat la masa de pranz... in schimb se tot uita la maica-mea cum manca pepene galben.. si ce-a zis maica-mea: hai sa-i dam un pic...i-am dat putin iar flacaul meu s-a aruncat pe el ca turcii pe romani!!! si uite asa i-am tot dat, pana am zis hooooooo sa nu i se faca rau!!!

deci, se pare ca am gasit totusi ceva ce ne place muuuuuuult!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mihuta am fost cand ati fost voi in Austria. Mai venim in iulie probabil. Tu pe unde stai in Bz? Bine, nu-i o problema, data trecuta am fost la plimbare in Marghiloman, in parcul ala de la Contactoare si in Crang, bineinteles.

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput