Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, nu ai mai aflat nimic despre Sun si Thea??? Mie tot nu imi vine sa cred !!!

Cristina 31+ ,cu Mihai Daniel

AMR 61 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
Ieri n-am mai intrat ca a stat sotul la calculator si dupa aceea ne-am pus la meci .Nici nu ma mai stresez ca nu merita!!!

Doamne nu-mi vine sa cred ca aud vesti nu prea bune despre Sun.Sa-i dea putere DD si sa fie sanatoasa mica Thea Patricia.Eu sunt convinsa ca o sa fie bine pana la urma...altfel nici nu se poate!

Alina felicitari mamico si bune venit micutului Rayan!

Eu am tot putut shmotrului ca sunt in forma tuturor formelor!N-am nici o jenaaa.Nu ma doare nimic .Azi noapte m-am trezit in plus de vreo doua ori pe langa obisnuitele ture pt pipi,ca ma durea foarte tare spatele si burtica jos,si dura cam un minut.Am crezut ca sunt in sfarsit contractii da cred ca nu...una la mana nu am mai avut azi,si doi,parca nu mi se intarea burtica.Mno deci nu nasc degraba...

Fetelor minunate pozicile noi,sunteti frumoase si talentate si eu am o contractieeee lungaaa si ...nedureroasa...bleacs...m-am saturat

Kimmy38+Timeea Kristina AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Am schimbar AMR-ul de plictiseala.Oare o sa depasesc termenul?

Kimmy38+Timeea Kristina AMR 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BON DIMINEEEEEE
si eu speram sa aflu vesti bune despre SUN si THEA. mai asteptam. trebuie sa fie bine. ca a trecut ziua de marti...de acum se indreapta toate.. Am fost si eu putin la biserica...sa ma mai linistesc.
BIRI nu ma certa asa de tare, mamiiiii!!!!. Eu mereu am fost asa...mai parabnoia. acum sunt inca intr-o stare relativ decenta de paranoia...deci...fii ingaduitoare cu mine. Acum nu-ti imagina ca stau intr-un colt si imi musc unghiile...dar era normal sa ma ingrijoreze atata rosu acolo pe hartie si pana ajungeam la dr (azi dupa masa) ...pe cine sa stresez si eu, nu???
despre RH, normal ca nu apar. de aia am si intrebat . am facut de 2 ori pana acum si mi-au iesit absenti. si avand in vedere ce am patit, ma gandeam ca ar fi "distractiv" sa nici nu fie negativ, iar eu sa ma intep aiurea de fiecare data. era doar o curiozitate ca peste "problema" am trecut de multisor.
BIRI, GABRIELA,cat priveste poeziile...dragele mele, si eu mi-am pus problema asta, dar nu am stat prea mult sa meditez. imi fac eu una de rezerva . sau mai bine scrie fiecare cate un vers si afcem ditamai balada.

bebe Andrei
Ruxandra 29+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Sun, ne rugam pentru tine si micuta Thea.
Doamne Doamne o sa va ajute sa treceti peste toate.

Gini 36s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Oooofffff, ce s-o fi intamplat cu Thea si Sunny? SUN, ne rugam sa fie totul bine pentru micuta ta!

CAPRI - am antibiograma "la pachet", si strepto B e sensibil la toata lista aia... Ma interesa in primul rand durata tratamentului, ca sa nu se faca termenul pana inchei tratamentul... Oricum, e clar ca nu apuc sa repet analiza dupa tratament. Sper sa nu imi dea injectii, ca n-are cine sa mi le faca!

BIRI / MARIMAR - multumiri pentru lamuriri. M-am mai linistit. Daca imi da totusi tratament, cum vad ca au primit si fetele, il iau. Numai sa nu imi dea injectii.

In rest, am citit cam in diagonala. Am o stare proasta, nu am chef de nimic, am multa treaba.... uuuuffff...
Diseara merg la medic.

Anca mami de Eliza si 37+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu mai am o zi de burtica,dar nu pot deloc sa ma bucur ca mi-e gandul numai la Sun si macar dc am shti ceva concret,asha mie imi fata multe mintea si eu sunt mai pesimista de fel

azi am sa fac curatzenie si la 5 dimineatza o sa plecam spre Bucuresti si sa speram ca o sa ne intalnim cu Maria fara probleme,oricum o sa va tzin la curent cu ce se intampla maine

Ana-Maria39+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 1 zi
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

buna dimineata burtici,
ma rog si eu alaturi de voi pentru sun si thea, chiar merita numai bucurii, caci este exact ca numele, un zambet toata si o vorba buna pentru fiecare!
asteptam vesti bune!
dupa cum am spus si aseara, am fost la control, grasanul meu e bine mersi cu capul in jos, ca totdeauna mai dezvoltat cu 2 saptamani, adica are deja 1,800 kg, in 4 saptamani a luat 650 de grame! oare mai are sanse sa se intoarca si sa trebuiasca cezariana? eu nu as vrea cezariana decat ca ultima solutie.
o intrebare, stiu ca s-a mai discutat..ce inseamna BPD 8,22 cm, AC 26,80cm si FL 6,14 cm, adica ce anume reprezinta prescurtarile?

30 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by catilin2008

buna dimineata burtici,
ma rog si eu alaturi de voi pentru sun si thea, chiar merita numai bucurii, caci este exact ca numele, un zambet toata si o vorba buna pentru fiecare!
asteptam vesti bune!
dupa cum am spus si aseara, am fost la control, grasanul meu e bine mersi cu capul in jos, ca totdeauna mai dezvoltat cu 2 saptamani, adica are deja 1,800 kg, in 4 saptamani a luat 650 de grame! oare mai are sanse sa se intoarca si sa trebuiasca cezariana? eu nu as vrea cezariana decat ca ultima solutie.
o intrebare, stiu ca s-a mai discutat..ce inseamna BPD 8,22 cm, AC 26,80cm si FL 6,14 cm, adica ce anume reprezinta prescurtarile?

30 + cu
Bebicu Andrei

BPD-biparietal adiq distanta dintr-o parte in alta a craniului vazut din fatza
AC-circumferinta abdomenului
FL- femurul

Ana-Maria39+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 1 zi
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Anaxena uau 1 zi!Pana la urma inducere?In orice caz sa dea DD sa fie totul bine,sa ai parte de o nastere usoara,si Maria sa fie sanatoasa si papacioasa!Sa faceti multe multe pozici!

Kimmy38+Timeea Kristina AMR 11 zile

Mergi la inceput