Mamici norocoase de sept-oct 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Danucu ma bucur ca esti bine si ca ai intrat sa ne dai vesti.Vazut burtica cea micutza si dragutza

26+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

pai se poate, eu dorm si voi zumzaiti!!! harnicutzelor!
musette, laureta, felicitari pt bblushii in grafic!
bitza, f misto sistemul lor! cam asa sunt si eu, mai nesi, nu ma gindesc decit ca la prima sarcina totul a fost bine si acum nu are de ce sa nu fie tot asa.
danucu, ma bucur ca ti-ai facut putin timp sa ne dai vesti bafta la exam! frumoase poze! parca, parca semeni a de burtica vb

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

laureta felicitari pentry baby
danucu bafta la examen

26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

quote:
Originally posted by piolica

Danucu, ce ma bucur ca ne-ai dat vesti. Am vazut pozele, se vede burtica mititica si dragutza!
Ce frumoase sint pozele de la Venetia, iubesc acel oras... ce amintiri placute am de acolo!
Multa bafta la examen!

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

He,he, de-acum nu mai e asa de mitica. Da, a fost super excursia la Venetia, a fost primul weekend cu soare pe anul asta si am profitat din plin. Daca vrei sa vezi mai multe poze din Venetia uite
AICI

Te pup.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

nerantula felicitari pt toate realizarile!!!
reteta de papanasi pt andreea_and: 4linguri brinza vaci se amesteca cu 3linguri gris, 3 oua, un virf de cutit de bicarbonat de sodiu. se omogenizeaza bine si se lasa sa se odihneasca 15-20min, dupa care se adauga 3linguri faina. in apa fiarta in clocot si sarata se pun sub forma de galusti, cu lingura si se lasa pina se umfla si devin usori. se scurg in strecuratoare si se trec pe sub un jet de apa rece. separat intr-o tigaie se calesc citeva linguri de pesmet cu 1-2 linguri zahar si citeva pic de ulei. papanasii se tavalesc prin pesmet, se scot si se servesc cu smintina si pudrati zahar vanilat

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Mami de Alexa...ce-mi faci tu mie cu papanashii aia...Acum da o reteta cu ingrediente care se gasesc aici in comert!!Ma ai pe constiinta, sa stii!

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bitza2008

Danucu, tocmai ma gandeaqm la tine ca vb fetele de papanasi si eu aici cumpar Cottage chese ca inlocuitor de branza de vaci, dar nu cred ca ies papanasi in veci...si ma gandeam, oare fetele din BeNeLux(danucu, Monyca) ce folosesc?
Multa bafta la examen!
Eu aici nu aveam de ales..imi supraveghea ginecologul sarcina doar dak erau pb...oricum, dpdv medival e maaare diferenta intre Belgia si Olanda.
Am vazut si pozele, esti la fel de sexy si ai o burtica micutza

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

bitza, eu gatesc foarte putin romaneste (m-am obisnuit cu bucataria de aici si gatesc asa). Iar branza de vaci ca a noastra chiar nu am gasit nicaieri. Mie-mi place la nebunie prajitura cu branza dar de cand sunt aici nu am mai mancat. S-a deschis la BX un magazin cu produse romanesti, am fost acum cateva saptamani si am fost impresionata. Chiar daca nu gasesti tot ce ai vrea sunt totusi suficiente produse. Am gasit smantana adevarata dar branza nu am vazut. Am sa mai trec pe acolo cand mi se mai face dor de produse romanesti.

Eu locuiesc la 5 minute de o maternitate dar acolo trebuia sa merg pe sistemul cu moasa si am lasat-o balta, am ramas la doctorita mea cu care ma simt in siguranta si-mi place. Fusesem o singura data la intalnirea cu moasa si nici macar nu ma controlase, eram in saptamana 6-7 si sangeram. Cred ca am avut eu ghinion. Spitalul la care voi naste acum e mai departe de casa, sa speram ca voi ajunge la timp dar cum la primul copil travaliul dureaza mai mult cred ca va fi ok. M-as bucura totusi sa nu ma ia durerile cand e aglomerat, mai bine sa fie in timpul noptii.

Te pup si drum bun in tara. Cu tine cand vedem poze? Sa stii ca eu tot botosaneanca sunt.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Danucu, super pozele de la Venetia! mi-au placut pozele panoramice din Piata San Marco si cea cu gondole! eu inca nu am reusit sa ma prind cum pot sa prind pozele intre ele ca sa le fac panoramice.... mai studiez.
pupici.

vorbind de poze, Mimihoo tu pe unde esti?

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Andy.p, alexa si mami, CD27, multumesc, va pup.

Acum merg spre casa, mai intru pe seara sa va mai citesc.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

OOO, asa deci, Danucule, botosaneanca de-a mea esti!Poze nu am nici un curaj sa pun ca voi toate sunteti slabe si sexy si eu...
Nici eu nu gatesc romaneste, ci mai fac cateodata niste adaptari olandeze la mancarea romaneasca.Oricum, mancare romaneasca cu ingrediente olandeze nu prea iese. Dar acum m-au zapacit fetele cu papanasii!!!
Branza eu mananc la greu, m-am dat dupa olandezi, si Cottage chese-ul
(Hutten Kasse) de la Danone imi place tare.

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

Mergi la inceput