Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Nicio veste de la Sun? Doamne ajuta a fie bine cu Thea.

Ralu
35+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Rontzy, tinem pumnii sa mai stea bebe inca o saptamana!!
Eu sunt inca socata, nu imi vine sa cred ca ceva nu ar fi Ok cu Thea Uneori , astept sa apara Sun pe forum si sa scrie ca sunt bine si ea si fetita...

Cristina 31+ ,cu Mihai Daniel

AMR 61 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Rontzy tinem pumnii stransi sa stea acolo bebe pana la data programata. De ce faci tu cezariana? Ce probleme sunt
Si eu tot cezariana fac ,e in prezentatie pelvina fetita mea.

36+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna burticutelor
Eu am foarte multa treaba si nu mai am timp de nimic. Incerc sa tin pasul cu voi macar la citit, ca de scris nici o sansa. Dar nu pot sa nu ma rog pentru Sun si micuta printesa Thea Patricia. ca totul sa fie bine

Felicitari noilor mamici si nasteri usoare celor care urmeaza de acum inainte. Noi suntem bine, vineri am fost la spital doar pt investigatii suplimentare care necesitau internare de cateva ore. Contractii am, dar nu ingrijoratoare deocamdata, asa ca inca nu nasc. Intalnire cu dr mai am pe 29 iunie si atunci sper sa aflam ce si cum. Deocamdata se pare ca bb e bine. Si ca voi toate, ma rog ca asa sa fie si dupa nastere.
burticutzele si daca e sa nasc anunt pe careva dintre voi.

Andreea 37+ Denisa Ioana si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

La 3:45 azi dimineata s-a nascut FLAVIUS CASIAN un blondut de nota 10 si 3,3Kg

...am vb cu The Andreea, este bine, aseara la 12:00 a ajuns in Piatra...si la 3:45 deja a nascut...a zis ca este bine, sanatos...mai vb diseara cu ea si o sa va tin la curent!!!!

Acum plec in oras... ..pt ANAXENA!!!

Pupici, plec in oras...si o pt Thea si Sun

Cami 35s+, cu ????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Aici media de greutate la nou nascuti este putin peste 3500 g, iar media de lungime 50,6 cm.

Niste cercetatori americani facusera niste statistici pe gravidele scandinave si olandeze, care fiind mai inalte decit media europeana, cica nasteau mai usor copii mai "greutzi".

Marimar, chiar, tu ce inaltime ai?
Am ramas impresionata de cum ai povestit nasterea baietelului tau.
Dupa observatiile mele facute pe aproximativ 30-40 de prietene/rude, daca ajungi la termen, fetitele vor avea cu putin peste greutatea surioarelor mai mari, iar baieteii cu putin peste sau cam tot asa ca a fratiorilor mai mari.

Flo1980 eu sunt aia "cu mai putin" la ecograf.
Prima fetita a fost estimata cu doar 100 de grame mai putin decit a avut la nastere, iar a doua cu 200. Astea insa inseamna erori foarte foarte mici, ca in ultimele saptamini erorile sunt de ordinul 10-15% (imi zisera suedezii ). La baietelul nascut prin cezariana au dat-o rau in bara: la 37 de saptamini au zis ca are 2600g si cind l-am nascut la 38 avea saracu' 3200g.

Fetelor, aici nu se face epiziotomie decit la prima nastere vaginala, foarte rar la cele consecutive...
Am nascut prima fetita cu putin sub 3 kg si mi-au facut, insa la urmatorul bebe, copil de aproape 3500g, nu a trebuit.

Mada, o fi cumva nervul sciatic?
Sper sa se termine cu durerile astea ale tale de masea...

Diarux pina la urma din procentele alea, eu inteleg ca infectiile grave provocate de streptococul B sunt foarte rare totusi...(nu stiu insa daca nu cumva incidenta difera de la tara la tara si de aceea in unele se face testul tuturor, iar in altele ca aici, doar la gravidele ce prezinta riscuri).

Ah, vroiam sa mai raspund la o intrebare insa cum memoria mea de acum e sub orice critica...

Mariana 37+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

MULTE MULTE FELICITARI ANDREEI pentru nasterea baietelului! (cu un nume superb)
Sa creasca mare, cuminte si sanatos!

Nu pot sa-mi iau gindul de la Sun...o sa tin computerul deschis ca poate vom avea vesti, bune, sper...

Mariana 37+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

felicitari andreea, inca un flacau sosit cu bine! sa fie sanatos si sa va bucurati de el pana la adanci batraneti!
ma rog continuu pentru sun si pentru printesica ei, sper sa fie totul bine cu ele

30 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

Am tot incercat sa vorbesc cu Sun, dar nu raspunde, ca asa ne intelesesem luni cand am vb.
Ca acum sa citesc ce se intampla cu fetita ei, sunt fara cuvinte si totodata speriata.
Ma rog ca bunul Dumnezeu sa stea alaturi de ei si sa fie bine la final.
Nu imi vine sa cred!
Doamne ajuta sa fie bine!

Va multumesc fetelor pt urarile de bine, am ajuns azi acasa, bebe Matei e inca in spital, poate va sta inca o saptamana, nu stim sigur, medicii vor hotara.
Dupa cum stiti a fost un calvar de 2 zile, nu mai eram buna de indus nasterea, asa ca cezariana a scris pe mine.Dupa 48 de ore de chin, eu ma dilatasem doar 3cm.
Dar a fost super, mi-a pus epidurala pt doua zile dupa cezariana, ca apoi sa nu simt absolut nici o durere de la operatie.
Numa durerea aia de col, vagin, ce o fi, da a tinut vreo 4 zile, acum e totul ok.
Bebe nu vrea titi sub nici o forma, vrea numai la sticla beberon, pututos tare baiatul.
In 4 zile, mi s-a rupt apa, am nascut si l-am si operat pe bebe.Patru zile de cosmar si spaima, mai ales cand au plecat in sala de operatie si tu ramai in spatele usilor ca nu poti intra, atat de neputincioasa m-am putut simti, si doar credinta in Dumnezeu ma tinut tare.
Acum bebe e bine, de 3 zile bebe e fara oxigen, i l-au scos si respira bine.
Plange cand ii este foame sau are pampersul full si ragaie ca un om mare dupa ce isi serveste masa.
Intr-un cuvant suntem fericiti ca bebe e bine, si abia asteptam sa-l aducem acasa.
Asa cum va spus si Sun, daca aveti posibilitatea sa faceti epidurala, o recomand cu toata caldura, nu se merita natural, ca nimeni nu va ridica statuie ca ati stat in durerile alea groaznice.
Asta asa ca un sfat prietenesc, fiecare face cum stie el mai bine.

Merg sa ma intind putin, si mai vb.
Aveti grija de voi si de burtici.

Sa speram in vesti bune de la Sun.

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Sunt si eu prin zona, poate apar vesti de la Laura.

E un pic racoare afara, as iesi si eu macar pana in piata...sa vad daca ma tin oasele.

Multumesc inca o data pt. aprecieri, ma bucur ca va plac lucrusoarele.

Diana 35+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput