Mamici norocoase de sept-oct 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 21
aly_c20 spune:
buna , fetili
yupiii...l am vazut pe cel mic, dar el nu a vrut sa ne vada:)), a stat numai cu funduletul la noi:P...oricum e un scump si un grasoi:))
nu mi vine a crede ce grasoi am in burtica 1213+/-177g.
Azi am schimbat semnatura,,,insa nu prea mai stiu de ce sa tin cont , pt ca si bblul meu e ca al evei, creste de la o eco la alta cu cate o saptamana:))
dupa eco de azi ar avea 29 sapt si 2 zile...dar eu am sa socotesc in continuare dupa UM.
multumesc ca v ati gandit la mine
va pup pe toate
27+
Sebi
http://md.lilypie.com/O77np3.png
felicic76 spune:
alexa si mami: ce program ai maine?
hai la un suc (ser ca vii cu papanasii, da?)

mussete: felicitari pentru bebelin, ai fost si la drT?
aly_c; felicitari pentru grasoi, parerea mea este ca dupa 38 sapt sa te astepti la un bebelin sanatos si grasan, bebe o sa vina cand va vrea el

Vasile
21+
bibinika
foto
aly_c20 spune:
aaaa...am uitat sa va zic ca bbl meu e cu capul in jos-orientare cefalica si are cordonul o data in jurul gatului...eu sper sa nu fie asta o problema:(
lamuriti ma si pe mine, va rog, ce e cu IR...ca e pt prima data cand vad asa ceva
IRo=0,59
IRc=0,7
merci 
27+
Sebi
aly_c20 spune:
felicic!
toate o sa avem bbi grasoi si sanatosi si la termen:P
27+
Sebi
Nerantula spune:
Musettepink, ce mari sunteti! Felicitari! 

Au inceput bebelusii nostri sa fie Feti-Frumosi, sa creasca ca din ... lichid amniotic
. Bafta sa scapi cat mai repede de infectia aia, sa bei multe, multe, multe lichide!
Laureta, felicitari pentru primul kilogram! 

Ai grija cu cicatricea aceea, sa pastrezi tot timpul zona hidratata, zic si io, ca sa nu intinda pielea mai mult decat si asa se intampla ...
Andy.p, Ratonelu, Bitza, CD27, Alina (mami)

Danucu, multa bafta la examen! Bebe o sa-ti fie talisman norocos! 
CD, botezul il facem pe 25 octombrie, am vrea sa nu se faca prea frig afara sau sa intram in postul Craciunului.
Aly, felicitari pentru voinicel, ce mare mi se pare! 

. Nu te stresa cu cordonul, mai are timp sa se desfasoare! Iar DPN-ul te sfatuiesc sa-l consideri pe cel de pana acum, ritmul de crestere e foarte diferit, plus ca acum abaterile la masuratori pot fi destul de mari, datorita pozitiei si miscarilor lui bebe.
, bafta vineri la eco, o sa vezi ca are bebe mult mai mult de 1kg, o sa fie o surpriza foarte placuta!
25+ 
Haiduc iubit
aly_c20 spune:
buna dimineata, burtici:)!
azi dimineata va dau eu cioco calda!
am reusit si eu sa va citesc, tare harnicute mai sunteti!
musette, felicitari si tie pt bb grasoi, vad ca suntem in aceeasi sapt!In legatura cu infectia, stai linistita!bea cel putin 2,5 l lichide pe zi, daca se poate fara sucuri ca cica concentreaza urina!si ia si ampicilina!
eu am avut o infectie grava in sapt 7, am facut antibiotic la greu!nici nu as fi vrut , mai ales ca era primul trimiestru, dar am preferat sa risc, decat sa fac avort!si acum am un bb sanatos si grasoi:)).
bitza, din bt esti?si eu la fel, da m am stabilit in is dupa ce am terminat fac si m am casatorit c un iesean, care ma necajeste ca mi a facut buletin de oras:))
va pup!
o zi frumoasa, la toate!
27+
Sebi
andy.p spune:
"Neata !Va invit si eu la cafelutza cu muuult laptic.
Aly felicitari ptr.bb grasunel si maricel

26+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
Boo spune:
Neata !! Am incercat sa va scriu aseara dar cred ca nu mi-a mers netul .. sau nu mergea site-ul. Ma rog
Am fost la eco aseara si acum ma simt mult mai bine !!!!! Avem 1323 gr +/- 193 .. ce mult mi se pare acum
Nu s-a intors cu capul in jos, aseara era cu capul sub coastele mele, cred ca de asta ma durea pe mine cand ma lovea ieri, dadea cu picioarele numai in vezica si in col. Placenta posterioara (ce inseamna asta ??) Colul e 3.1 cm.
IR stanga = 0.42 cu rezistenta normala
IR dreapta = 0.61 cu rezistenta crescuta
Astea habar nu am ce sunt si ce inseamna rezistentele.. 
In rest, totul e ok. A incercat sa ii faca poza la fata dar nu prea s-a lasat pozat. Isi tot baga manuta in fata. Avea foarte multa treaba oricum, cat am stat la eco a mancat aproape non-stop, sau isi povestea ceva ca tot dadea din gura. Pop ne-a spus ca avem un bebe foarte expresiv si ca dupa figura pare o persoana foarte vesela ![]()
Am si ras de el cu totii ca la un moment dat era cu cordonul in cap si a zis dr ca arata ca un pasa cu turban .. drept urmare s-a cam bosumflat (cred ca de aici concluzia ca e expresiv
)
Aseara am reusit sa vad cateva poze pana sa cada netul. Piolica esti tare draguta cu burtica si ti-am admirat casuta. Danucu te-am admirat ce silueta ai ...
abia ti se vede burtica. In rest n-am mai apucat sa vad si de la servici n-am acces la site-uri cu poze 
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
andy.p spune:
Boo felicitari ptr.bb expresiv.Ce dragutz sa stea cu cordonul in cap
.A vrut sa va arate ce stie el mai bine sa faca.
26+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
anca81 spune:
'Neata fetele! N-am putut sa dorm prea bine, ma doare tare rau in partea dreapta imediat sub coaste, cred ca ficatul
, am observat ca de 2 zile ma doare incontinuu, mai ales noaptea.
Musette, Bitza, Laureta si Aly_c20, felicitari pentru bebelushii grasunei
. Astea da vesti bune!
Danucu, bafta multa la examen, iti tin pumnii sa-l iei cu brio. Foarte dragalasa burtica ta!
Nerantula, felicitari pentru noua achizitie, sa o stapanesti sanatoasa. Poate ne pui niste poze cu mobila lui Gruia, pls 
Musette, deci ai convins medicul sa-ti dea prenatal, bravo! Ampicilina e safe si indicata in infectii urinare, am luat si eu 5 zile intravenos cat am stat in spital.
Sunt cam suparata, mi-a rupt cineva oglinda din dreapta la masina, este efectiv smulsa din loc, nu stiu cine n-a incaput de ea. Trebuie sa merg in service sa vad cat costa una noua. Ma enerveaza la culme chestiile astea. Masina e parcata chiar in fata blocului meu, intre alte doua masini, intr-adevar stationeaza de luni de zile pentru ca n-am putut iesi din casa dar chiar nu inteleg cum s-a intamplat. Offfff...
Edit: felicitari Boo pentru Alexandru cel grasunel si expresiv! A luat bine de tot in greutate 
O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas