Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 4
flo1980 spune:
Violeta29 nu ai vreo copie a buletinului, sa nu pierzi ziua , mai ales ca te-ai pregatit?
E bine afara ca e racoare...
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
37+ cu
David Gabriel
AMR 3 saptamani 
bebe 2
pozele mele
Biribu spune:
off, intru si eu si ce citesc 
Laurash, draguta mea, sigur ca ne rugam pt voi, ai incredere ca totul va fi bine! Stiu ca e greu sa vezi ca puiutul are probleme dar eu sunt sigura, simt ca se vor rezolva! Ai incredere ca nu va lasa DD la greu, si apoi nu degeaba s-a nascut Thea de Sfinta Treime!
cine afla ceva faceti bine si scrieti-ne si noua ce stiti, sa nu o deranjam cu telefoane prea multe...
38+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
violeta29 spune:
FLO, am tot rascolit prin sertare, eram sigura ca trebuie sa fie pe undeva si o copie, dar n-am gasit nimic. Off,asta e ,maine de-acuma! Azi dau o raita prin magazine, sa mai cheltuiesc niste banuti![]()
DIANA, am vazut pozele, ce minunatii ai facut tu acolo,ai maini de aur mamico!Bravo!
SUN, inca o data ne rugam pentru tine si pentru Thea Patricia, 

Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
30+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 10 SAPTAMANI

Gabriela82 spune:
am mai intrat si eu sa vad daca-s ceva vesti noi.![]()
Tecky bafta la dr, sa ne spui cum a fost.
Vio succes la cumparaturi.
Diana am vazut si eu ce lucrusoare frumoase stii sa faci, am mai zis eu, avem numai fete talentate la odisee...
ma intorc si eu la treburile mele.
GABRIELA
cu ANDREEA???
AMR
12 zile
Biribu spune:
acum reiau si eu mesajul la care tot scriu de vreo ora de cind incerc sa va ajung din urma... m-am posomorit rau dupa ce am citit de Thea...
eu ieri am fost ocupata cu cumparaturi peste cumparaturi pt bb, in sfirsit cred ca am terminat ce era pe lista plus si ce nu era dar mi-a facut cu ochiul prin magazine. m-am si tuns si mi-am luat si eu 2 perechi de sandale ca merit...
anaxena nu nasc eu inca, stai linistita. tu urmezi!
mona mergi sa te vada cineva, nu prea stiu pe cine sa-ti recomand ca eu de mult nu mai sunt prin zona. chirurgia plastica nu ar fi o optiune rea, sau spitalul de urgenta - te poti duce si zici ca starea s-a agravat brusc, faci febra mare, dureri f mari etc, nu se poate sa nu-ti faca niste investigatii, laborator plus tomografie sa vada exact cit e buba de mare. te cred ca-i greu cu copiii, dar draga mea din pacate nu ai incotro acuma, trebuie sa rezolvi treaba asta, nu va disparea de la sine. ai trecut prin atitea, rabda inca un pic stringe din dinti si te rog du-te la altcineva sa te vada, sa nu dai in probleme si mai mari
anka - exact cum zice boti, acesti microbi fac parte din ceea ce se cheama flora fecal-orala, e prin mate la noi toti fara exceptie si normal ca si pe la exteriorul lor, mai migreaza pe acolo. nu e un capat de tara, nu necesita decit o perfuzie cu antibiotic in timpul travaliului. tratamentul inainte de travaliu e o prostie caci microbul fiind in colon poate apare din nou. nici nu se trateaza in mod normal, nu provoaca infectii e doar o colonizare cu bacteria respectiva, doar la gravide e problema caci exista un risc mic sa determine infectarea bblui care are sistemul imunitar nedezvoltat- si repet nu se trateaza inainte de travaliu ca nu are sens. si nu, nu e problema cu sexul
.
si pt cine mai intreba sigur ca se poate naste normal, ar fi culmea ca si din cauza asta sa se faca cezariene ![]()
diarux stai linistita fetito ca nu au nimic analizele tale, esti doar f usor anemica, de unde atita panica? bai voi cind nu aveti probleme vi le inventati, zau asa? ntz, ntz... hai capul sus ca noi alta poiata nu avem si vrem poezii vesele!!! apropo tie cine-ti face poezica, cine se baga? apropo de anticorpi, daca ai avea Rh-ul pozitiv nu ai avea cum sa dezvolti anticorpi anti-Rh, deci ar fi clar absenti.
turtu vezi tu cum sta treaba, dilatatie e dar puiul mamei e ascultator, i-am zis ca il vreau rac si a inteles, pina duminica nu are dreptul sa miste in front...si nici nu am cine stie ce contractii, doar din alea de antrenament deocamdata...
diana mamica priceputa ce esti!!! superbe!
mada ce m-ai distrat cu eagle-ul tau
las-o botoasa asa, ca daca o bagi in seama e mai rau, ca sigur e botoasa cu un scop![]()
boti sa stapinesti sanatoasa machinuta!
va pup deocamdata
38+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
Gabriela82 spune:
Biri ai pus punctul pe i, cine-i face poezie lui Diarux?
acush chiar ca plec ...
GABRIELA
cu ANDREEA???
AMR
12 zile
Ralu79 spune:
'mneata!
Ce frumos! In fiecare zi aflam de cate un pepenas nou! Rayan- bine ai venit, Alina- refacere cat mai usoara sa ai!
Maine e randul Anei. Oare aflam azi ceva de la Syyylviuta, Andreea sau A.cicel? Sau Lorena ace vreo surpriza?
Kimmy- cum te simti dupa toata smotruiala de ieri? Ca nu ai mai intrat si tu postai mai mult...
Mada- sa foloseasca printesica patul cu placere- am vazut pozele- superbe ca de obicei. Ce dulcica tre' sa fie cum spioneaza ea in gradina prin usita t. pisici

Diana Mirela- waw ce faine sunt! Ce priceputa esti!!Palariutgele si bolerourile sunt preferatele mele.
Atb- vazut poze- esti o graviduta frumoasa foc!
Camy- te-ai gandit cum vei sarbatori prima zi de concediu?
Fetelor, sunt si eu in stare de soc de vestea primita de la Sun. Sun-ule- ne rugam sa fie bin Thea Patricia. Va fi bine pana la urma. Bujo, daca afli ceva te rugam sa ne spui.
Pupicei tuturor
Ralu
35+
Miruna
M&M spune:
Neata!!!
Nicio veste ??? Nimic de la Sun si de la fetele care trebuiau sa nasca???
Violeta, am venit si eu la cafelutza...Dar poate ca ai plecat deja la cumparaturi...
Tecky, te asteptam cu vesti bune de la dr.
Biri, sa stapanesti sanatoasa noile achizitii!!!!
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 61 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
oanasm spune:
'neatza pepenashi dragi!
vai...ce m-a cutremurat vestea de la Sun...Dumnezeu sa aiba grija de micuta Thea si mamica Laura!....
de la restul gravidutelor care trebuiau sa nasca nu avem nicio veste!????
tecky moama...ce faina iti e burtica!! si a mai crescut!!!
diana wow...ce talent ai!! nu faci si pt. vanzare cate ceva!?![]()
mada tin pumnii azi la control..in sensu'...sa vina bebelina ca uite..toate sunt gata iar spatele tau e terminat si el!
Oana
29+ cu

o noua viata
filmuletz bb
violeta29 spune:
CRISTINA, inca nu am plecat, hai la cafeluta... Ma tot uit la ceas asteptand sa se faca 9! Azi am chef de plimbare!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
30+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 10 SAPTAMANI