Mamici norocoase de sept-oct 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

300, deci o sa traim din imaginatie, nu?....oricum am vazut pe linkul de la inceput cu greutate si centrimetri ca bebe de-abia mai incolo ia asa mult(200 pe saptamana)...acum pune mai putin pe el...ei cred ca "explodeaza" cu cresterea la final...dar e buna ideea ta cu imaginatul..si o sa fie surpriza mai placuta

24+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

andy_galro, andreutac felicitari pentru bebei in grafic.

Fetelor, eu aseara pentru ca m-am plictisit sa tot citesc ce se intampla in sarcina m-am apucat sa citesc despre nastere si momentele de dupa.
Si erau acolo niste poze cu nou-nascuti de nu-mi mai luam ochii de la ei. Incercam sa mi-o inchipui pe bebelina mea si aproape ca-mi dadeau lacrimile. La ultimul ecograf sotul meu a primit pozele si una din ele a pus-o in rama unde suntem noi doi. Mi-a spus ca cu cat se uita mai mult cu atat de indragosteste si mai mult de ea.
Doamne, uneori nu mai am rabdare pana in ziua X dar stiu ca fiecare zi in burtica e importanta pentru ei si astfel ma calmez.

Treceti si voi prin astfel de momente?

23+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

fetelor, cred ca barbatul meu este de pe alta planeta! tocmai ce am descoperit, pina acum a fost normal. Sa mai spuna cineva ca gravidele sint duse cu capul....

Mai devreme primesc de la sora-mea un mesaj intitulat Ar fi vrut doar un al treilea copil. In mesaj imagini cu un cuplu cu doua fetite si 6 bebelusi. Imagini la maternitate, cu copiii in 2 carucioare triple, cu ei acasa... Ii fac forward sotului meu. Nu dureaza mult si primesc un raspuns:
''Sa facem poze in alb si negru, ca sa punem in cadru dupa'' (exprimare franceza, adica sa le inramam)

Eu am ramas masca, ce treaba are faptul ca aia au avut 6 bebelusi cu pozele alb negru???? Nu vedeam legatura! Asa ca am luat la studiat toate pozele acelui cuplu, mare mi-a fost mirarea cind am descoperit in ultima poza a alora ca aveau agatate pe perete niste poze alb negru cu cei 6 bebelusi, plus altele cu fetitele mai mari.

Deci pe el nu l-a impresionat faptul ca aia vor da de mincare la 6 prunci, ii vor spala, culca si cit de greu le poate fi! a, nu! el a vazut tablourile alb - negru si i s-a parut o idee geniala. Cred ca s-a benoclat si la carucioare, hainute, banuiesc ca nu i-au placut ca altfel mi-ar fi spus.
am un super barbat, ce e mai bun trebuie neaparat sa fie pt bebelina lui!
nu va spun cum se benocleaza acum la carucioare pe strada, cum vede toate femeile gravide, cum citeste despre nastere si alte nebunii! ma sperie! glumesc!!!

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eu de fiecare data cand vad bb mic sau ceva legat de mogaldete imi dau lacrimile si ma gandesc cum va fi bb-lina si am impresia ca trece tare greu timpul.Dar asa cum zici cu cat stau mai mult in burtic cu atat mai bine.

26+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

piolica asta e bine ca e interesat si ca vrea ce e mai bine ptr.printzesuca.Al meu deocamdata e interesat doar de dezvoltarea bb-linei,ecograf si alte chestii din astea.Cu carucioare,hainitze si alte lucruri nu se ocupa.

26+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Am uitat sa va spun ca mi-a venit perna de pe siteul recomandat de July si sunt foarte incantata de ea....de perna si de July...aseara am tot tavalit-o (ca eu am somn de ma rotest de 7 ori in jurul axului...impropriu spus, ca acum pot face doar juma de rotatie[:d]) si mi-e greu sa o tarasc mereu dupa mine, dar macar stau si eu comfortabil.

Apropo de dragostea de viitor tatic....saptamana trecuta trebuie sa imi fac programare pentru control....si ii spun alui meu ca ma duc la 2...el ca "pai eu nu pot atunci, pune la 3"...pai ma duc la control, tu nu mai ai ce sa vezi, asa ca pot sa ma duc singura.S-a suparat un sfert de ora ca nu vreau sa il iau si pe el sa fie acolo cu mine, chiar daca sta la usa, asa ca am cedat.Macar acum sutn convinsa ca s-a indragostiti si el de bebelache, chiar daca nu ii sta in fire sa isi declare dragostea

24+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Andreutac, felicitari pt bblina in grafic! Eu plec la masa.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
Originally posted by andy.p

piolica asta e bine ca e interesat si ca vrea ce e mai bine ptr.printzesuca.Al meu deocamdata e interesat doar de dezvoltarea bb-linei,ecograf si alte chestii din astea.Cu carucioare,hainitze si alte lucruri nu se ocupa.

26+bbelina

e bine ca e interesat, dar iti dai seama in ce dilema am fost eu... nu intelegeam ce are una cu alta! si nici nu vroiam sa-l intreb, ca stiam ca e o mica legatura...
oricum m-a amuzat faza asta... iti dai seama ca ma bucur ca se implica!

eu cind am primt mesajul de la sora-mea, nu m-am gindit decit la cit de greu le este oamenilor alora cu 6 prunci si nicidecum nu le-am studiat peretii... plus ca a fost o mare surpriza sa vad 6 prichindei aliniati. sint niste simpatici.

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Khristin felicitari pentru baby boy cu picioruse mari! Ce simpatica e fetita ta!
Angelynna imi pare rau sa aud ca ai probleme, si stai linistita in patut si urmeaza tratamentul ca la odiseea asta sunt numai mamici norocoase si va fi totul bine.
Boo bafta multa la eco diseara!
andy_galro felicitari pentru bebe maricel!
andreutac felicitari pentru fetita mancacioasa!!
Piolica simpatic rau sotul tau, e sigur gravid si el .
300 multumesc de intrebare, suntem tot in santier dar progreseaza baietii, noroc ca sunt muncitori. O singura problema am, ei au zis ca lucreaza de la 8 la 16 dar ne trezim cu ei dimineata la 7:30 cel mai tarziu si sunt chiauna ca iti dai seama ca nu mai pot dormi cand incep sa tranteasca si bufneasca. Eu inainte dormeam pana la 10, acum sunt zombie. De-abia astept weekend-ul sa dorm si eu.

Dupamiaza mergem si noi la doctor sa ii duc rezultatul de la analize - pe care il iau in drum - si cred ca ne mai face si o eco, de-abia astept, mi-e asa dor de bebitza mea. Sunt curioasa daca am ajuns si noi la un kg ca eram mai micute...

27+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Piolica si eu tot la asta m-am gandit prima data cand ai scris cum fac fata la 6 bb-lushi,si abia apoi am vazut ca soyzul tau a vazut si alte lucruri din poza.Mey inseamna ca are un spirit de observatie ff dezvoltat axat si pe detalii.Io una nu ma pot mandri cu asa ceva .
Andreea_and bafta la eco si spor la munci sa terminatzi cat mai repede ca incep eu

26+bbelina

Mergi la inceput