Mamici norocoase de sept-oct 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 18
gargaritza85 spune:
bitza
stai linistita ca totul o sa fie bine, ai un bebe sanatos tun si tu esti bine...nu ai de ce sa iti faci probleme 
21+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
andy.p spune:
Laureta cam asa a decurs si la mine prima cezariana.Si intr-adevar cand te ridici prima data e cel mai greu ,dar apoi e mai bine.Eu cred ca si acum tot anestezie totala voi face nu sunt destul de curajoasa pentru cealalta.Mie nu mi-a masurat cicatricea ,ci mi-a zis ca im functie de gardul de maturare al placentei vom hotari cand va fi.
Nici eu nu sunt ff cuminte ,dar sunt deja in concediu asa ca ...nu fac asa mare efort.
26+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
bitza2008 spune:
Nerantula, felicitari pt achizitii!LAsa cantarul ascuns ca n-are rost sa-ti strici buna dispozitie!
Mussette, felicitari pt bebe de 1200g! Baiat mare are mama!
Laureta, felicitari pt printesa!Oau, numai vesti bune azi!
Asa sa fie mereu!!
29+
LUCAS
AMR 11 saptamani!!!
gargaritza85 spune:
mussette, laureta felicitari pt ingerasii vostrii care se fac din ce in ce mai mari, multa sanatate pt voi si pt bebici.
ma duc sa ma imbrac..iesim cu tati al nostru la plimbare
burticilor
21+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
bitza2008 spune:
andy.p, laureta..va multumesc!
gargaritza, chiar nu-mi fac pb, sa stii...cand ajung in tara ma apuca paranoia!Daca ii zic doctoritei ca ma doare putin intr-o parte..imediat no spa&co si...iminenta de avort!Aici cand ii zic ca ma mai doare intr-o parte imi zice ca s-a marit uterul si bla, bla!Plimbare placuta!!
29+
LUCAS
AMR 11 saptamani!!!
piolica spune:
quote:
Originally posted by musettepink
Helloooooooo!!!!!!!!!
Sunt VICTORIOASA,AM INVINS!!!!!!!!!!!
Bine ca m-am umplut de spume si am facut drumuri la greu dar important e ca sunt victorioasa!
Am fost si la o mica ecografie ca sa vedem exact data nasterii si avem si noi 1200kg!!!!!!!si stam cu capul in jos!!!!!!!!!!!!!
musette, ai fost o dulce!!! Luca are o tona si 200 de kg!

28+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
danucu spune:
Bine v-am regasit fetelor!
Si bun venit celor noi. Eu va spionez cand am timp, sa stiti, cu scrisul am tot amanat si iata ca iar a trecut timpul.
Anca, scumpa, nu v-am uitat deloc doar ca zumzaiti atat de mult (ceea ce e foarte bine) ca nu reusesc sa va mai citesc. Joia viitoare am un examen de management si ma pregatesc putin pentru el desi e in flamanda si-mi va fi cam greu dar fac si eu eforturi. Examenul nu e asa important dar daca il iau primesc timp de 5 ani cam cu 50 de euro mai mult in fiecare luna. Avand in vedere ca eu nu sunt flamanda si de obicei trec doar 30% dintre candidati nu-mi fac mari sperante dar ma rog fac si eu ce pot. Era mai bine daca puteam sa-l dau in franceza.
Eva, am vazut ca si tu ai intrebat de mine, te pupic dulce si va urez Felicitari pentru casa noua. I miss you too, promit ca dupa examenul asta va scriu mai des.
Piolica, aici sunt si ti-am admirat si burtica, ce frumoasa e si ce a crescut in ultimul timp. Si la mine a inceput sa creasca. E foarte simpatic sotul tau cu ideile pe care le are, o sa fie un tatic super.
Eu sper sa intru mai mult din iulie si am sa scriu mai des, sper sa nu va suparati pe mine ca scriu asa rar. Ma gandesc la voi si incerc sa va citesc atat cat imi permite timpul si sa fiu la curent cu noutatile.
Eu habar nu am daca am contractii sau nu (apropo de discutia voastra), uneori ma mai doare burtica dar ma gandesc ca e de la digestie. Uneori mi se intareste si-mi spun ca sunt balonata, doar de cateva ori parca am simtit muschii burtii contractati.
Mi-ati facut si mie pofta de gogosi,
aici undeva aproape de noi e o piata sambata unde uneori vand si gogosi. Yamiiii, cred ca am sa trec pe acolo sambata asta. In ultimul timp ma ating de dulciuri mai mult decat trebuie.
