Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 8
diarux spune:
ANNABABY legat de borcanel, daca iei de la farmacie, este unul destul de...incapator. eu zic ca nu trebuie 2. mai ales ca atunci cand am fost la aceste laborator de l;a MEDICALTEST am vazut ca ei au niste recipiente de 2 ori mai mici pt urina. deci cred ca asjunge.
ce spui tu despre fetita nascuta prematur...cata putere a avut saracutza sa isi revina! cate miracole sunt uneori!
bebe Andrei
Ruxandra
29+ si
Andrei Tudor
lcazangiu spune:
Of nu-mi vine sa cred ce am citit de Sun, sa dea Domnul sa se rezolve repede orice problema are Theasi sa aflam repede ca totul e bine!
Anaxena multa bafta maine la dct, ce frumos maine o sa o tii in brate pe Maria ta

Eu azi dimineata nu am mai avut sangerari, ieri la meci cred ca si de suparare aveam burtica tun, dar nu ma durea....oricum numaratoarea inversa a inceput, acum ma duc cu tata sa-mi iau trusa epidurala, sper sa nu o iau de pomana...
Inca o data toate gandurile catre Sun su Thea, Doamne ajuta

Lori
39+
David
AMR 6 ZILE
AnnaBaby spune:
Nu mai stim nimic despre Silvia sau The Andreea ?Sper ca totul e bine cu ele!!! Hai sa le incurajam un pic:
[colegi ]

Anna
35+ cu
Ioana Maria
AMR 4+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
marimar spune:
Bubu, copilul meu a avut 4650 gr la nastere. Nastere normala, vaginala adica ( cu epidurala) !! Si moasa s-a mirat ce mare e, ca nu se astepta.
La al doilea mi l-au tot masurat sa vada daca nu depaseste 4 kg si m-au asigurat ca va avea doar in jur de 4kg....a avut 3700 gr.
Sint foarte curioasa cit va avea al 3-lea.....
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
diarux spune:
ANAXENA ma apuc de poezie? ca sa stiu. ca vad ca fetele stea au cam sarit randul! Nastere usoara iti doresc si sa vii repede inapoi cu o Mariuca sanatoasa!
cred ca esti prima din odisee care naste la mai mult de 38 de sapatamani 
bebe Andrei
Ruxandra
29+ si
Andrei Tudor
AnnaBaby spune:
Diarux chiar ma gandeam unde sa merg de data asta sa-mi fac analizele. Tu ai fost la Medicaltest? E aglomerat acolo? Ca data trecuta am fost la Medorana si era plin de lume acolo si toti se imbulzeau la usa de nu se mai stia care e ordinea corecta... Plus ca am o trimitere de la medicul de familie care cred ca implica faptul ca ar trebui sa fie gratuite analizele, insa ma gandesc ca poate nu ma primeste oricunde... Oare unde sa merg?
Anna
35+ cu
Ioana Maria
AMR 4+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
bubuleana spune:
marimar, tu glumesti? 4,650 kg?? my god, nu stiam ca un bebelush poate avea atata la nastere!! pai si cum te-ai descurcat? cum a decurs nasterea? cred ca a fost super greu si ditamai epiziotomia, nu? sunt alti bebelusi cu greutatea asta la 2-3 luni
Si cate sapt aveai?
felicitari, cred ca ai fost foarte curajoasa!
Annababy: eu analizele la urina mi le-am facut la medsana pana acum. Iti da un recipient pt sumar urina (primul jet de urina de dim) si un alt recipient (al 2-lea jet de urina) pt urocultura.
bubuleana
35+ 
irinuca_81 spune:
Anaxena oau...doar o zi...cred ca esti tare nerabdatoare sa o cunosti pe micuta Maria! Multa bafta maine! 
Fetelor stiti cumva de unde pot sa imi iau si eu o centura postnatala? Prin Cora, Carrefour nu am vazut.
Irina
36+
Amalia
bebitza
andrey2008 spune:
ALINA felicitari ptr bebelus,sa fiti amandoi sanatosi.
Ma rog si eu ptr THEA PATRICIA
.Sa dea DD sa fie totul bine.
ANNA tinem pumni.
Am schimbat si noi azi semnatura.
Bafta fetelor care tre sa nasca,asteptam vesti bune.
Ioana
29+
diarux spune:
ANNABABY eu de obicei le faceam la dispensarul unde este medicinista mea de familie. dar am inteles ca dozajul de anticorpi nu se face decat la MEDICALTEST. o fi adevarat sau nu...cine mai site...Si m-am dus acolo . desi am inteles ca nu sunt cele mai bune rezultate acolo. ma rog...in ce sau in cine sa mai ai incredere.
Partea buna e ca acolo e foarte curat si foarte organizat. adik te duci , ii spui de ce ai venit si te striga in ordinea in care a venit fiecare. sunt scaunde deci nu stai in picioare de behai, aer conditionat deci nu miroase toata lumea a toate cele. din concluzie...multumitor. si merge si repede. doamnele sunt foarte dragutze, au vb cu mine super mishto de fiecare data. cum eu sunt mai sensisbila la ace, mi-au sopus ca daca vreau pot sta pe pat sa imi ia sange... si tot asa.
daca ai bilet de la medicinistul de familie, trebuie si o copie dupa prima pagina de la carnetul de gravida unde scrie numele doctorului ginecolog si al medicului de familie. si gata. poti da si telefon sa vezi daca au ajuns rezultatele ca ss nu faci drumul de pomana. si programul de recoltare e in fiecare zi de la 7 la 12, inclusiv sambata. eu acolo am facut de 2 ori pana acum analizele. asa ca...
bebe Andrei
Ruxandra
29+ si
Andrei Tudor