Mamici norocoase de sept-oct 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 20
danucu spune:
quote:
Originally posted by piolica
Danucu, super pozele de la Venetia! mi-au placut pozele panoramice din Piata San Marco si cea cu gondole! eu inca nu am reusit sa ma prind cum pot sa prind pozele intre ele ca sa le fac panoramice.... mai studiez.
pupici.
vorbind de poze, Mimihoo tu pe unde esti?28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Piolica, la noi le face aparatul singur. Inainte aveam alt aparat foto si le faceam noi folosind un program special. Sotul meu lucreaza in domeniu (machine vision) si gasise un program, insa era multa munca si trebuia sa fii foarte precis. Daca esti interesata pot sa-l intreb pe sot de crack
25+
danucu spune:
quote:
Originally posted by bitza2008
OOO, asa deci, Danucule, botosaneanca de-a mea esti!Poze nu am nici un curaj sa pun ca voi toate sunteti slabe si sexy si eu...
Nici eu nu gatesc romaneste, ci mai fac cateodata niste adaptari olandeze la mancarea romaneasca.Oricum, mancare romaneasca cu ingrediente olandeze nu prea iese. Dar acum m-au zapacit fetele cu papanasii!!!
Branza eu mananc la greu, m-am dat dupa olandezi, si Cottage chese-ul
(Hutten Kasse) de la Danone imi place tare.29+
LUCAS
AMR 11 saptamani!!!
Eu vreau sa vad poze cu tine.
Please... Tu vei fi curand acasa si te vei putea alinta cu tot ce vrei tu.

Hai ca nu mai citesc ca mi s-a facut si mie o poooooofta de papanasi.
La gogosi mai sper dar la papanasi... never.
25+
AmandaR spune:
Fetele 
Nu am apucat sa citesc tot din urma asa ca nu stiu daca Musette a rezolvat cu medicul ei de familie sau nu. Sper ca a rezolvat. Voiam doar sa va spun ca in general medicii de familie nu dau prenatalul inainte de 32 de sapt fiindca sunt mamici care nasc si dupa ce au implinit 41 de saptamani. Am vazut destule cazuri in spital, erau monitorizate si daca nu a vrut bebe sa iasa pana la urma le-a facut ceza. Dar, medicul de familie iti da mai repede de 32 de saptamani prenatalul daca duci recomandare de la medicul gine ca tre sa intri in prenatal mai devreme. Ca probabil atunci se presupune ca daca depasesi 84 de zile iti face ceza(asa ma gandesc eu
)Deci daca nu vor nicicum medicii de familie sa va dea mai devreme prenatalul creti de la medicul gine recomandare, ca sigur va da.
In ce priveste faptul de a intra in prenatal mai tarziua, sigur se poate. Mai tarziu ppti cand vrei tu, mai ales daca castigi mai mult decat cei 800 de ron. Ca atunci intri la 800 de Ron doar dupa ce au trecut cele 126 de zile si intre timp iei 85% din salariu. Iar daca e sa mergeti la comisie nu e mare scofala, doar ca trebuie sa mergeti o zi la spital, de acolo va da conc si un formular care trebuie vizate de comisie. La mine a mers sotul si la mjoritatea merg sotii.
Gargarita, 

La multi ani cu fericire pt ieri!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Scuze sunt putin in viteza, doar am vrut sa va spun ce solutii stiam eu.
toate gravidutele
20+ 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pr_.png
300 spune:
felicitari musette pentru bebe si pentru reusita cu concediul. In legatura cu medicamentele, mai bine este sa scapi de infectie, asa ca ia ampicilina, ca e OK. Eu am luat pe la 3 luni zinnat, ca nu mai sunt sensibila la ampicilina. E mult mai tare si am luat doze mici, timp de zece zile. Cu succes, desi oricum ramai cu o oarecare jena o vreme.
23+ 
piolica spune:
quote:
Originally posted by danucuquote:
Originally posted by piolica
Danucu, super pozele de la Venetia! mi-au placut pozele panoramice din Piata San Marco si cea cu gondole! eu inca nu am reusit sa ma prind cum pot sa prind pozele intre ele ca sa le fac panoramice.... mai studiez.
pupici.
vorbind de poze, Mimihoo tu pe unde esti?28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Piolica, la noi le face aparatul singur. Inainte aveam alt aparat foto si le faceam noi folosind un program special. Sotul meu lucreaza in domeniu (machine vision) si gasise un program, insa era multa munca si trebuia sa fii foarte precis. Daca esti interesata pot sa-l intreb pe sot de crack25+
ar fi super sa-mi spui numele programului pe care il folosea.

28+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
piolica spune:
burtici, va pup. eu ma duc acasa! 
28+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
dyanira spune:
Salutare burtici!!!
Nu am apucat sa citesc din urma dar sper ca sunt numai vesti bune de la gravidutele care au fost la eco si maine si poimaine vor fi tot asa doar vesti ffff bune de la burticile care urmeaza sa mearga la eco.Apropo si noi mergem sa il vedem pe Bobo la eco vineri ca nu l-am mai vazut de 1 luna.De abia asteptam sa vedem cat de mare a crescut acum o luna avea 877g acum cred ca a depasit 1 kg.
Burtici , am o mare problema de ieri am din nou niste arsuri groaznice orice as manca!Spuneti-mi va rog un remediu dar fara lapte ca asta nu merge
.Sau de ce alimente sa ma feresc ca sigur sunt alimenet care provoaca arsuri puternice!
Diana
28+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
dyanira spune:
Ieri trebuia sa schimbam si semnatura!!!29 ssaptamani oauuuuu....
M-am uitat la tickeru meu si am vazut ca au mai ramas doar 76 de zileNu imi vine sa cred ce putin!!!!!!!!!!
Diana
29+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
andy.p spune:
Dya pentru arsuri poti lua Rennie si sa nu mananci prajeli.
Uau mai ai putin .
26+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)