Sezatoarea canadiana (94)
Raspunsuri - Pagina 9
Ica 1975 spune:
Almy, bun venit pe lume lui Stefanel, sa fiti sanatosi si fericiti.
Noi
Ce faci te si face.
bebitzu spune:
Ica, in peregrinarile noastre in cautare de electromenagere nu am vazut nimic suprapus, toate erau "una langa alta" .
Noi saptamana viitoare ne mutam, nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta.Miercuri semnam actele la notar iar joi mutam mare parte din lucruri.
cge,ce piscina ati luat pentru copii?
Eu am fost azi la Walmart unde vazusem ceva frumos insa binenteles ca nu am mai gasit.Am vazut ceva gonflabil insa trebuie sa-mi iau sotul cu mine sa-mi confirme ca este ok ca la cat ma pricep eu, cine stie ce voi cumpara.
almy, bun venit pe lume baietelului tau si refacere cat mai rapida
Nelia, chiar esti curajoasa daca te mai gandesti si la examene, parol .Sanatate multa si ai mare grija de tine.
Fetele din Laval - unde pot merge la piscina cu Mihnea pe perioada verii?
Am citit mesajul Oanei, dar nu am vazut nimic in Laval.
Magdone spune:
Almy, felicitari si sa-ti traiasca minunea mica! si mie mi se pare mai usor la al doilea si exact ca si tine am avut probleme la primul cu furia laptelui si cu depresia. Acum se pare ca stiind ce ma asteapta am fost mai relaxata si le-am luat mai usor.
desi acum nici eu nu ma simt ca pe roze, am o durere de cap de 3 zile nu ma lasa si nici nu prea pot sa iau nimic
Nelia, multa sanatate sa dea DD sa nu ajungi la spital, bea multe lichide si ceai de cozi de cirese daca ai asa ceva.
Mqqm, drum bun si distractie palcuta in Franta!
pupici si sanatet tuturor!
a si sa nu uit felicitari Try pt ratusca
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
columbiana spune:
Alma felicitari si refacere rapida!!!!
Nelia...sanatate!!!!
Bebitzu, noi am avut la casa cealalta o piscina de 5m diametru (era foarte spatioasa dar nu suficient de adinca pentru noi-perfecta pentru Tudor, deci si pentru Mihnea ar fi buna! stiu ca am dat pe piscina cam 50$ si cel putin inca pe atit pe pompa+chimicale+prelata;
uite-o aici: http://travel.webshots.com/photo/2592705940067564579OhbwBR
piscine in Laval- am vazut la Centre de la Nature ca este, altundeva nu stiu.
http://www.floriinro.ro/
Donia spune:
almy, felicitari pentru nastere si bun venit pe lume lui Stefan! Asa e cu nasterea, am avut si eu ocazia sa compar Romania cu experienta de aici... parfum!
Surioara ce parere are despre bebe?
Magdone, pentru durere de cap ai voie sa iei Tylenol, cate 2 odata, adica maxim 1000 mg. Poti sa incerci si cu o singura tableta, dar la mine nu isi prea face efectul.
Nelia, durerea poate sa iradieze, sunt sigura ca asta a fost. Exista cazuri de ulcer sau de apendicita cu durere iradiata in umar sau in brat sau in omoplati... nu e iesit din comun. Ia si tu ceva pentru durere, Advil (Motrin) sau Tylenol, ia doza maxima care e scrisa pe cutie, ca durerile astea stiu ca sunt tare urate, se zice ca sunt singurele dureri comparabile cu cele ale nasterii. Numai bine!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
cge spune:
Bebitzu, spor la mutat, impachetat si despachetat.
Noi piscina asta am luat-o din Wallmart de pe Decarie:
http://picasaweb.google.com/marius.geana/PozeDinCasaNouaIunie2008/photo?authkey=YCschGn-60o#5211955170105223970
Am preferat una mai mica ptr Anca, si lui Victor i-am luat o tabara de inot de 2 sapt. la Cepsum.
Si noi suntem interesati de piscine in Laval, am notat Centre de la Nature, multumim, Ana.
Ana, si tie spor la mutat.
Ica, noi am vazut electromenajere suprapuse, cred ca si la Corbeil de unde le-am luat pe ale noastre(una lg. alta).
Nelia, sanatate multa.
Almy, bun venit pe lume baietetelului tau si refacere rapida.
Eu te stiu de la Piticodrom.
Oana, bine ai venit acasa in Ca.
Te sun sapt. asta.
O saptamana buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Ktrinel spune:
almy, felicitari pt baietel!
Draga Ica, nici nu trebuie sa il asteptam pe sotz cu impresii…iti spun de pe acum ca din cele 3,5 cuvinte comunicate pana prezent, 3 sunt la superlativ (totul merge spre bine , lumea are bani multi , lucruri de calitate , etc) …iar jumatatea goala a paharului o vede in faptul ca internetul nu e la fel de rapid ca aici..fapt pt care ( unic probabil ) se va intoarce ..ca pt el e un lucru f important …
dar na, ce sa vada , daca sta numai in Bucuresti, la parinti la casa, iar mama si tata ii prezinta cu siguranta numai lucurile bune, il plimba pe la bogatasi ...e normal sa gandesti asa.
