Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 11
rontzy spune:
Eu am fost ieri la dr.......bb are 3100gr,m-a programat la ceza pe 25.....mai e o saptamana si-mi vad puiul.........
rontzy
37+
AnnaBaby spune:
Fetelor eu plec pana la mama, sper cand ma intorc sa gasesc vesti bune despre Sun si Thea. Doamne ajuta!!! 
Anna
35+ cu
Ioana Maria
AMR 4+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
ancadragoman spune:
Mai stiti ceva de Sun?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
monalac spune:
ma alatur si eu celor care o sustin si o incurajeaza pe sun si se roaga pt micuta thea.doamne doamne,ai grija de ingerasul thea,fa o sanatoasa,ca tare mult si a mai dorit o mama ei!
off,cum naiba de se intampla de astea?
poate totusi nu e nimic grav..
FELICITARI PT ALINA MARIA,SA AI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS!
BIRI,multumesc pt sfaturi...n o sa merg chiar acum la dr,pt ca n am cum,dar daca starea mea se va inrautati,doamne fereste,voi merge.tu ce fel de antibiotic mi ai recoamnda?
diarux spune:
MARIANA multumim de info.cred ca le mai citisem undeva..dar e bne de retinut. se pare ca nu e o asa de grava problema pana la urma.
DIDIms 
bebe Andrei
Ruxandra
29+ si
Andrei Tudor
M&M spune:
Am venit si eu de la piata..
Ana, 

!!!
Rontzy, saptamana viitoare esti programata la cezariana??? !!!
Nicio veste noua, nimic???
Sun , cele 2 Andree , Silviuta????!!!
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 61 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
oanasm spune:
rodikuleee iuhuuu...o saptamana si gata!??? moama...asta da! ai ceva emotii? sau inca nu?
anca
ce mai faceti? toate bune..da!?
mona insanatosire grabnica mamicoo!!
Oana
29+ cu

o noua viata
filmuletz bb
MissJJ spune:
Cristina nu mai stiu nici eu nimic, i-am dat un mesaj azi, nu vreau nici sa o stresez cu mesaje si telefoane ca sigur acuma numai de asta nu ii arde ei. Astept si eu cu sufletul la gura o veste ceva.
Ne rugam in continuare sa treaca cu bine peste aceste incercari.
Marimar frumoasa povestea nasterii si bebe a fost maricel. Nici eu nu am avut pb cu epiziotomia.
Vai eu azi cica tre sa merg la moasa da parca is batuta cu parul ma doare spatele de mor si piciorul drept cu totul creca cum a coborat bebe apasa pe vreo ceva si de aia ca ma termina si iar ma chinuie maseaua ca mi-a pus pansamentul ala da nervul nu l-a omorat si mai am zile cand ma ia cate o durere din asta. A zis ca nervul numai dupa ce face radiografie dupa ce nasc se poate ocupa de el sa vada ce si cum. Acuma sa vina bebitza si o sa pot merge sa rezolv si cu maselele astea odata.
Merg sa mai incerc sa gasesc o pozitie pe canapea ca tare ma doare.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 7 Zile
ancadragoman spune:
Oana noi suntem bine ,dar vestile astea triste ma termina.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
rontzy spune:
Cristina,
da,saptamana viitoare!
Oana
acum nu am emotii...poate mai tarziu....acum stau linistita sa nu il supar pe bb,sa stea pana pe 25 acolo cumintzel,poate mai ia 100-200 de grame!
rontzy
37+