Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 7
bubuleana spune:
oooffff, sun, scumpa de tine prin ce trebuie sa treci...
ma rog pt tine si pt puiutul tau drag, sper din tot sufletul sa fie o alarma falsa sau sa fie ceva simplu de rezolvat. Sunt alaturi de tine! 

bubuleana
35+ 
Violeta_m_tm spune:
Of Sun imi pare asa rau ca micuta ta are probleme, ma rog si eu pentru micuta Thea, Dumnezeu este mare si o sa le ajute sa fie bine.
34+
Miruna AMR 5+
poze
bebele meu
vio
bujo spune:
Neatza fetele, am dormit foarte prost. M-am gandit numa la Sun si nici bb meu nu m-a iertat de paruiala. Sa speram ca avem vesti bune azi.
bujo
35+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
Violeta_m_tm spune:
Am visat azi dimineata ca mi se nascuse ingerasul, era asa de frumoasa, si am pus-o la piept , eram asa de bucuroasa ca aveam lapte si micuta mea manca, of Doamne abea astept s-o intalnesc. Nascusem cu un alt medic, decat cel care mi-a supraveghiat sarcina dar totul decursese asa de usor, grija mea era ca inca nu ajunsesem sa-l platesc.
35+
Miruna AMR 4+
poze
bebele meu
vio
AnnaBaby spune:
Neata fetelor!
Intru si eu pe forum curioasa sa vad cine a mai nascut si cand colo citesc despre Sun- iubita, fii tare, fii optimista asa cum te stim noi si ai sa vezi ca DD o sa aiba grija de Thea si totul o sa fie bine!!! Toate ne indreptam cele mai bune ganduri spre tine si spre puiutul tau drag!!!
Anna
35+ cu
Ioana Maria
AMR 4+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
bubuleana spune:
Alina: felicitari pt bebe Rayan, sa va traiasca mare si sanatos! 
turturel: da draguta, nu-mi vine sa cred ca ne apropiem de nastere, park nu-mi vine sa cred ca am trecut de la aspirante la odisee, park tot imi aduc aminte cum veneau uratzii in fiecare luna, cum faceam teste de ovulatie, monitorizari ecografice, bagam maca la greu, teste de sarcina zeci si zeci, dezamagiri gramada si iar de la capat. Si uite-ne acum unde suntem!!! Eu una ma consider o super norocoasa...
Legat de mersul la dr sa stii ca si eu fost la 32 sapt si cateva zile la eco dupa care am mai fost acum la 35 sapt si cateva zile. De-abia de-acum de la 36 sapt cred ca voi merge in fiecare sapt sau la 10 zile...cred. Voi vedea maine la dr la control cum vom face de-aici inainte.
Streptococul B: acesta din ce analiza reiese?? sumar urina sau urocultura? trebuie sa-l ceri sau iese oricum daca-l ai??
anaxena: pupici si multa bafta maine la dr. sa vii cu printesa frumoasa si sanatoasa! si sa nu ne uiti cu poza cu burtik de 40 sapt!
Diana: wow asa mult a avut Iulia la nastere? si cum ai nascut? natural? cum a fost? Eu ma pregatesc psihic de pe-acum pt nasterea unui grasan. Totusi sper la marja aceea de eroare, poate totusi are mai putin ... Si tu ai deja contractii dureroase de-acuma? eu habar n-am acum sunt, n-am avut nici o contractie toata sarcina de nici un fel...hmmm...oi fi eu mai pe dos ![]()
oana: pup graviduta draguta
Si eu sper sa nasc mai devreme de 40 sapt acum cand dr mi-a zis ca bebe e sanatos, foarte bine dezvoltat si nu mai e nici un risc pt el
bubuleana
35+ 
ina C spune:
anaxena, te asteptam sa te intorci repede cu vesti minunate!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
34+
AnnaBaby spune:
Aseara am vizitat un bb mic abia venita din maternitate - am o vecina care a nascut prematur la nici 7 luni, chiar in saptamana mare inainte de Paste, si a stat in spital pana acum ca sa creasca fetita ca avea numai 1 kg la nastere. Luni a venit acasa in sfarsit, acum are 2kile ci ceva, si am vazut si noi minunea mica- Doamne ce frumusica era, iar mamica era tare fericita.
Maine dimineata vreau sa merg sa-mi fac analizele, dar pe trimitere dr mi-a dat si sumar de urina si urocultura si nu stiu daca imi trebuie 2 recipiente cu urina sau e destul numai unul. Cine a mai facut analizele, cum ati procedat?
Anna
35+ cu
Ioana Maria
AMR 4+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
AnnaBaby spune:
Anaxena punem agitatele la treaba, sa te incurajam pt ziua magica de maine 

!!!!!!!!Asteptam numai vesti bune despre tine si despre bb Maria!!!
Anna
35+ cu
Ioana Maria
AMR 4+ saptamani
vinebarza
bebe
poze