Ktrinel spune:
... dar io nu ma plang : vecinul afganistanez mi-a tuns iarba, vecinul quebecos mi-a reparat un robinet si spalat masina, voluntari..nici macar nu i-am rugat, un meserias mi-a pus gard (asta e pe bani )...mama mi-a vopsit deck-ul si mi-a facut ordine in garaj...ieri am cumparat masina de spalat vase,chiar am gasit ce vroiam, azi deja se monteaza ...ce sa va zic...sunt super incantata...stiti cat timp mi-ar fi luat sa rezolv toate astea cu sotzu' acasa ? ...
Donia spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
... dar io nu ma plang : vecinul afganistanez mi-a tuns iarba, vecinul quebecos mi-a reparat un robinet si spalat masina, voluntari..nici macar nu i-am rugat, un meserias mi-a pus gard (asta e pe bani )...mama mi-a vopsit deck-ul si mi-a facut ordine in garaj...ieri am cumparat masina de spalat vase,chiar am gasit ce vroiam, azi deja se monteaza ...ce sa va zic...sunt super incantata...stiti cat timp mi-ar fi luat sa rezolv toate astea cu sotzu' acasa ? ...
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
N-ar mai fi indraznit saracii vecini...
Na, sa-ti traiasca gardul, deckul, masina de spalat vase... si toate celelalte!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
mikiion spune:
Ktrinel noi avem niste soti cam asemanatori:
1. le place tot ce e legat de Brazilia. Numele programat pt. ipotetica noastra fetita care a fost baiatul Marc in final era tot Ana Julia
2. tot din Bucuresti si tot la casa locuia inainte de a da peste mine( dar mai la periferie nu in zonele bune din centru).
3. tot greu se apuca de ceva sa faca in casa, chiar daca are totusi vointa pana la urma.... De 5 zile trebuia sa vopseasca un dulapior.Si de 2 saptamani sa dea cu aspiratorul in masina..... Are o scuza ca lucreaza la teza lui de doctorat si cand se plonjeaza in asta uita de toate cele.
Singura deosebire, nici nu vrea sa auda de intors in Romania, nici macar in vizita nu vrea sa se duca.
Si acum lucrui mai serioase....Masina de spalat vase???????????
Unde?
Cat?
Ce are pe ea?
Esti multumita de cum spala, face zgomot mare?
Cat te costa montajul? E necesar sa-l faca profesionistii? sau sotul meu poate( nu ca ar fi el talentat la asta, dar mai e si fratele meu pe aici sa dea o mana de ajutor , doar lucreaza ca tehnicien de batiment)
Daca sunt detalii confidentiale( m-am apucat sa vorbesc ca astia din minister....), scrie-mi pe privat te rog.
Eu ma gandeam la asta de la Corbeil:www.corbeilelectro.com/page.asp?intNodeID=34201&sysStr=PCAL:_itemID-40057_cat-holidaygifts " target="_blank">masina de spalat
Incerc sa ajung si eu la corbeil saptamana asta si sa fac un credit fara interet pana in 2011.
Ica Masini suprapuse am vazut la sears, dar nu de calitate. Din alea clasice de aici.
Almy felicitari si laptic!!!!
Vad ca lumea se tot muta pe aici. Din curiozitate si pt. viitor, ca informatie. Ati facut singuri mutatul cu camionul sau ati apelat la profesionisti?
Magadone ai voie echivalentul paracetamolului din Europa, adica Tylenol sau acetiminophen???...... Asa mi-au zis doctorii din spital. Si in timpul sarcinii ai voie.
Sa ma laud si eu cu fratele meu, a luat toate examenele de ordin, cum termina cursul de economie, o sa fie inginer junior!!!!! A primit un cadou de ziua lui, frumos. A zis ca o sa faca «contestatie» ca el nu si-ar fi dat examenul.....si sa-i ia la intrebari ca de ce l-au trecut
Ktrniel sa stii ca si inainte de a pleca noi de acolo, Bucurestiul arata foarte bine....din masina de lux!!! Pe afara e bine vopsit gardul. Realitatea din titan( de ex.) era alta.....
Despre piscina in Centre de la nature Laval...Unde e ???? Ca am fost de doua ori pe acolo recent si de fiecare data descoper altceva. Cred ca va deveni parcul nostru preferat.
Pt. Marc e perfect: arie de joaca, animale, l-am plimbat cu trenuletul, are o sera cu papagali.....
Noi il duceam inainte in Gradina Botanica, dar se cam plictisea acolo.
Ma intorc sa lucrez, ca am scris o tona.
Nelia ce ai facut cu examenele si criza?
Mihaela
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc