Mamici norocoase de sept-oct 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 6
piolica spune:
andreutac, felicitari pentru bebelina mincacioasa.
28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Boo spune:
Anca iarta-ma dar eu sunt varza cu memoria, uit ce citesc cand trec la alta pagina..
La mine in burta este o revolutie, undeva jos de tot .. oare s-o fi intors si el invers si da din manuta ?? De abia astept diseara sa-l vad
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
andy.p spune:
andreutac felicitari ptr.bblinaa mare si mancacioasa
piolica cred ca vine ploaia spre noi ca e asa de innorat..
26+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
JulyMorning spune:
Boo multam de lamuriri
tzitzi pai la doctor merg, nu asta e baiul. Doctorita mea nu face ea eco, ma trimite. Am facut eco la 22 de s si mai mai am la 33 inca o eco... cum sa supravietuiesc eu atat fara sa-mi vad fasolica, chiar daca o simt la orele de sport zilnic, a?
_
Our future determines our past
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
Boo spune:
July te inteleg, mai ales ca inainte faceam muuuult mai multe eco si acum o distanta de 2 luni mi se pare imensa. Noroc ca eu il mai intercalez pe Pop intre timp
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
tzitziri spune:
July, nici eu nu am zis ca o sa stau pana la 32 de saptamani ....asa ca fiecare cum rezista....dar tu mai ai doar 3 saptamani pana la 33 in timp ce eu mai am mult mai multe...e drept ca oricum noi am fost vinerea trecuta .
Deci ...scapa cine poate..a se citi rezista fiecare cat poate
24+
bebe David
300 spune:
andy_galro, andreutac, felicitari pentru bebei! Asa-mi place cand veniti aici fericite si povestiti ce fac puii la eco...
tzitziri esti scumpa. O sa ne uitam la filmul de la morfo si o sa ne imaginam un bebel cu 200 de grame mai mare peste osaptama, cu 400g peste 2 saptamani, si tot asa.
23+
JulyMorning spune:
Am mai facut acum o sapt o eco Doppler sa vedem circulatia pe artere si chestii d-astea.. si domnului dr H nu i-a fost mila deloc de mine, nu m-a lasat macar o privire sa trag si io la bebelina Si in alta parte nu m-as duce, sincer, cine stie pe la ce medic nimeresc...
_
Our future determines our past
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
ratonelu spune:
andreutac,felicitari pentru bebelina....
piolica,mie-mi plac meciurile...poate acum si mai mult.....pentur ca am putoi in burta...
carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....