Andy, felicitari pentru bebe. Waw, oare al meu tot atat o avea, ca sunt de aceeasi varsta bebii nostri ?
andreutac, musettepink, laureta, felicitari si voua pentru bebe in graphic, mult noroc si sanatate in continuare.
bitza, bafta la control. Ce ma bucur ca nu am mers pe sistemul asta cu moasa, cred ca as fi innebunit. Eu merg la ginecolog o data pe luna si imi face si control si ecografie + inca de 3 ori la spital pt. cele 3 ecografii morfologice din fiecare trimestru (acolo are doctorita un ecograf mai performant) + analizele obligatorii in sarcina (mai multe au fost in trimestrul I).
Astazi am facut testul de glicemie iar de ieri am inceput cursuri prenatale(gimnastica prenatala)cu un kinezist. Voi mai merge peste doua saptamani, apoi ea e in concediu, apoi eu la o conferinta asa ca vom reincepe la sfarsitul lunii iulie saptamanal si vom termina undeva pe la mijlocul lui septembrie. Ea va fi prezenta si la nastere ca sa ma ajute, cica. Cursurile le fac in grup, puteam sa aleg sa le fac si singura dar e mai placut asa. Deocamdata mi s-a parut cam devreme pentru mine ca eu nu ma gandesc inca la nastere propriu-zis, celelate fete erau in lunile a 8a si a 9 a. Chiar ma simteam complexata ca burta mea era mai mica decat a lor desi cand sunt numai eu cu mine mi se pare mare.
Am uitat sa spun ca aici se obisnuieste sa se faca o lista de cadouri care se lasa la un magazin si familia sau prietenii pot sa aleaga un cadou de pe lista pentru bebe. Trebuia facuta acum in luna a 6 a pentru ca unele produse trebuie comandate, am facut-o, am depus-o la magazin, in felul asta m-am lamurit si eu de ce produse am nevoie si cam cat costa. Nu am cumparat mare lucru pana acum, la inceputul lunii iulie vom cumpara tot ce e necesar pt. mine si bebe. Doar camera si carutul sunt comandate si am mai cumparat cateva chestii mici: body's, paturica, etc.
Am mai pus si cateva poze cu burtica pe net: Baby Inside Din saptamana 19 voi nu m-ati mai vazut. Sa-mi spuneti daca a crescut, raportez 4 kg la 25 de saptamani. Ultima e facuta chiar in weekend.
Va pup pe toate fara exceptie. 
Pe curand.
25+
piolica spune:
Danucu, ce ma bucur ca ne-ai dat vesti. Am vazut pozele, se vede burtica mititica si dragutza!
Ce frumoase sint pozele de la Venetia, iubesc acel oras... ce amintiri placute am de acolo!
Multa bafta la examen!
28+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
bitza2008 spune:
Danucu, tocmai ma gandeaqm la tine ca vb fetele de papanasi si eu aici cumpar Cottage chese ca inlocuitor de branza de vaci, dar nu cred ca ies papanasi in veci...si ma gandeam, oare fetele din BeNeLux(danucu, Monyca) ce folosesc?
Multa bafta la examen!
Eu aici nu aveam de ales..imi supraveghea ginecologul sarcina doar dak erau pb...oricum, dpdv medival e maaare diferenta intre Belgia si Olanda.
Am vazut si pozele, esti la fel de sexy si ai o burtica micutza
29+
LUCAS
AMR 11 saptamani!!!
CD27 spune:
musette felicitari pentru bebeu , 1200 super 

o avea si Mikul meu 1000
Nerantula, felcitari pentru achizitii si mai ales pentru restaurant (cand faceti botezul?)
gargaritza tu esti o fericita din ce scrii aici, eu am platit absolut toate analizele de la inceput si pana acum (nu ca as fi mai facut eu ceva analize de curand
), am avut trimitere de la medicul de familie la inceput pentru toate analizele, la un centru au zis ca au terminat banii, la Cantacuzino m-au tinut sa astept cu bon de ordine timp de o ora apoi au zis ca trebuie sa platesc toatae analizele, m-am enervat rau si am plecat la un centru privat, in 10 minute am facut tot, am platit si am plecat ca ma astepta lumea cu interes la muni 
Asa ca eu as desfiinta sistemul asta de asigurari de stat unde, eu una, platesc degeaba 
26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/