Mamici norocoase de sept-oct 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 5
Boo spune:
300 eu am avut doar atunci cand m-am agitat mult. adica am mers toata ziua prin caldura la vizitat orasul. m-au mai tinut o zi, maxim 2 si pe urma au trecut, n-am mai avut de atunci
July eu nu am fost de la inceput la H. Doar din spatamana 17. Deci am facut atunci, pe urma m-a mai chemat la 22 sau 23 (nu mai stiu exact), urmeaza una la 32 si ne mai vedem pe la 36 sau 37 sa vedem ce si cum. Cam asa procedeaza el, probabil in cazuri normale. Daca ai probleme banuiesc ca te-o chema mai des, nu stiu
Intreba cineva de Bioderma, scuzati dar nu mai stiu cine. Eu am spus ca mi-am luat ieri, un lapte hidratant - Bioderma, Atoderm se cheama. E alb cu albastru, pentru piele uscata si sensibila parca. E un tub mai mare ca poti sa te dai si pe corp si pe fata. Dar mai au si alte game, roz si verzui parca, pentru alte tipuri de ten. Trebuie studiat
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
tzitziri spune:
July, doctorita mea de la Euroclinic mi-a zis ca ne vedem la 32 de saptamanai...dupa ce facusem morfofetala la 22....a zis ca prefera sa ne mai vedem de doua ori pana atunci pentru control pe masa, dar nu eco. Si cand mi-a vazut reactia a zis ...bine, la 31
Deci eu cred ca e normal sa nu iti mai zica de nici o eco....acum bebe doar creste in sinea lui acolo.....ceea ce nu inseamna ca nu imi mai fac o programare pe la 28-29 de saptamani.......desi sper sa rezist
24+
bebe David
andreutac spune:
Hello fetele!
Am aterizat si eu de la eco morfo. Totul este f bine, bebelina mea era la ora de masa, inghitea de zor lichid,nu s-a lasat deranjata pentru poze artistice, drept pt. care dr-ul a masurat-o pe toate partile in 2d. Avem 680 g, toate masuratorile corespund cu varsta sarcinii, IR-urile ok. Ce sa mai ... am mai trecut un hop.
Andy_galro, felicitari pt bebe grasunel!
Bafta tuturor fetelor care merg azi la eco!
Andreea
24+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!
anca81 spune:
quote:
Originally posted by Boo
Intreba cineva de Bioderma, scuzati dar nu mai stiu cine. Eu am spus ca mi-am luat ieri, un lapte hidratant - Bioderma, Atoderm se cheama. E alb cu albastru, pentru piele uscata si sensibila parca. E un tub mai mare ca poti sa te dai si pe corp si pe fata. Dar mai au si alte game, roz si verzui parca, pentru alte tipuri de ten. Trebuie studiat
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach
Eu intrebam, Atoderm e foarte bun pentru pielea uscata si il prefer si pentru faptul ca nu are parfum. Trebuie sa-mi iau si eu ceva din gama asta, insa special pentru fata.
O burtica mititica
28+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
andy_galro spune:
andreutac felicitari pentru fetita in grafic!!! Super!
25+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
anca81 spune:
More good news! Andreutac, felicitari!
O burtica mititica
28+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
piolica spune:
la Budapesta ploua cu galeata, iar mie mi s-a facut un somnnnnnnnnnn. m-as cam duce acasa sa ma culc cu bebelina.
ratonelu, nu sint microbista, insa am un sot microbist (si jucator de fotbal pe post de portar). iar tata e si mai microbist, asa ca ma uit si eu la meciurile Romaniei sau Frantei, altfel nu ma uit.
28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
maryb spune:
andreutac, felicitari pentru bebelina in grafic.
maryb 20+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
angelynna82 spune:
Multumesc pentru urarile voastre.
Ma duc ca am niste plati de facut si vorbim mai pe dupa amiaza.
pupici la toate fetele
23+
Bebe
Eco
tzitziri spune:
Andreutac,felicitari pentru bebelina grasuta.
MA intreb cand nu o sa mai mergem decat rar la eco, dupa morfofetala, ce o sa ne facem?
24+
bebe David