Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 16
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Salut!! si poftiti la
Noi ieri am comis si pasul cel mare: am plecat la plimbare cu amandoua fetele.. singura!!A fost ok si chiar ne-am distrat si cel mai important am reusit sa le tin pe amandoua sub observatie(mai ales pe caprita de Sofia).
Miss P sper sa fie azi ziua Z pentru tine si cine mai doreste sa isi tina puiul mai repede in brate!!
Super anuntul- pagina de revista!!!, mi-ati dat si mie microbul...poate apuc sa fac ceva pentru botez.
Simonacip am tot uitat sa iti spun ce baieti frumusei ai.., m-ai omorat cu pozele cu Matei in camasa..o sa aiba multe pretendente!!
DanaH deci si voi va ganditi la bebe nr 3.. incepusem sa cred ca noi suntem singurii nebuni.
Cleo cum mai merge cu lapticul? Ceva semne de imbunatatire a situatiei?
Gabitzam nici Sofia nu a luat suzeta, Sabinei i-o mai oferim ( nu o place prea tare dar cateodata e necesara) si din cand in cand o mai accepta; dar vorba ta nu as vrea sa fie prea atasata de ea sa ajung sa se trezeasca noaptea ca i-a scapat suzeta din gurita.
Alina_anto multa sanatate atat tie cat si Scortisoarei..
Cam asta imi aduc acum aminte ca voiam sa zic in conspect.. o zi buna tuturor si cat mai putini colici!!
Cami - mami dede mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
multumim de cafea, chiar am nevoie.
Cu sanii, unul e mai rau. s-a inroshit o portiune. La 12 ne vine asistnta acasa. Asha ca alaptez numai pe partea cealalta, ca aici urlu de durere, nu rezist mult cu fata, si pun pompa si golesc tot, si apoi gheatsa. Is varza de oboseala, va dati seama ca dupa alaptat, mai stau 30min sa golesc sanii, apoi ma spal, dat cu crema, pun gheatsa, si mai adorm 1 ora, ca aproape au trecut alea 3 ore pana la urmatoarea runda.
A scazut simtitor cantatitea de lapte, acum nici lichide nu beau, de obosita sunt varza, am plans ieri cot la cot cu fifitsa, de mancat abia aseara am mancat juma de pizza, am slabit in 48 de ore 2 kile. Am chemat pe verisoara mea la mine, dar ce sa fac, ca nu accepta bibe... ca din ce mulg, ar fi de 1-2 mese, si sa dorm si io... brr.
Macar o sa vina sa imi stearga praful nesters de la Craciun
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra povestea nashterii
YLARI spune:
Bravo, Magne!!!
Refacere rapida, bebe mancacios, necolicos, etc, toate bune!!!

Miss, ne rugam sa vina bebe repede si la tine sa pui pozele pe anuntul tau de nastere!!! Pupici si sa fie sanatos, ca de zodie... m-am lamurit eu, nu e nicio regula, conteaza firea omului si educatia de acasa si sunt sigura ca orice zodie ar fi, Daviducu o sa fie super om, am incredere in tine. merci ptr compasiune, bag 

pentru tine!!!
Alina, sper sa treaca repede zilele acestea in care Sara are "interzis" la tzitzi... stiu cum e, macar tu mai ai o speranta... Eu si acum cand o iau pe bebeluna in brate o cauta pe tzitzi si mi se rupe inima cand stiu ca nu mai am nimic... Ma simt... stearpa, goala, nu stiu cum sa explic sentimentul. Tare mult as fi vrut sa ii dau saracutza laptic cat mai mult... Daca am fost prostanaca si m-am ofticat din toate prostiile si am plans... Data viitoare o sa stiu sa le trag peste nas la toti care ma supara, doar la bebe meu sa ii fie bine. De retinut treaba cu supraincalzirea. Si eu tot in body cu maneca scurta o tin dupa ce se incalzeste afara. Momentan are si niste pantaloni scurti pe ea (ieri i-am pus niste chilotzei cu volanase - era asa de haioasa!!!!)
DanaH - femeia fantastica, iti tin pumnii sa te descurci repede in scurta ora pe care o ai la dispozitie dimineata... My God, eu ma gandesc cu groaza cum va fii la urmatorul. Sper sa fie bebeluna cuminte si intelegatoare. Vreau sa fie peste 2 ani (din cauza cezarienei) nu stiu cat de intelegatoare va fii mititica... Ei dar ne ajuta Doamne Doamne, sunt convinsa.
Pupici la fete.
Eu n-am avut somn (ce inseamna sa dormi un pic la pranz - m-am intins langa fata ieri dupa ce am venit de afara) si am sterilizat, spalat, fiert apa (mie asa mi-a zis pediatrul sa fierb apa plata ptr formula, voi faceti la fel?)
Fetelor, mai este cineva printre noi care da la bebe numai formula (ca eu ma simt ca un
) Nu ca daca ar mai fi cineva m-as simti mai bine dar... n-as mai fi singura... nu stiu cum sa explic si nu e vorba nici de capra vecinului. Sunt tare trista din cauza asta... Toata lumea face o fatza cand aude ca nu dau san... parca sunt eu de vina... ok, poate sunt un pic, dar ... Nu stiu... ma rog...
Pupici multi. Abia astept sa iesim iar afara. Mi-am gasit si niste maieutze, ca m-am bronzat un pic (ca tractoristii) si sa profit mai mult de soare...
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
simonacip spune:
neata fetele!!
Magnetism, bravo, sa-ti traiasca grasanelul, sa fie cuminte si fara colici. Refacere rapida tie!!!
Alina, oof, bine ca ati scapat, o fi fost si ea incalzita, oricum, cind ii iei din fundulet temp tb sa-i sczi 4 unitati..poate totusi n-avea febra asa mare...Si MAtei e caldut de multe ori, dar nu vreau sa ma stresez cu termometrul..Nu inca
Si eu stiam, ca si acheca poti alapta in an cazuri cind iei antibiotic..SI eu am alaptat in spital si am luat augumentin...Sa dea DUmnezeu sa nu se dezvete Scortisoara de san si sa pape de la mami in continuare..
DanaH, succes sapt viitoare la control si vaccin.Marti mergem si noi la vaccin si deja am emotii..bine ca-l luam pe cel cumparat, poate scapam fara reactii..
Miss, hai ca mai e putin si la tine, Doamne AJuta!!O sa fie bine sunt convinsa ca n-o sa ai probleme la nastere. Mie din experienta mi-e clar ca la nastere naturala psihicul cintareste muuult, tu stai bine la cap asta ..

Doloress, pupam Patrick voinicelul, sa nu mai aiba colicutzi.
Ylari, bravo iubita, plimbarile afara fac cel mai bine lui bb, ca sa nu mai vorbim ca te relaxwzi si tu...Vreme buna sa avem..
Cami,
esti de admirat cu ambele fete afara, mie mi-e greu uneori cu david care-i mai mare ca Sofia, cind plinge bb el intelege mai greu ca tb sa stam pe banca, sau sa mergem acasa, etc...Sofia e ascultatoare si intelegatoare?? Oricum, fetele sunt altfel...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Cleo, saraca de tine...stii ce ma intreb dc a scazut productia de nesomn, nehidratare..totusi de ce tee mai doare sinul? s-o fi inflamat deja??Sa ne tii la curent, eu cred ca o sa fie bine...noi mereu amplificam totul. Doamne Ajuta!
ylari si eu fierb apa, chiar dc e plata...si la david am fiert-o
Nu te mai stresa in plus si pt ca nu alaptezi, atitia copilasi au crescut f. bine cu formula, stai cuminte si linisteste-te, ca-i transmiti fetei starea ta...Nu e vina ta ca a fost asa pana la urma, dar nici tragedie nu e
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
simonacip spune:
Sa stiti ca si eu am un stres cu bb...Eritemul alergic. Cind s-a nascut avea pielea rosie rosie, acum deja s-a mai dus dar a ramas asa marmorata, mai ales la frig. Dr a spus sa-i dau calciu , ca e din cauza eritemului alergic..Totusi cind ii va trece, ma streseaza ingrozitor, sper sa nu fie nimic. off. sapt viitoare cind merg la vaccin o mai intreb, poate voi merge la un dermatolog totusi, nu vreau sa-mi reprosez ca nu fac tot ce tb...Ooof
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
YLARI spune:
Cred ca azi e urat afara............

YLARI
Simonix spune:
Fetelor ;)
Gata cu povestea nasterii (e cam lungutza
) Dedicatie speciala pentru Miss hihi - sa nu iti fie teama de ce va urma !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122967
Si cum am fost tare vrednica, iaca am pus si eu niste poze pe contul comun:
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Simonix
Azi Robert face 2 luni ;) dragul de el. O sa ii iau tort ... pe care o sa il infulec iooooo
Le el o sa ajunga pe maine, in laptic :p
Vreau sa va multumesc ca sunteti mereu aici, pe baricade, chiar daca eu mai capitulez uneori din lipsa de timp. Va urmaresc mereu si nu imi vine sa cred ca de mai bine de 9 luni sunteti parte din viata mea :) De la voi stiu o groaza de chestii si de trucuri pe care le dau si eu mai departe la randul meu ;)

Fug la nani caci in noaptea asta nu prea am dormit :)
Simona cu Robertzel baietzel frumos
http://b1.lilypie.com/DiKip2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Cleo, saraca de tine...stii ce ma intreb dc a scazut productia de nesomn, nehidratare..totusi de ce tee mai doare sinul? s-o fi inflamat deja??Sa ne tii la curent, eu cred ca o sa fie bine...noi mereu amplificam totul. Doamne Ajuta!
ylari si eu fierb apa, chiar dc e plata...si la david am fiert-oNu te mai stresa in plus si pt ca nu alaptezi, atitia copilasi au crescut f. bine cu formula, stai cuminte si linisteste-te, ca-i transmiti fetei starea ta...Nu e vina ta ca a fost asa pana la urma, dar nici tragedie nu e
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
da, s-a inflamat, am o bucata de san rosie si f. dureroasa. Mulg tot cat pot...stau 30min cu pompa sa golesc toti stropii de lapte care se mai produc. Nici gheatsa nu o simt acolo cat de rece e.
Ylari, uite sa nu ne invidiezi cu lactatia. Nu pe mine. Da? pe langa noptile nedormite de acum, mai am si stresul ca nu stiu cat mananca, iar ieri a scazut fata la greutate cam 150gr!!! de la plans, nici nu a vrut sa manance prea mult...afara abia aseara ne-a scos tati, si dupa aia la baitsa a mancat mai bine. Cu laptele praf macar stii ca a manancat atat si gata.
Plus ca nu pot manca capsuni....de frica de alergii. Ca in rest mananc orice.
missParker, io bag majoretele!

Si sa stii ca noi am avut la nashrete cap de 37.54 circumferintsa
Si nu te supara pe raci, tati al nostru e rac, si uite ca ne ajuta si ne sprijina cum poate el mai mult. Sunt oameni sensibili, ca si peshtii de altfel, dar cand cred in ceva, se zbat pana la Dumnezeu pt asta. Sunt oameni muncitori, dedicati, iar barbatii raci is mai buni decat femeile rac
simonix, te pupam si te iubim ca pe toate fetele de aici! suntem ca o familie...nici lui tati nu ma pot plange atata de probleme...voua insa da. ca ma intelegeti. Asha ca, macar cate un semn mai da aici. Anuntsa ne de un kaka, de o plimbare reusita...de o poza...
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra povestea nashterii
Reallaura spune:
Neata fetele
EU vad ca Mirciulica al meu isi da peste cap bruma de program pe care o aveam.
Adoarme la san/bibe deci papa mai putin. si intr-o ora e cu gura pana la urechi si cu toate degetle in gura...
Ajungem sa papam la o ora, ca nou nascutii...oooof
Dana H... Succes cu Teodora si Alexandru cat esti singurica cu ei!!! Te cred ca e foarte dificil... o vad pe Sis, ca ea e mai mereu singura cu ei...
Alysh, Miss Super invitatiile!!! Ii suntem toate datoare lui Doloress pentru ideea asta super.
Cami M, alta curajoasa care vrea bb 3! Bravo, felicitari!
Ma duc sa fac curat cat doarme zmeul, si la 10 iesim afara in parc.
Alina_Anto, ce face Scortisoara, cum se simte?
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
YLARI spune:
Hai, mah, cleo, ca nu te invidiam... Ma simt eu asa... pur si simplu... Cateodata imi vine si acum sa i le bag in guritza, dar imi aduc aminte ca sunt goale...................................... 

sunt cu capu', stiu....
Te pupez, sa ti se faca tzitzi bine repede!!!!
YLARI

A fost ok si chiar ne-am distrat si cel mai important am reusit sa le tin pe amandoua sub observatie(mai ales pe caprita de Sofia).
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008