Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 5
marimar spune:
Din tot sufletul sper ca Thea Patricia sa fie bine! Si nu se poate altfel cu asa o mamica extraordinara! Laura, fii optimista asa cum te stim, eu cred si sper ca sinteti pe miini bune ! Thea este o luptatoare si oricare ar fi problema ea va invinge alaturi de tine! Daca te putem ajuta cu orice, spune-ne !!!
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
M&M spune:
Violeta, sunt aici , cu 
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 61 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
vias spune:
Cand am intrat de dimineata..si am vazut cat ati scris....am fost sigura ca s-au mai nascut macar 2 pepenasi...
AlinaM sper din inima sa va dea DD multa sanatate tie si lui Rayan Ioan!!!...Bine ai venit pe lume pui mic!!
Mi-a stat inima cand am citit despre Sun si despre Thea...sper din inima sa fie bine, ma rog bunului Dumnezeu ca fetita sa fie bine, sa fie puternica si sa se faca bine repede!
Sun....sunt alaturi de tine, la fel ca toate fetele de aiic de la odisee!!!
Ralu...intrebai cum voi sarbatori prima zi de concediu....in primul rand voi merge la biserica...sa-i multumesc lui Dumnezeu pt ca bebele meu este bine...si sa ma rog ca in continuare sa fie sanatos, sa-i multumesc ca nu m-am despartit de Cristi, ca desi avem inca probleme...a avut el grija de noi...si a gasit o mica portita...
Ma voi ruga si pt Sun si Thea...si pt toti bebelusii si totate mamicile.
Ma bucur ca am ramas acasa....dar speram sa citesc vesti mai bune... acum parca ceva s-a rupt in sufletul meu...si ma gandesc la ce-mi spunea mie Sun...sper ca si ea sa fie puternica...si sa creada ca totul se va rezolva in bine!
Tecky 
Acum sunt asa de trista...![]()
![]()
![]()
Doamne Ajuta!!!!
Cami 35s+, cu
?????
pustai
M&M spune:
Da' Vicky unde o fi??? Parca ieri nu a scris niciun mesaj..
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 61 ZILE

marimar spune:
Anka si fetelor care intrebati de sptreptococul B, asa cum zice Biri, e destul de frecvent la gravide, eu l-am avut la amindoua sarcinile, in NZ se face analiza, mi-au pus perfuzii cu antibiotic in travaliu ca sa nu fie nici un pericol pt bebe si am nascut cit se poate de normal. M-au avertizat ca pot sa fac tratament cu antibiotic si sa dispara pe moment dar poate sa reapara inainte de nastere asa ca cel mai sigur e cu perfuzia .
De data asta, stiind, am cerut eu doctorei sa-mi faca analiza , inca nu am rezultatele dar macar sa stiu sa cer perfuzia cind ajung la spital.
Mariana, cu intorsul bebeului, sigur ca o sa incerc orice, pozitii, aromaterapie, acupunctura.M-a mirat un pic ca in NZ se practica intoarcerea manuala ( m-au avertizat si acolo ca nu e 100% sigura si incearca doar o data, daca bebe ramine in pozitie, ok, daca se intoarce iar probabil as fi facut cezariana) iar in Austria nu se practica...
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
marimar spune:
Felicitari Alina pentru nasterea lui Rayan !! Bine ai venit pe lume pui mic, sa fii sanatos, papacios si somnoros iar mami sa-si revina repede!!!
-------
vine bebe 3, surpriza
........
irinuca_81 spune:
Buna dimineata!
nici o veste de la Sun? Am intrat sperand ca o sa gasesc vesti despre Thea.
Sun ne rugam in continuare ca puiutul tau Thea sa fie bine! 
Tecky bafta azi la doctor! 
Cristina si Violeta vin si eu la
imediat.
Eu azi vreau sa pregatesc toate hainutele bebelinei sa le spal si sa le calc.
Irina
36+
Amalia
bebitza
M&M spune:
Irinuca, te asteptam...![]()
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 61 ZILE

MissJJ spune:
Neatza fetelor!
Laura ne rugam pt Thea Patricia sa fie totul bine si sa treceti peste aceste momente cu bine. Multa putere si curaj.

Si la noi azi este posomorat afara e cam rece si bate un vant cam urat, sper numai sa nu ploua exact dupa amiaza cand tre sa merg la moasa ca si asa nu ma mai incape nici o geaca.
Na cam atat, suntem si noi prin zona, cam date peste cap cu vestea asta.![]()
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 7 Zile
ina C spune:
SUN, suntem alaturi de tine si de Thea cu tot sufletul .
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
33+